bogdan b. scrie:dragos2710 scrie:@ buzatu
pescuitul de placere pe Bulzesti,balta pe care o promovezi peste tot(o balta de vis de altfel dar care are doar 7-8 ha)
invidie ? niciodata balta ta de la TESLUI nu va ajunge nici la sfert din ceea ce este acum aceasta balta.
@farmacie
pai balta mea e cam un sfert din bulzesti

...nu am cum sa fiu invidios pe cineva care munceste si are realizari,cuvintele potrivite ar fi "admiratie" si "respect"...
chiar daca sunt sigur ca nu o sa pricepi mare lucru,iti spun ca eu nu promovez nicio balta(nici macar pe a mea),eu incerc sa promovez ideea de pescuit sportiv,de competitie,fair-play...si singura pista de concurs din zona e fantanele chiar daca nu are o densitate mare de crap(dl Tulitu nu e nici tata si nici nu am alt interes).
ScorleanuAlin scrie:
Draga Bogdan, faptul ca spun si lucrurile neplacute despre aceasta balta nu inseamna ca improsc cu noroi ci ca sunt total dezinteresat de acest lac (sa nu uiti ca nu sunt nici finul dlui Tulitu, nici nu intentionez sa fiu, nu vreau sa populez vreo balta cu peste din Fantanele si....as putea continua). Fiind total dezinteresat pot evalua atat lucrurile bune cat si cele mai putin bune, iar faptul ca ma informez se datoreaza acelui abonament pe care-l am si faptului ca prietenii mei in weekend chiar au fost pe balta, iar ceea ce s-a transmis era total aberant.
Despre acel concurs, iti scriu deoarece cred ca asa vei reusi sa intelegi acel context:
- nu am recunoscut, ci eu v-am spus despre o persoana care mi-a adus un peste:
- am demonstrat cu 3 martori ca acel peste a fost eliberat si nu catarit;
- nu am anuntat organizatorul deoarece cu 2 saptamani inainte am facut acest lucru atunci cand am sesizat atat eu cat si alti pescari o frauda si ni s-a transmis sa ne vedem de treaba noastra daca nu avem dovezi. Din pacate acum era acelasi organizator, iar pe peste chiar nu scria nimic.
La restul afirmatiilor tale nu vreau sa-ti mai raspund deoarece sunt puerile si nu vreau sa intru in astfel de polemici.
draga alin,
-exista poze cu tenul de 13 kg,le-a vazut chiar unul dintre fostii tai colegi de lot la doru la magazin,aseara av vb cu niste baieti care au prins ciortani de pana in 2 kg pescuind dupa caras,acum cateva zile un prieten a prins o buc de 3-4 kg si a scapat un ten marisor la mincioc(nu minte ca e om batran si prieten bun cu tata)...deci lasa-ma cu intoxicarile...
-ai spus ca ai cantarit pestele pe care l-ai primit si ai eliberat altul de aproximativ aceeasi greutate,dar,dracu te mai crede....
-frauda

fara dovezi...in mintea voastra, a celor care nu stiti sa pierdeti...ca de castigat nu sunteti in stare...
-cat peste ai prins anul trecut pe fantanele?
-intra in polenici ca sunt calit...
ps: stergeti-va amandoi sigla APS ca nu sunteti din poza aia!
Bogdan, fiecare om are un standard al lui sub care nu trebuie sa coboare, de aceea indiferent de cat ai fi tu de pregatit eu tot nu-ti voi raspunde la anumite provocari. Eu nu ti-am spus ca nu voi polemioza cu tine deoarece tu nu esti pregatit. Sa fim seriosi.
Intr-o privinta tu ai mare dreptate. In poza aia pe care o stii tu noi nu suntem, insa in poza prezenta, ne regasim, deoarece am fost alaturi de niste oameni cu caracter, la primul CN din viata noastra si chiar daca sansa nu ne-a suras am ras si am plans impreuna cu ei, iar daca voi nu ati fost impreuna cu ei se datoreaza ......... stii tu cel mai bine cui.
Oricum suntem mandrii ca am putut cumpara un loc pe tricourile semifinalistilor.
Daca ne transmiti in calitate de membru fondator sa ne stergem sigla cred ca ne vom conforma, bineanteles, numai daca se va respecta statutul acestei asociatii.
A era sa uit, tu nu esti membru al AS Professional Fishing, deoarece nu ai nici macar o cerere pt a intra in legalitate. Aoleo, nu poti, deoarece esti membru fondator in APS si statutul lui Prof Fishing nu permite acceptarea a astfel de membri si ai mai participat si la acest CN in aceasta forma (stai linistit asta nu se cheama frauda, se cheama doar pacalitura

).
Adica mai mult de un sfert erati membrii APS si ati participat sub Professional Fishing doar ...asa . Doamne in ce tara traim!!!!!? Stii raspunsul la intrebarea ''cine striga cel mai tare HOTIIIIIII....?''

.
Oricum vreau sa-ti multumesc ca in aceasta iarna, datorita tie, am reusit sa inteleg exact, ce inseamna pescuitul la crap din Romania si tine-o tot asa cu promovarea pescuitului la crap din Oltenia pt ca esti pe un drum bun.
Mai vreu sa-ti mai transmit un singur lucru dupa care promit sa nu-ti mai raspund la provocari pe acest forum: pt noi adica o parte din APS-ul actual, pescuitul la crap inseamna relaxare, odihna, pasiune si nu cupe sau medalii. Nu intentionam si nici nu promovam balti sau nade nu vrem sa ne facem imagine, nu administram lacuri mergem acolo unde vrem si nu unde suntem directionati si ne place sa ne platim singuri acest moft care se numeste pescuit la crap, de aceea notiunea de a pierde sau a castiga nu cred ca ar trebui luata in discutie.
Sa auzim numai de bine si sper sa intelegi ca lucrurile importante in viata sunt cu totul altele decat o amarata de imagine creata intr-un grup restrans sau intr-un un anumit segment.