6 LOTURI MERG IN FINALA DE LA TANCABESTI

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: 6 LOTURI MERG IN FINALA DE LA TANCABESTI

Mesaj de Bogdan Dragan »

Vladut Mateianu scrie:
Bogdan Dragan scrie:@Vladut Mateianu

Vladute, cu parere de rau iti spun ca ceea ce faci acum este gresit. Nu mai aduce in discutii clubul Nexgen, club care s-a format strict pentru obtinerea de performanta in competii, in niciun caz pt. a face manevre si combinatii.
Deasemenea iti pot spune ca acest club nu are niciun conducator, niciun lider (cum postezi tu mai sus), totii pescarii sunt egali, lucru pe care tu poate nu ti-l poti imagina, pt. ca tu esti obisnuit altfel in Senior!
Asa ca te rog frumos sa ne lasi in pace si sa nu iti mai dai tu cu parerea despre acest club, indiferent ca este vorba de conducere(care inca o data iti subliniez ca NU exista), organizare, constituire, etc. Mersi mult!

Pe mine nu ma intereseaza clubul Nexgen, Abvd sau Senzor sau cum s-o numi..... Discutam despre mijloacele prin care Andrei, conducatorul din umbra ( ca sa iti fac pe plac) si la clubul tau dar si la Apcr, cauta sa-si atinga scopul. Si anume titlul de campion national.
In rest, nu discut despre membrii clubului, nu este problema mea.....
Numai bine.

Clubul se numeste Nexgen, de la Next Generation, in traducere libera pt. tine Generatia Viitoare, in niciun caz altfel! Daca ai ramas pe afara si te simti abandonat nu trebuie sa te razbuni aruncand cu noroi asupra clubului nostru! Toata viata ai trait in umbra lui Andrei si se vede asta, as spune chiar ca esti frustrat! Stiu ca pe tine te-a condus din umbra, dar nu incerca sa ma bagi si pe mine in aceiasi oala! Intotdeauna ti-ai dorit sa fi ca el dar trebuie sa-ti spun ca din pacate nu o sa reusesti!
Si ca sa-ti fac pe plac te anunt ca eu sunt presedintele clubului Nexgen, club infiintat impreuna cu baietii din lot!
Numai bine!

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

cornelserbu scrie:
aloooo, domnu, vezi ca primul titlu de la subsolul tau n-ar fi existat, daca in 2007 arbitrii s-ar fi comportat ca acum...apropo, ai vazut cu ochii tai cum se pescuia pe b12, sau vorbesti din auzite ???

esti rau cornele...d-aia am eu tiltul ala nu?...ca dupa 24 ore de concurs in 2007 voi aveati deja echipa campioana...sin pentru ca ati scos peste mort la cantar .,...v-au eliminat de-ai dracu.
urat ce ai spus...!

da am vazut cum se pescuia pe B12 si va spun atat. nu am fost cand s-au amenajat stadurile, dar cred ca cei care au condus aceasta actiune au gandit in felul urmator.

-nu-i dam si stanga si dreapta de gard ca prinde exagerat de bine.
-ii dam numai in dreapta de gard cu limita gardul.
-nu avem cum sa mai respectam suprafata locului de pescuit (pentru ca in mod normal locul de pescuit aferent fiecarui stand trebuie sa aiba 20 m latime si lungime pina pe malul opus), in aceasta situatie suprafata de pescuit devenind un triunghi, calculele se schimba pentru suprafata. :!: :!:
-in acest fel au considerat ca lasand mai multa deschidere pe malul opus echilibreaza faptul ca nu pot asigura o latime corespunzatoare (20m) a standului la mal.- pentru ca nu aveau voie sa pescuiasca peste banda din stanga care era la 5 metrii in stanga? :!: :!: :!:

concluzia mea : s-a gandit foarte normal daca acolo ar fi picat Pelicanul sau Clubul Pescarilor sau altcineva in afara de Vladeanu, ...sau altcineva de la Nexgen.

...a picat Vladeanu...a iesit razboi.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Dragos Sinca scrie:Nea Cornel, la Darvari, atat dumneavoastra cat si Razvan Ulmeanu ati recunoscut faptul ca daca era orice ala echipa pe stanul B12, 99% nu exista problema de care se vorbeste acum. Va mentineti parerea?

INTREBAREA A FOST PUSA DE STANILA IAR RASPUNSUL A FOST UNUL EVAZIV .......PROBLEMA EXISTA SI TREBUIA REZOLVATA ORICINE CADEA PE STANDUL ALA ........DACA AR FI FOST SESIZATA .

