SIMESCU VALENTIN scrie:Foarte bine argumentata este postarea ta Vladut, intradevar Tancabestiul n-are nimic in comun cu balta din Italia decat faptul ca in ambele balti exista crap. Este pacat dupa parerea mea ca si prima etapa cat si finala sa se dispute pe Tancabesti din acest punct de vedere. In rest, mi se pare ciudat faptul ca la celelalte nemultumiri si acuze pe care le aduci v.a.v. de diversi din A.P.C.R., nu vine nimeni cu comentarii care sa sustina cele spuse de tine. Atunci intrebarea mea este: chiar spui baliverne sau chiar n-are nimeni tupeu, dintre cei in cunostinta de cauza, sa sustina ceea ce susti tu? Este o situatie foarte ciudata, deoarece in cazul in care ai avea dreptate, si nu ia nimeni atitudine dintre cei in cunostinta => o mocirla de CN la care sincer n-as mai vrea sa fiu partas. Iar daca nu este adevarat ceea ce spui, atunci al tau sa fie pacatul.
Sarbatori fericite!
La ce agurmente te referi MIRCEA , crezi ca cineva vorbeste de dragul de a vorbi , sunt lucruri care se petrec in acest fenomen si deocamdata nu exista un sef sau o persoana sa faca numai lucruri bune si toate decizile sa fie luate in interesul pescarului .Eu nu spun ca nu sunt oameni care fac lucruri bune inclusiv stanila dar daca faci una buna si 15 rele nu se compeseaza ar trebuii sa fie 15 bune si una rea .Nu te poti baza pe tupeu ca nu ajuti cu nimic , stai linistit ca sunt multe pers cu tupeu dar nu ajuta pe nimeni . Cu mocirla nu stiu ce sa-ti spun dar te asigur ca vladut este in masura sa vorbeasca de acest fenomen .[/quote]
Foarte bine argumentata este postarea ta Vladut, intradevar Tancabestiul n-are nimic in comun cu balta din Italia decat faptul ca in ambele balti exista crap. Este pacat dupa parerea mea ca si prima etapa cat si finala sa se dispute pe Tancabesti din acest punct de vedere.
La asta m-am referit ca si argument.