Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Iunie,Iunie dar nu au spus si anul in care incepe sa manancevali dumitru scrie:nu mai radeti...ar fi buna fantanelele, numai sa manance crapul.
chiar, a fost cineva de curand pe balta fantanelele sa ne dea ceva detalii...parca ziceau cei de acolo, ca incepe sa manance crapul din iunie.
gata hotule ai scos capul in lume?ScorleanuAlin scrie:Ca in fiecare an, cand balta este moarta apar si legendele cu monstrii din fantanele.
Ca stire sigura si dovedita in weekendul trecut, pe Ciutura s-a prins un ciortan de 2,5 kg, la prajina si sambata s-a luat un ten care a avut aprox 3 kg pe balta si pana astazi a crescut la 5,6Kg - asa se aude in oras. Este vorba de Tenul Fat Frumos si a avut 19 kg doar ochiul lui drept![]()
![]()
![]()
.
Oricum perioada aleasa ar fi una ''perfecta'' pt a se face aerosoli deoarece, in lunile iulie si august mult peste va pluti linistit si putin putrezit, pe langa maluri (de vreo 4 ani, incepand din prima saptamana a lunii iulie si pana cam pe finalul lunii august, ne tot delectam cu strangerea de mortaciuni putrezite care apar linistite, in perioada caniculei, prin firele lansetelor).
Oricum ar fi un concurs inedit, care va scrie istorie deoarece balta va raspunde perfect..........![]()
![]()
![]()
![]()
Si atentie din luna iunie nu incepe sa manance crapul ci incepe SA SE MANANCE CRAPUL![]()
![]()
![]()
Draga Bogdan, faptul ca spun si lucrurile neplacute despre aceasta balta nu inseamna ca improsc cu noroi ci ca sunt total dezinteresat de acest lac (sa nu uiti ca nu sunt nici finul dlui Tulitu, nici nu intentionez sa fiu, nu vreau sa populez vreo balta cu peste din Fantanele si....as putea continua). Fiind total dezinteresat pot evalua atat lucrurile bune cat si cele mai putin bune, iar faptul ca ma informez se datoreaza acelui abonament pe care-l am si faptului ca prietenii mei in weekend chiar au fost pe balta, iar ceea ce s-a transmis era total aberant.bogdan b. scrie:Cam cat de frustrat poti fi ca sa improsti cu noroi o balta pe care ai avut singurul podium din viata ta de pescar?!!!!Aaaaa.....si ala dupa ce ai luat un peste de la vecini si asa ai reusit sa termini pe 3 in defavoarea unui baiat care a pescuit singur 72 de ore pe un stand greu!!!(sa nu negi pentru ca ai recunoscut de fata cu mai multi martori) Ai oricum cam multe informatii despre o balta pe care o faci de cacao...Si vad ca ai si uitat de crapii aia over ten pe care i-ai prins anul trecut(pacat ca pe aia nu ii vom mai prinde niciodata pentru ca au luat cursa doar dus cu masina ta spre craiova...au fost gustosi?!?).Opreste-te doar la pescuitul de placere pe Bulzesti,balta pe care o promovezi peste tot(o balta de vis de altfel dar care are doar 7-8 ha) si nu mai intra pe topicuri de competitii pt ca SPORT,FAIR-PLAY,SPIRIT DE ECHIPA sunt termeni pe care tu nu prea ii stapanesti!
ps: sterge,te rog, sigla APS OLTENIA pt ca nu o reprezinti si mai si faci pe altii de acolo de rusine
dragos2710 scrie:@ buzatu
pescuitul de placere pe Bulzesti,balta pe care o promovezi peste tot(o balta de vis de altfel dar care are doar 7-8 ha)
invidie ? niciodata balta ta de la TESLUI nu va ajunge nici la sfert din ceea ce este acum aceasta balta.
draga alin,ScorleanuAlin scrie: Draga Bogdan, faptul ca spun si lucrurile neplacute despre aceasta balta nu inseamna ca improsc cu noroi ci ca sunt total dezinteresat de acest lac (sa nu uiti ca nu sunt nici finul dlui Tulitu, nici nu intentionez sa fiu, nu vreau sa populez vreo balta cu peste din Fantanele si....as putea continua). Fiind total dezinteresat pot evalua atat lucrurile bune cat si cele mai putin bune, iar faptul ca ma informez se datoreaza acelui abonament pe care-l am si faptului ca prietenii mei in weekend chiar au fost pe balta, iar ceea ce s-a transmis era total aberant.
Despre acel concurs, iti scriu deoarece cred ca asa vei reusi sa intelegi acel context:
- nu am recunoscut, ci eu v-am spus despre o persoana care mi-a adus un peste:
- am demonstrat cu 3 martori ca acel peste a fost eliberat si nu catarit;
- nu am anuntat organizatorul deoarece cu 2 saptamani inainte am facut acest lucru atunci cand am sesizat atat eu cat si alti pescari o frauda si ni s-a transmis sa ne vedem de treaba noastra daca nu avem dovezi. Din pacate acum era acelasi organizator, iar pe peste chiar nu scria nimic.
La restul afirmatiilor tale nu vreau sa-ti mai raspund deoarece sunt puerile si nu vreau sa intru in astfel de polemici.