Costel Stanila scrie:cornel serbu & victor oana
ca sa fie foarte clar, ca vad ca tot o dati inainte cu bugete si tot felul de insinuari…fara nici o baza de altfel, va lamuresc, ca sa nu mai fie nici un fel de discutie:
APCR raspunde de inscrierea lotului la CIPS-FIPS, antrenament, deplasarea lotului (in aer si pe uscat), echipament de prezentare, cazare, mancare, diverse …indiferent daca lotul calificat este de la AGVPS,APCR,LIGA sau INDEPENDENT si va beneficia de conditii mai mult decat decente.
Mai clar, APCR hotareste cu ce zboara lotul, cu ce masini se deplaseaza, unde se cazeaza, unde mananca si unde bea si nu va da dvs. socoteala de asta.
Cand o sa organizeze LIGA, faceti dvs. cum doriti.
Sper ca terminati balivernele si ca m-am facut foarte clar inteles.
Balivernele sunt in mintea ta si ale lui Vladeanu .
Nu trebuie sa hotarasca apcr nimic ..........apcr trebuie sa aleaga prin oferte publice cele mai avantajoase preturi calitative si nu trebuie sa umfle niste deconturi gen rosioru .
OFERTELE TREBUIESC ANALIZATE DE CATRE UN COMITET DE ACHIZITII SI FACUTE PUBLICE INAINTE DE ACHIZITIONARE .
NIMENI NU TREBUIE SA-SI CREEZE AVANTAJE MATERIALE DIN BANII PESCARILOR .
BUGETUL INITIAL DEPUS LA AGVPS ESTE O MARE FACATURA CE ARE ROLUL DE A DESCHIDE CALEA SPRE CEA MAI MARE FRAUDA INREGISTRATA IN ISTORIA DEPLASARILOR .
COSTELES TATA .....VEZI CA NU PREA TE PRINDE AERUL ASTA AUTORITAR ........SI DE DATA ASTA I-TI GARANTEZ EU CA NU SE VA MAI REPETA CAZUL ROSIORU ........ADICA SA FIE IERTAT DIN CAUZA DE SIMPATIE ..........NU ESTE CAZUL TAU .........TE DUCI CU TOT CU VLADEANU LA PLIMBARE .
ANGAJAMENTUL LUAT IN FATA AGVPS-ULUI A FOST ACELA CA SE VA PUBLICA ORICE CHELTUIALA ,ORICAT DE MICA ,........CAT MAI URGENT POSIBIL .
DEOCAMDATA AU TRECUT 2 ETAPE SI NU SA PUBLICAT NIMIC IN CEEA CE PRIVESTE CHELTUIELILE DE ORGANIZARE .EU PERSONAL SI LIGA DE CRAP MAI ASTEPTAM PANA DUPA FINALA .......CEL MULT O SAPTAMANA !!!!!!!!SA SE PUBLICE CHELTUIELILE DESPRE CALIFICARI .
I-TI RECOMAND CU CALDURA ..........SA NU TE JOCI CU FOCUL ........PENTRU CA DE DATA ASTA ...........NIMENI SI NIMIC NU MA MAI OPRESTE !!!!!!!!!!!!
ORICUM E ANUL DE GRATIE ...........ANUL CONDUCATORILOR APCR .........SA NE LASE IN PACE !!!!!!