Moderator: gor965
Vali , vad ca vrei neaparat sa vorbim iarasi . Dragul meu , calea simpla de urmat aici e DNA si plingere . Daca dupa investigatie , biletul se declara valabil ... iti iei banii . Daca nu , inseamna ca acei calareti ai tai au cazut in genunchi , in final , in fata DREPTATII si JUSTITIEI . Asa imi pare mie o cale buna de urmat . Restul e vrajeala ..SIMESCU VALENTIN scrie:@ Andrei
Nu mai zii de o hârtie oficială , ca venea cu 2 zile sa înceapă semifinala le dai strategia peste cap , mâine se pozeaza ca sa vorbit cu Patriciu
Sa o lăsăm cum a căzut fără valuri si sa așteptăm rezultatul
Vrei sa vorbim , te sun eu acumVal scrie:Vali , vad ca vrei neaparat sa vorbim iarasi . Dragul meu , calea simpla de urmat aici e DNA si plingere . Daca dupa investigatie , biletul se declara valabil ... iti iei banii . Daca nu , inseamna ca acei calareti ai tai au cazut in genunchi , in final , in fata DREPTATII si JUSTITIEI . Asa imi pare mie o cale buna de urmat . Restul e vrajeala ..SIMESCU VALENTIN scrie:@ Andrei
Nu mai zii de o hârtie oficială , ca venea cu 2 zile sa înceapă semifinala le dai strategia peste cap , mâine se pozeaza ca sa vorbit cu Patriciu
Sa o lăsăm cum a căzut fără valuri si sa așteptăm rezultatul
Si nu stiu de ce .... , te simt un pic implicat ... prea ai cunostinte pe la Bet Cafe Arena , samd . Dar eu in general ma insel ...asa ca nu incepe iarasi cu PM . Le stiu !
Pe mine cum mă anunța popa ca cei 4.000 RON care ai am la ei sau anulat , ca nu am dat buletinul când am pus biletulatunci toate pariurile vor fi anulate până se va emite un raport de catre organismul de reglementare din cadrul societatii organizatoare.
Cu stima,
Andrei Popa
Senior Trader Romania