Si totusi...75 de grade este o exagerare. Daca vorbim si de perpendicularitate fata de gard, ajungem sa dam in lungul malului pe care stateam, sper casa lui nea Victor. Chiar asa mare era deschiderea? :wink:

NU ESTE NICI O EXAGERARE ,BANDA DIN STANGA STANDULUI DANDU-TI ACEST UNGHI .

A fost candva vorba de o negociere? Din cate stiu eu, dupa ca revolutionarii au strans cateva semnaturi, Andrei si Bogdan au intrebat clar care sunt limitele pe mal. Va intreb si eu...cine a fost persoana care a sugerat limitele? Limite cu care au fost de acord atat Andrei si Bogdan, cat si arbitrii si organizatorii pentru a se trece peste acea situatie.
DA ,SA PROPUS LA ALEGERE O ALTA DIRECTIE DE PESCUIT ,CA LA PIATA ......NETINANDU-SE CONT DE CE SPUNE REGULAMENTUL .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Dupa geometria pe care am invatat-o eu, perpendicular pe linia standului ar fi insemnat sa pescuim in dreapta gardului la 45 de grade.

Asta am afirmat si eu ca nu a avut loc nicio negociere, altcineva sustine acest lucru in posturile anterioare.

Insa ma bucur ca va mentineti parerea ca tot scandalul si circul au inceput numai cand a picat AV pe acel stand. :)

Principial vorbind, admir echipele care si-au vazut de pescuit si si-au jucat sansa. Nu imi plac discutiile aparute ulterior care nu vor decat sa creeze tensiune si sa puna la indoiala rezultatul lotului nostru.

Sa se afirme ca tragerea la sorti a fost aranjata, ca Planet are ordin sa nu prinda pestele, ca AV a rupt benzile de demarcare a standului...mi se par niste scenarii fantasmagorice... dar care dau bine....in fond Antena 3 face rating zi de zi aruncand cu noroi in Basescu. :D

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

oanavictor scrie:
Dragos Sinca scrie:Nea Cornel, la Darvari, atat dumneavoastra cat si Razvan Ulmeanu ati recunoscut faptul ca daca era orice ala echipa pe stanul B12, 99% nu exista problema de care se vorbeste acum. Va mentineti parerea?

INTREBAREA A FOST PUSA DE STANILA IAR RASPUNSUL A FOST UNUL EVAZIV .......PROBLEMA EXISTA SI TREBUIA REZOLVATA ORICINE CADEA PE STANDUL ALA ........DACA AR FI FOST SESIZATA .

Si totusi...75 de grade este o exagerare. Daca vorbim si de perpendicularitate fata de gard, ajungem sa dam in lungul malului pe care stateam, sper casa lui nea Victor. Chiar asa mare era deschiderea? :wink:

NU ESTE NICI O EXAGERARE ,BANDA DIN STANGA STANDULUI DANDU-TI ACEST UNGHI .

A fost candva vorba de o negociere? Din cate stiu eu, dupa ca revolutionarii au strans cateva semnaturi, Andrei si Bogdan au intrebat clar care sunt limitele pe mal. Va intreb si eu...cine a fost persoana care a sugerat limitele? Limite cu care au fost de acord atat Andrei si Bogdan, cat si arbitrii si organizatorii pentru a se trece peste acea situatie.
DA ,SA PROPUS LA ALEGERE O ALTA DIRECTIE DE PESCUIT ,CA LA PIATA ......NETINANDU-SE CONT DE CE SPUNE REGULAMENTUL .
Pai da, eu am spus ca daca nu era AV acolo nu se sesiza nimeni.

Conform regulamentului noi aveam voie sa dam si in dreapta gardului pentru ca nu aveam o deschidere de 20 m de mal. Corect?

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

oanavictor scrie:
Eu nu cred ca este acelasi Gabi Tomulescu care anul trecut ,dupa finala de la Moara Vlasiei tipa in gura mare ca de ce nu a fost descalificat unul de la Planet pentru ca nu a purtat vesta cand afara erau 40 grade :!:
este exact acelasi Gabi Tomulescu caruia anul trecut i s-a tras la m...e.

si portul vestei nu are legatura cu temperatura de afara...acum la Darvari a fost tot cald..

daca pica Pelicanul pe b12 ce faceai Nea Victore (in afara de faptul ca nu va calificati)...concret... acelasi scandal numai ca in directie inversa.

...nu fii om rau...
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Dragos Sinca scrie:Dupa geometria pe care am invatat-o eu, perpendicular pe linia standului ar fi insemnat sa pescuim in dreapta gardului la 45 de grade.

Asta am afirmat si eu ca nu a avut loc nicio negociere, altcineva sustine acest lucru in posturile anterioare.

Insa ma bucur ca va mentineti parerea ca tot scandalul si circul au inceput numai cand a picat AV pe acel stand. :)

Principial vorbind, admir echipele care si-au vazut de pescuit si si-au jucat sansa. Nu imi plac discutiile aparute ulterior care nu vor decat sa creeze tensiune si sa puna la indoiala rezultatul lotului nostru.

Sa se afirme ca tragerea la sorti a fost aranjata, ca Planet are ordin sa nu prinda pestele, ca AV a rupt benzile de demarcare a standului...mi se par niste scenarii fantasmagorice... dar care dau bine....in fond Antena 3 face rating zi de zi aruncand cu noroi in Basescu. :D
asta cu geometria e relativa, fiindca vorbim numai din ce ne aducem aminte...concret era numai acolo la fata locului...oricum, culoarul era mult peste o limita normala :wink:

toate echipele si-au vazut de pescuit si si-au jucat sansa...unele chiar au tinut sa fie conditii egale pentru toti :D

exemplul cu antena 3 si cu noroiul aruncat in basescu nu te avantajaza, pentru simplul motiv ca stim cu totii ca basescu merita sa i se arunce cu noroi in fata :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

O merita si Basescu, dar cand ne gandim la faptul ca momentan nu e altul mai bun si la calitatea oamenilor al caror singur scop este sa il atace cu noroi pe el, parca incepe usor usor sa ma avantajeze. :) Si nu ma refer punctual la cineva, ci in general....

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Bogdan Dragan scrie:
Clubul se numeste Nexgen, de la Next Generation, in traducere libera pt. tine Generatia Viitoare, in niciun caz altfel! Daca ai ramas pe afara si te simti abandonat nu trebuie sa te razbuni aruncand cu noroi asupra clubului nostru! Toata viata ai trait in umbra lui Andrei si se vede asta, as spune chiar ca esti frustrat! Stiu ca pe tine te-a condus din umbra, dar nu incerca sa ma bagi si pe mine in aceiasi oala! Intotdeauna ti-ai dorit sa fi ca el dar trebuie sa-ti spun ca din pacate nu o sa reusesti!
Si ca sa-ti fac pe plac te anunt ca eu sunt presedintele clubului Nexgen, club infiintat impreuna cu baietii din lot!
Numai bine!

Vezi ca iti viteza si eu nu accept . Topicul nu este destinat judecarii lui Vladut, chiar consider asta o lipsa de educatie din partea ta, plus ca este a n-a oara cand musti mana care te-a hranit.... :oops:
Cand o sa te maturizezi probabil ca o sa continuam discutia, pana atunci discuta despre competitie si lasa problemele personale....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

gabi scrie:esti rau cornele...d-aia am eu tiltul ala nu?...ca dupa 24 ore de concurs in 2007 voi aveati deja echipa campioana...sin pentru ca ati scos peste mort la cantar .,...v-au eliminat de-ai dracu.
urat ce ai spus...!

da am vazut cum se pescuia pe B12 si va spun atat. nu am fost cand s-au amenajat stadurile, dar cred ca cei care au condus aceasta actiune au gandit in felul urmator.

-nu-i dam si stanga si dreapta de gard ca prinde exagerat de bine.
-ii dam numai in dreapta de gard cu limita gardul.
-nu avem cum sa mai respectam suprafata locului de pescuit (pentru ca in mod normal locul de pescuit aferent fiecarui stand trebuie sa aiba 20 m latime si lungime pina pe malul opus), in aceasta situatie suprafata de pescuit devenind un triunghi, calculele se schimba pentru suprafata. :!: :!:
-in acest fel au considerat ca lasand mai multa deschidere pe malul opus echilibreaza faptul ca nu pot asigura o latime corespunzatoare (20m) a standului la mal.- pentru ca nu aveau voie sa pescuiasca peste banda din stanga care era la 5 metrii in stanga? :!: :!: :!:

concluzia mea : s-a gandit foarte normal daca acolo ar fi picat Pelicanul sau Clubul Pescarilor sau altcineva in afara de Vladeanu, ...sau altcineva de la Nexgen.

...a picat Vladeanu...a iesit razboi.
nu sunt rau, gabi si nu e deloc urat ce am spus...este exact ceea ce s-a vazut ulterior, tite care nu luase niciun peste in 24 de ore a iesit vicecampion...tie chiar nu-ti spune nimic chestia asta...

in ceea ce priveste teoria ta cu standul b12, lasand la o parte ca nu aveai cum sa vezi cum se pescuia acolo, iti spun doar atat, standurile nu se fac pe considerente arbitrare asa cum crezi tu, ci pe teren cu tarusi si banda, iar daca se voia, standul ar fi putut avea suprafata legala...trebuia doar mutat ceva mai la stanga...competenta mare, si cand te gandesti ca nu le-a controlat nimeni tocmai pentru ca s-a avut incredere...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”