Pariuri sportive cu subiectul CN de pescuit la Crap

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
SIMESCU VALENTIN
Puncte: 0

Re: Pariuri sportive cu subiectul CN de pescuit la Crap

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

@ Andrei
Nu mai zii de o hârtie oficială , ca venea cu 2 zile sa înceapă semifinala le dai strategia peste cap , mâine se pozeaza ca sa vorbit cu Patriciu
Sa o lăsăm cum a căzut fără valuri si sa așteptăm rezultatul
lacul Draghiceni jud. olt

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

SIMESCU VALENTIN scrie:@ Andrei
Nu mai zii de o hârtie oficială , ca venea cu 2 zile sa înceapă semifinala le dai strategia peste cap , mâine se pozeaza ca sa vorbit cu Patriciu
Vali , vad ca vrei neaparat sa vorbim iarasi . Dragul meu , calea simpla de urmat aici e DNA si plingere . Daca dupa investigatie , biletul se declara valabil ... iti iei banii . Daca nu , inseamna ca acei calareti ai tai au cazut in genunchi , in final , in fata DREPTATII si JUSTITIEI . Asa imi pare mie o cale buna de urmat . Restul e vrajeala ..
Si nu stiu de ce .... , te simt un pic implicat ... prea ai cunostinte pe la Bet Cafe Arena , samd . Dar eu in general ma insel ...asa ca nu incepe iarasi cu PM . Le stiu !

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

E-mailul primit de la Bet Cafe Arena:

Andrei POPA către mine, Iulian, Bogdan, OFFICE-Bet
arată detaliile 15:42 (acum 17 minute)

Buna ziua,

conform deciziei interne suntem de acord cu abandonarea pariurilor plasate pe Campionatul National de Pescuit la Crap 2011. Pentru a realiza acest lucru in conditii legale, avem nevoie de o declaratie oficiala a Dvs prin care puneti la indoiala rezultatul competitiei in conformitate cu pariurile plasate.
Dupa ce vom primi raspunsul Dvs vom formula un comunicat oficial prin care vom abandona toate pariurile plasate.
Va atasez paragraful i) din Regulamentul Bet Cafe Arena.
i) Evenimente pentru care Bet Cafe Arena oferă oportunităţi de pariere, nu ar trebui să fie în nici un fel sa fie supuse unei posibile influente , nici din partea clienţilor, nici din partea operatorului. În cazul în care o astfel de activitate este suspectată, atunci toate pariurile vor fi anulate până se va emite un raport de catre organismul de reglementare din cadrul societatii organizatoare.

Cu stima,
Andrei Popa
Senior Trader Romania
Costel Stanila
A.P.C.R.

SIMESCU VALENTIN

Val scrie:
SIMESCU VALENTIN scrie:@ Andrei
Vali , vad ca vrei neaparat sa vorbim iarasi . Dragul meu , calea simpla de urmat aici e DNA si plingere . Daca dupa investigatie , biletul se declara valabil ... iti iei banii . Daca nu , inseamna ca acei calareti ai tai au cazut in genunchi , in final , in fata DREPTATII si JUSTITIEI . Asa imi pare mie o cale buna de urmat . Restul e vrajeala ..
Si nu stiu de ce .... , te simt un pic implicat ... prea ai cunostinte pe la Bet Cafe Arena , samd . Dar eu in general ma insel ...asa ca nu incepe iarasi cu PM . Le stiu !
Vrei sa vorbim , te sun eu acum

SIMESCU VALENTIN

atunci toate pariurile vor fi anulate până se va emite un raport de catre organismul de reglementare din cadrul societatii organizatoare.

