Moderator: gor965
Aaaaaaa tu ești Marioneta , m-am si speriat când am văzut mesajulCostel Stanila scrie:@simescu
Cam de cand iti permiti tu sa vorbesti asa cu mine?
Ai noroc ca este site-ul lui mateianu, ca altfel zburai de mult.
Andreiandrei vladeanu scrie:uite val, asta e cheia problemei!SIMESCU VALENTIN scrie: Sa se retragă cluburile pe care sau făcut pariurile[/b]
Vali ai mare dreptate , dar morții de la groapa nu mai vin înapoiVali Vesa scrie:Clubul Ovidius sustine hotararea APCR. Si trebuie sa aflam si cine a facut tot rahatul asta menit sa denigreze imaginea pescuitului la crap, a noastra a tuturor cluburilor, indiferent de apartenenta.
daca ies campion poti sa castigi cat vrei, dar de la cafe bet arena nu iei niciun leu. pentru ca daca nu se anuleaza pariurile jucate, semifinala nu se disputa.SIMESCU VALENTIN scrie:Andreiandrei vladeanu scrie:uite val, asta e cheia problemei!SIMESCU VALENTIN scrie: Sa se retragă cluburile pe care sau făcut pariurile[/b]
Dacă ieși campion numai eu câștig aproape 600.000 , tu ce zici ca eu as vrea sa te retragi ( niciodată)
Am explicat cum îți da bani înapoi
Tu câștiga
Fir întins Boss
Nea Oana vrajala este frumoasa , adevarul este dureros , vb spunem toți dar când Facem o fapta si nu știe nimeni este cel mai bine ca nu se afla este exact ca fraza de mai jos care o aioanavictor scrie:o masura foarte buna din punctul meu de vedere .
BRAVO SI FELICITARI PENTRU MASURA LUATA !