Am luat si eu de la voi markere de la fox,weed si long.. si plumbi de periat.As vrea sa imi explicati cam cum se face montajul.Eu stiam asa- marker pe fir,2 opritoare si plumbul.Am inteles ca exista ceva mai misto,chiar arata pe pliantul de la plumbi.V-as ruga sa imi explicati si mie.Si as mai avea ceva...Pot sa folosesc plumbul pt periat si fara marker,nu?Merci.
Exista un kit special de la Fox cu inel zirconiu, speed link si o bila mare de cauciuc. E beton.
Merge si plumbul "de periat" simplu, insa eu zic ca obtzii mai multe info si cu un marker, plus ca nu trebuie sa batzi apa mai multe ori (si pentru structuri si pentru adancimi). Numai ca trebuie sa ai markere de rezerva, daca ai structuri nashpa poti sa ai surprize si ramai fara.
Exact de asta vorbeam.De kitul asta pe care nu l-am gasit(la Senzor nu am intrebat) poate foloseste careva.La tine Val parca era ceva simplu cum stiam si eu nu cu kit d'asta,nu?
P.S Inca o data multumesc.
Kitul cu pricina se numeste SLIK RING & BEAD KIT , si contine 2 speed linkuri , un inel friction free (intradevar din zirconium) si o bila opritoare din cauciuc !
Montajul e extrem de simplu , introduci pe fir inelul , care are o gaura in partea inferioara de care cu ajutorul speed linkului legi plumbul , dupa care bagi opritorul de cauciuc care la randul lui al tragi peste vartejul markerului , bineanteles dupa ce la-i legat pe acesta de fir !
Poti improviza si cu alt ceva daca nu ai acest kit , care oricum costa pe la 200.000 lei !
Jeane, parerea mea este ca cele 2 operatiuni, cea de masurare a apei si cea de cautare a formatiunilor submerse precum si a diferentelor bruste de adancime, este mai bine sa le faci separat. Adica uneori e indicat sa folosesti numai plumbul de periat, bineinteles legat cu fir textil ptr o mai buna transmitere a obstacolelor.
Cea mai buna montura de marker, a inventat-o un roman betiv pe nume Coco, care ti-o va explica cu mandrie cand treci pe la magazin !!!!
Important este sa-l intrebi !
Vladut are dreptate.
Coco a fost eficient cu aceasta montura si s-a gandit la toate.
Cat despre periaj, fal separat. Simti altfel cand ai o miscare continua a plumbului pe pe fundul lacului, simti mai bine zonele unde se schimba ceva in structura.
Dorin Cruceru
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania