discutii Val vS Andrei I

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Val
Pescar de competitie

Re: discutii Val vS Andrei I

Mesaj de Val »

Din pacate a injura inseamna fie refulari masive de personalitate in situatii limita , atunci cind dialogul dispare si putina minte se intuneca , fie un obice invatat in cei 7 ani de acasa ..... Personal , cred ca mintea si personalitatea nu te ajuta ...inclin sa presupun ca acasa ti-au spus corect cum sa te comporti in lumea asta plina de rahat .
Ultima oară modificat Mie Mai 18, 2011 17:38 de către Val, modificat 1 dată în total.

Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Andrei I »

Val scrie:Din pacate a injura inseamna fie refulari masive de personalitate in situatii limita , atunci cind dialogul dispare si putina minte se intuneca , fie un obice invatat in cei 7 ani de acasa .....
Fie o placere irefutabila in fata unui subiect ce doar atat merita :D

Asa e Val, lumea e plina de rahat...eu unul trag apa in fata ta.
Ultima oară modificat Mie Mai 18, 2011 17:39 de către Andrei I, modificat 1 dată în total.
Milionar excentric

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

ca la : "sa le ... legal"?
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Andrei I scrie:
Val scrie:Din pacate a injura inseamna fie refulari masive de personalitate in situatii limita , atunci cind dialogul dispare si putina minte se intuneca , fie un obice invatat in cei 7 ani de acasa .....
Fie o placere irefutabila in fata unui subiect ce doar atat merita :D

Asa e Val, lumea e plina de rahat...eu unul trag apa in fata ta.
Iti trebuiau 2 virgule ....ca sa aiba sens ... Dar niciodata nu ai dat importanta amanuntelr si asta te-a costat pina acum . Cocosi cu pieptul rosu sunt multi , dar care sa si cinte cind ei nu prea pot sa iasa de sub pridvor , sunt putini . In general , au fost fie cocosi geniali , laudati in poeme :wink: :lol: ( ca ala cu punguta cu 2 bani ) , fie ostropel cu mamaliga . Genial nu e cazul tau .....cred ca stii treaba asta .
Ultima oară modificat Mie Mai 18, 2011 17:47 de către Val, modificat 1 dată în total.

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Sunt prea prost Val....pune-le tu cu pixul pe monitor ca sa pricepi mai usor :D

Eu ma intreb...cand iti anunti tu retragerea pe forum...atunci nu iei medicamente nu? adica ai momentele tale de luciditate... :D
Milionar excentric

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

M Blanc-ul meu nu poate sa scrie pe plastic , pesemne ca BIC-ul tau zgarie ceva , dar sa stii ca urma pixului ramine sapata .... indiferent de ce ti-au spus altii . Crede-ma si nu scrie pe monitor .... o sa trebuiasca sa-l schimbi ...si e vorba de costuri .
Sunt sigur ca ai vrea sa ma retrag ... dar din pacate adm nu este de acord cu ceea ce i-am propus . Iar sa o iau de la capat nu imi convine .... asa imi tin trendul , referitor la tine macar sunt constant in "admiratie" .

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Val scrie:M Blanc-ul meu nu poate sa scrie pe plastic , pesemne ca BIC-ul tau zgarie ceva , dar sa stii ca urma pixului ramine sapata .... indiferent de ce ti-au spus altii . Crede-ma si nu scrie pe monitor .... o sa trebuiasca sa-l schimbi ...si e vorba de costuri .
Mont Blanc e demodat ca si tine. BIC-ul nu zgarie decat daca esti snob. Oricum eu scriu cu Waterman...

Dar sa revenim....Mai du-te in....
Milionar excentric

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

am deschis topicul asta pt ca scriati pe langa subiectul de "Pariuri CN". daca ati terminat, il pot inchide.

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@Andrei Ionita,

Stiu eu ca esti posesor de Subaru :) , dar mi-e teama ca iti iei cam prea multa viteza...Eu doua lucruri am sa-ti spun :
1. faptul ca rupi netu' in doua si ca dai tu verdicte ce e bun si ce nu in materie de scule de pescuit nu inseamna ca in teorie esti beton. Eu inteleg ca te vrei un doct in gruparea din care faci parte acum, dar te rog, nu-mi spune mie de d-alde Okuma Axeon si de senzorii Baracuda, ca sunt gaselnita pescuitului, da ?( A se citi gaselnita = teoria lu' Ionita :) ) . Plus ca, teoria ca teoria, dar practica..pe balta se face ! :)
2. Provocarile astea copilaresti cu handicap, cu pariuri,cu pedepse, se pot intoarce impotriva ta, zau ! Am inteles ca ai prins si tu o bucata de doua cifre(de altfel , n-ai meritul decit ca erai in echipa respectiva,nu? :) ), ne-o arati pe toate site-urile, in toate variantele, dar ai mare grija, cursa e platita pina la gara !!

PS. Nu stiu daca e un proverb, dar parca e o vorba care suna cam asa : Respecta , ca sa fii respectat ! Think about it ! :wink:

In rest, toate bune!

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Dom' profesor stiu ca ai postat din simt civic:)
In fata domniei voastre nu pot decat sa inchin un pahar de Jack!

Val vad ca nu mai vorbeste cu mine...va rog sa-i transmiteti din partea mea sa se duca in .....:))
Milionar excentric

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”