Razvan U., fost cenzor APCR

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Razvan U., fost cenzor APCR

Mesaj de andrei vladeanu »

Citez pasajele de mai jos (din postari facute de Razvan U.) de pe un forum public si le aduc in discutie aici, unde exista o audienta mai mare.
Pentru a le lamuri.

(…) Lucrurile s-au schimbat putin chiar in timpul sedintei cand vladeanu a sustinut ca din punct de vedere contabil fosta conducere are de recuperat banii(in martie 2010 era invers)
Acelasi vladeanu a anuntat ca toate cheltuielile de arbitaj au fost incluse in bugetul de venituri si cheltuieli sub forma unor deconturi FALSE cu ajutorul echipei Planet Carp.
In calitate de cenzor al APCR-ului, am refuzat la acea sedinta sa semnez sau sa citesc un BVC care are la baza documente furnizate special pentru a acoperi plati la negru.
In momentul in care membri APCR nu au avut nimic de obiectat la acest lucru, rostul meu in aceasta asociatie a incetat.
Acestea tu fost motive demisiei mele sau mai pe romaneste: eu la masa cu hotii si combinatorii nu stau.
Iar legat de singe in instalatie, te asigur ca am destul si pot spune lucrurilor pe nume. (…)

(…) Am crezut ca pot sa ajut la o functionare corecta a asociatiei. Dar in momentul in care presedintele apcr falsifica documente si le si sustine in sedinta eu am spus stop. Si nu din lipsa de sange, ci din motive de coloana vertebrala si integritate.
Plus ca mai este un motiv: nu stau la aceasi masa cu personaje dubioase, lipsite de orice forma integritate, personaje care in lipsa de argumente si logica imi contacteaza persoanele apropiate mie. Si pentru asta acest personaj VA PLATI SCUMP! (…)
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Re: Razvan Ulmeanu, fost cenzor APCR

Exista in randurile de mai sus foarte multe lucruri tendentioase, jigniri si acuzatii grave – falsificator, hot, combinator. Sunt chestiuni scrise de un fost cenzor al asociatiei de cluburi pe care o conduceam. Lucruri care imi pericliteaza imaginea si care imi pot aduce grave pejudicii.

Punctez doar cateva.

Lucrurile s-au schimbat putin chiar in timpul sedintei cand vladeanu a sustinut ca din punct de vedere contabil fosta conducere are de recuperat banii(in martie 2010 era invers)

Chestiunea asta era de notorietate si nu mai e nimic de ascuns. In actele contabile preluate de la Rosioru exista din trecut o suma de bani pe care el o imprumutase formal asociatiei. Cine are firma stie ce inseamna – imprumut asociat. Val Pangica a explicat foarte clar aceasta situatie la prima sedinta de constituire a APCR – asociatie de cluburi.

Acelasi vladeanu a anuntat ca toate cheltuielile de arbitaj au fost incluse in bugetul de venituri si cheltuieli sub forma unor deconturi FALSE cu ajutorul echipei Planet Carp.

Este vorba de deconturile anului 2009! Atunci cand organizatori de etape au fost mai multe cluburi din APCR sau din afara lui. Aceste cluburi (care se stiu si pot fi foarte usor reperate) au platit arbitrajul fara documente justificative. Eu asa am preluat presedintia asociatiei, cu anul 2009 pus la punct. A fost vorba de o tranzitie dura, pe care nu eu am facut-o.

In calitate de cenzor al APCR-ului, am refuzat la acea sedinta sa semnez sau sa citesc un BVC care are la baza documente furnizate special pentru a acoperi plati la negru.

Nu ai invocat in sedinta asa ceva.

Am crezut ca pot sa ajut la o functionare corecta a asociatiei. Dar in momentul in care presedintele apcr falsifica documente si le si sustine in sedinta eu am spus stop. Si nu din lipsa de sange, ci din motive de coloana vertebrala si integritate

Ai fi ajutat atunci, daca aceste probleme ar fi fost dezbatute in plen si reclamate de cenzor. Am fi lamurit lumea si cluburile, atunci, in plen. Nu ulterior pe forumuri. Eu nu am falsificat nici un document, ci doar am expus cinstit si transparent situatia financiara a asociatiei.
Din acel moment si pana in ziua de azi absolut toate operatiunile financiare ale APCR-ului au fost facut cu documente justificative.
Ultima oară modificat Joi Mai 19, 2011 14:14 de către andrei vladeanu, modificat 1 dată în total.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Sunt amenintat in text ca VOI PLATI scump. Am fost amenintat cu bataia si injurat de mortii mamei in public, cu martori.

Pentru o jumatate de vina imaginara si alta jumatate reala (pe care o regret sincer si m-am aratat dispus sa imi cer scuze). A fost o rabufnire prosteasca a mea la bombardamentul la care am fost supus si pe care il explic in randurile de fata.

Sunt facut dubios, fara integritate, lipsit de argumente si logica. Desi, asa cum se vede mai sus exista argumente si logica pentru toate matrapazlacurile financiare imaginare de care sunt acuzat.

