Nu cunosc alte detalii , dar pentru ca numele meu a fost pomenit la primul punct , doresc sa spun si eu urmatoarele :
- toti cei care au participat la acea sedinta au fost informati corect si cinstit , cum se prezinta APCR , dupa "guvernarea" Rosioru .
- s-a expus motivatia schimbarii precum si situatia la zi a APCR ( in acea vreme ) . Corect si cinstit !
- am expus proiectul legal de transformare a APCR din asociatie de persoane fizice in asociatie de persoane juridice ( asociatii ) - cu etapele lui , deja realizate
- s-a preluat pasivul , asa cum era , si ne-am propus claritate si legalitate in documente fiscale , pe viitor , cu acceptarea unor cenzori din varii cluburi , tocmai pentru legalitate si transparenta .
- s-a asumat si o forma de a legaliza anumite "facaturi" din contabilitate ( care se stiu , de toata lumea ... ) , astfel incit in scurta perioada organizatia sa devina legala si puternica . S-a realizat si acest deziderat !
Nu vreau sa agit lumea - dar daca toate concursurile s-ar face legal si fiscal cinstit si nu ne-am mai ascunde dupa degete , cerind chitanta celui caruia ii dam banii de inscriere , atunci am putea judeca pe altii , cit de corecti fiscal sunt .
Si aici nu ma refer la Vladeanu ... sunt multi care fac aceste lucruri si competitii . E foarte ciudat si chiar impertinent sa ceri corectitutudine fata de stat numai de la o persoana , atunci cind tu faci acelasi lucru , dar nu-i asa ..... Isus ne-a invatat ca sa ridice primul piatra , cine nu a pacatuit .... si slava Domnului e plina sectiunea de concursuri de pacatosi

.
Nu deschideti cutia Pandorei pe tema asta ...ca isi baga dracu coada si nu e bine !!! Nici nu stiti cati citesc acest Forum ....
Si mai spalati-va rufele murdare si pe privat sau prin telefon . Nu de alta , dar s-a ajuns prea departe si se alege praful ...