Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Fie o placere irefutabila in fata unui subiect ce doar atat meritaVal scrie:Din pacate a injura inseamna fie refulari masive de personalitate in situatii limita , atunci cind dialogul dispare si putina minte se intuneca , fie un obice invatat in cei 7 ani de acasa .....
Iti trebuiau 2 virgule ....ca sa aiba sens ... Dar niciodata nu ai dat importanta amanuntelr si asta te-a costat pina acum . Cocosi cu pieptul rosu sunt multi , dar care sa si cinte cind ei nu prea pot sa iasa de sub pridvor , sunt putini . In general , au fost fie cocosi geniali , laudati in poemeAndrei I scrie:Fie o placere irefutabila in fata unui subiect ce doar atat meritaVal scrie:Din pacate a injura inseamna fie refulari masive de personalitate in situatii limita , atunci cind dialogul dispare si putina minte se intuneca , fie un obice invatat in cei 7 ani de acasa .....
Asa e Val, lumea e plina de rahat...eu unul trag apa in fata ta.
Mont Blanc e demodat ca si tine. BIC-ul nu zgarie decat daca esti snob. Oricum eu scriu cu Waterman...Val scrie:M Blanc-ul meu nu poate sa scrie pe plastic , pesemne ca BIC-ul tau zgarie ceva , dar sa stii ca urma pixului ramine sapata .... indiferent de ce ti-au spus altii . Crede-ma si nu scrie pe monitor .... o sa trebuiasca sa-l schimbi ...si e vorba de costuri .