O alta vina a mea este aceea de a fi contactat persoane apropiate lui Razvan Ulmeanu.

Nu cred ca se compara cu tratamentul public pe care l-am primit si il primesc de la acest om, care – prin prisma faptului ca a ocupat functia de cenzor APCR – imi pericliteaza grav pozitia in domeniul meu de activitate. Eu traiesc si imi hranesc familia din acest domeniu – pescuitul.

Sunt gata oricand sa stau de vorba pe tema APCR cu actele pe masa, pentru a se face lumina in acest caz. Sa vedem cine minte si cine spune adevarul.
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Nu cunosc alte detalii , dar pentru ca numele meu a fost pomenit la primul punct , doresc sa spun si eu urmatoarele :

- toti cei care au participat la acea sedinta au fost informati corect si cinstit , cum se prezinta APCR , dupa "guvernarea" Rosioru .
- s-a expus motivatia schimbarii precum si situatia la zi a APCR ( in acea vreme ) . Corect si cinstit !
- am expus proiectul legal de transformare a APCR din asociatie de persoane fizice in asociatie de persoane juridice ( asociatii ) - cu etapele lui , deja realizate
- s-a preluat pasivul , asa cum era , si ne-am propus claritate si legalitate in documente fiscale , pe viitor , cu acceptarea unor cenzori din varii cluburi , tocmai pentru legalitate si transparenta .
- s-a asumat si o forma de a legaliza anumite "facaturi" din contabilitate ( care se stiu , de toata lumea ... ) , astfel incit in scurta perioada organizatia sa devina legala si puternica . S-a realizat si acest deziderat !

Nu vreau sa agit lumea - dar daca toate concursurile s-ar face legal si fiscal cinstit si nu ne-am mai ascunde dupa degete , cerind chitanta celui caruia ii dam banii de inscriere , atunci am putea judeca pe altii , cit de corecti fiscal sunt .
Si aici nu ma refer la Vladeanu ... sunt multi care fac aceste lucruri si competitii . E foarte ciudat si chiar impertinent sa ceri corectitutudine fata de stat numai de la o persoana , atunci cind tu faci acelasi lucru , dar nu-i asa ..... Isus ne-a invatat ca sa ridice primul piatra , cine nu a pacatuit .... si slava Domnului e plina sectiunea de concursuri de pacatosi :wink: :wink: .
Nu deschideti cutia Pandorei pe tema asta ...ca isi baga dracu coada si nu e bine !!! Nici nu stiti cati citesc acest Forum ....
Si mai spalati-va rufele murdare si pe privat sau prin telefon . Nu de alta , dar s-a ajuns prea departe si se alege praful ...
Ultima oară modificat Joi Mai 19, 2011 16:21 de către Val, modificat 1 dată în total.

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Diseara pe ...... dreptul la replica. aici postarile nu sunt in siguranta :D

linkurile externe nu sunt permise.

Dan M

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

buhac constantin scrie:Diseara pe ..... dreptul la replica. aici postarile nu sunt in siguranta :D
No comment Costele . Tu inca esti sindicalist ...sa te vad cind o sa fi sensibilizat sa iei o decizie , pe cont propriu impotriva colegilor . Tare mi-e frica ca Baricada va avea multe episoade de acum incolo si va deveni telenovela usoara - gen "Baricada se intoarce " , "Baricada reloaded" , "Baricada vs Shaolin" :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat Joi Mai 19, 2011 16:29 de către Val, modificat 1 dată în total.

andrei vladeanu
Veteran

toate postarile la obiect vor fi in siguranta. garantez.
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Val scrie: Si mai spalati-va rufele murdare si pe privat sau prin telefon . Nu de alta , dar s-a ajuns prea departe si se alege praful ...
Scuze am uitat sa fac o precizare aici . Fraza de mai sus are valoare , numai si numai daca va doriti asa ceva . Eu tot banii aia ii dau la orice concurs la care ma inscriu , sau la orice taxa pe orice garla ..... :wink: Pe scurt nu aruncati in seama celor ce platesc , toate aranjamentele voastre contabile ... sau macar nu le mai mentionati public . Cu totii ! ( inclusiv sindicatele ) . Ati deranjat prea multa lume si pescuitul la crap a ajuns prea des pe media , peste nivelul financiar pe care il ofera . Asta din cauza orgoliilor celor care detin balti sau care organizeaza concursuri si fara ca nimeni sa gandeasca la interesul lui pe termen lung sau scurt . Practic fenomenul se preda .... in fata cui ???????

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Din pacate
Nu va Mai crede nimeni .postarile au fost modificative de oamenii care au avut butoanele Asa ca nu Mai incercati sa mutati discutiile aici .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Si pentru ca nu a scris nimeni cu minte pe aici , mai las un mesaj .
IL FELICIT pe VLAD PARFENE ca unul dintre pescarii , patroni de balta , care au avut inteligenta de a-si urmari proiectul lui , generos pentru fenomenul nostru comun si care nu s-a implicat niciodata in nici o discutie publica pe orice forum .
Bravo VLAD !
Poate invata si altii de la tine !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”