Cu stima,
Andrei Popa
Senior Trader Romania
Pe mine cum mă anunța popa ca cei 4.000 RON care ai am la ei sau anulat , ca nu am dat buletinul când am pus biletul
Cea mai frumoasa vrajala deci sa înțeleg ca mă tâlhărie bet arena de 4.000 nuuu , deci eu care am biletele in buzunar mă uit la paragraful postat de d președinte si mă bufneste rasul
Sa întrebati dacă este valabil de azi înainte

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

@Val
@Andrei I

daca doriti sa continuati aceasta discutie va rog -> http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic ... 42#p123742

SIMESCU VALENTIN

Vali , vad ca vrei neaparat sa vorbim iarasi . Dragul meu ,
Val sa specifici ca am vb ca mă intrebase lumea dacă mai certat , :lol: :lol: :lol: :lol:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Nu ne-am certat , am schimbat impresii !! :wink: :wink:

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

A făcut vâlvă în week-end o acţiune de marketing agresivă lansată de casa de pariuri offline Bet Cafe Arena. Este vorba de un bilet miraculos, care i-a adus posesorului un câştig neverosimil de 5 miliarde de lei vechi. Ştirea a fost difuzată fără marcaj publicitar în mai multe ziare şi a apărut în colajele publicitare, dar şi independent, la ştirile sportive ale unor televiziuni. Se remarcă în acest sens tabloidul Libertatea şi Ştirile Pro TV.
Bet Cafe Arena este una dintre cele mai noi afaceri lansate în România de Dinu Patriciu, cam în acelaşi timp în care a decis să dezvolte şi reţeaua de magazine de cartier Mic.ro. Pentru un om care are bani de investit ambele afaceri sunt profitabile: atât pariurile, cât şi magazinele de cartier se vor dovedi rentabile în mediul urban din ţara noastră. Numai că succesul nu a fost atât de spectaculos chiar de la început.

În iunie 2010 băieţii de la Bet Cafe Arena pur şi simplu au greşit o cotă la un meci simplu. Aşa că au oferit o cotă de 18!!! pentru victoria lui Novak Djokovic, numărul 3 mondial în tenis, în partida cu un sportiv mult mai slab clasat. Potrivit unui material amplu publicat de revista Kamikaze, un norocos a vânat această cotă, a pariat pe ea, biletul i-a fost înregistrat, a ieşit câştigător, numai că atunci când s-a prezentat să-şi ridice banii, 170 de milioane de lei vechi (Foto: Bilet 1), surpriză! Cei de la Bet Cafe Arena l-au anunţat că e vorba de o greşeală şi i-au oferit un câştig pentru o cotă de… 1.10! Scandalul s-a stins, dar agenţia lui Patriciu şi-a pierdut credibilitatea pentru mulţi pariori.

Acum, folosind drept pretext un sistem destul de complicat de bonusuri lansat de Bet Cafe Arena, în care la 21 de pronosticuri corecte suma câştigată se dublează, a debut în decembrie 2010 campanie de spălare de imagine. Un anume Ion Nuţă din Alba Iulia a câştigat suma de 5 miliarde de lei vechi, pariind iniţial doar 20 de Ron (Foto: Bilet 2). E drept, o parte din meciurile de pe bilet au fost anulate din cauza condiţiilor meteo, obţinând cota 1, iar Napoli a bătut Steaua în ultimele secunde, dar Bet Cafe Arena a folosit prilejul nu ca să anuleze biletul, ci ca să promoveze câştigarea potului cel mare.

Rămâne suspectă nemarcarea cu publicitate a unor materiale din presă, dar campania în sine a fost o reuşită. Mulţi puşti au citit despre câştigul miraculos şi au decis să-şi încerce, probabil, norocul în viitoare bilete cu multe meciuri şi şanse mici de câştig. E un progres: de la refuzarea plăţii unui câştig de 170 de milioane, la onorarea unui bilet de 5 miliarde, e semnul clar că afacerea lui Dinu Patriciu merge bine, iar pariul său pe Bet cafe Arena e, deocamdată, în grafic.
Fişiere ataşate
casa de pariuri   zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.jpg
casa de pariuri zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.jpg (75.07 KiB) Vizualizat de 1252 ori

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

@zarguzon

Evenimentul a fost retras de casa de pariuri si biletele jucate au fost anulate.
Nu inteleg ce mai doresti?
Costel Stanila
A.P.C.R.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”