O INTREBARE PENTRU COSTEL STANILA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: O INTREBARE PENTRU COSTEL STANILA

Mesaj de cornelserbu »

@ darius handrea

care sanse, darius ??? :)

@ victor oana

de aici trebuiesc scazute probabil cheltuielile si alte alea...oricum, costel mi-a spus azi la telefon ca gasesc bugetul pe site-ul ligii si ca el nu prea are timp de net...nu-l acuz, dar un rspuns mai la subiect n-ar strica...nu costa prea mult...timp :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

dinamovistul

Mesaj de dinamovistul »

In functie de numele lotului castigator se va face si bugetul :wink: .

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

dinamovistul scrie:In functie de numele lotului castigator se va face si bugetul :wink: .
nu-i chiar asa...mi-a spus costel la telefon ca se va merge cu avionul nu cu caruta (mai exista il18 ? :D ) se va sta la hotel nu pe strada (o stea mi se pare ca nu mai exista sau ma insel ? :D )

ce sa-ti fac, costelus, raspunsul tau in doi peri va da nastere totdeauna la astfel de interpretari pe care nu ma supar daca le faci rautacioase, dar iti spun ca sunt doar normale !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

se va merge cu avionul low-cost si se va deconta first -class
se va sta la pensiune cate 4 in dormitor si se va deconta apartamente presidentiale individuale
se va manca de la supermarket si se va deconta mese la cluburi de fite
se va comanda echipament de prezentare si se vor deconta costume HUGO-BOSS si ARMANI .

Ca sa se termine odata cu suspiciunile cred ca Vladeanu si Costelus ar trebui sa faca toate cheltuielile la vedere pe baza de oferta cea mai avantajoasa .
Nu cred ca sumele trecute in proiectul de buget depus la agvps are vreo baza reala de calcul ,iar daca bugetul pe anul asta este inspirat din bugetul pe 2010 ..........cred ca .....ma doare capul :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

cornel serbu & victor oana

ca sa fie foarte clar, ca vad ca tot o dati inainte cu bugete si tot felul de insinuari…fara nici o baza de altfel, va lamuresc, ca sa nu mai fie nici un fel de discutie:

APCR raspunde de inscrierea lotului la CIPS-FIPS, antrenament, deplasarea lotului (in aer si pe uscat), echipament de prezentare, cazare, mancare, diverse …indiferent daca lotul calificat este de la AGVPS,APCR,LIGA sau INDEPENDENT si va beneficia de conditii mai mult decat decente.
Mai clar, APCR hotareste cu ce zboara lotul, cu ce masini se deplaseaza, unde se cazeaza, unde mananca si unde bea si nu va da dvs. socoteala de asta.

Cand o sa organizeze LIGA, faceti dvs. cum doriti.

Sper ca terminati balivernele si ca m-am facut foarte clar inteles.
Costel Stanila
A.P.C.R.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Costel Stanila scrie:cornel serbu & victor oana

ca sa fie foarte clar, ca vad ca tot o dati inainte cu bugete si tot felul de insinuari…fara nici o baza de altfel, va lamuresc, ca sa nu mai fie nici un fel de discutie:

APCR raspunde de inscrierea lotului la CIPS-FIPS, antrenament, deplasarea lotului (in aer si pe uscat), echipament de prezentare, cazare, mancare, diverse …indiferent daca lotul calificat este de la AGVPS,APCR,LIGA sau INDEPENDENT si va beneficia de conditii mai mult decat decente.
Mai clar, APCR hotareste cu ce zboara lotul, cu ce masini se deplaseaza, unde se cazeaza, unde mananca si unde bea si nu va da dvs. socoteala de asta.

Balivernele sunt in mintea ta si ale lui Vladeanu .
Nu trebuie sa hotarasca apcr nimic ..........apcr trebuie sa aleaga prin oferte publice cele mai avantajoase preturi calitative si nu trebuie sa umfle niste deconturi gen rosioru .
OFERTELE TREBUIESC ANALIZATE DE CATRE UN COMITET DE ACHIZITII SI FACUTE PUBLICE INAINTE DE ACHIZITIONARE .
NIMENI NU TREBUIE SA-SI CREEZE AVANTAJE MATERIALE DIN BANII PESCARILOR .
BUGETUL INITIAL DEPUS LA AGVPS ESTE O MARE FACATURA CE ARE ROLUL DE A DESCHIDE CALEA SPRE CEA MAI MARE FRAUDA INREGISTRATA IN ISTORIA DEPLASARILOR .
COSTELES TATA .....VEZI CA NU PREA TE PRINDE AERUL ASTA AUTORITAR ........SI DE DATA ASTA I-TI GARANTEZ EU CA NU SE VA MAI REPETA CAZUL ROSIORU ........ADICA SA FIE IERTAT DIN CAUZA DE SIMPATIE ..........NU ESTE CAZUL TAU .........TE DUCI CU TOT CU VLADEANU LA PLIMBARE .
ANGAJAMENTUL LUAT IN FATA AGVPS-ULUI A FOST ACELA CA SE VA PUBLICA ORICE CHELTUIALA ,ORICAT DE MICA ,........CAT MAI URGENT POSIBIL .
DEOCAMDATA AU TRECUT 2 ETAPE SI NU SA PUBLICAT NIMIC IN CEEA CE PRIVESTE CHELTUIELILE DE ORGANIZARE .EU PERSONAL SI LIGA DE CRAP MAI ASTEPTAM PANA DUPA FINALA .......CEL MULT O SAPTAMANA !!!!!!!!SA SE PUBLICE CHELTUIELILE DESPRE CALIFICARI .
I-TI RECOMAND CU CALDURA ..........SA NU TE JOCI CU FOCUL ........PENTRU CA DE DATA ASTA ...........NIMENI SI NIMIC NU MA MAI OPRESTE !!!!!!!!!!!!
ORICUM E ANUL DE GRATIE ...........ANUL CONDUCATORILOR APCR .........SA NE LASE IN PACE !!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Si inca ceva Costelus draga
In 2009 totalul cheltuielilor a fost de 13.500 euro cu tot cu antrenament .
2010 a-ti reusit sa ascundeti cheltuielile chiar si fata de cenzorul Razvan Ulmeanu .
2011 sunt aproximativ 31.000 euro cunoscuti iar tu te dai rotund ca faci ce vrei si cum vrei .
NICAIERI IN LUME ,IN NICI UN DOMENIU ,NU EXISTA UN SINGUR OM CARE SA FACA TOATE ACHIZITIILE .........NICI MACAR LA TINE ACASA .......PE BANII TAI ......TOT TREBUIE SA CERI APROBAREA SOTIEI !!!!!!!!
NU SUNT SI NICI NU VOI FI NICIODATA DE ACORD CA CINEVA SA MA FURE ....SAU DACA SE INTAMPLA LUCRUL ACESTA .........SA MA FURE FRUMOS .........SA LASE IMPRESIA CA INCA MAI SUNT DATOR LA EL CU CEVA ... :idea:

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Costel Stanila scrie:cornel serbu & victor oana

Atata timp cat exista taxa de inscriere si baltile sunt puse gratuit la dispozitia organizatorului, la inceputul competitiei ar trebui sa fie afisat bugetul .Aceste calificari costa fiecare club foarte mult si nimeni in cazul in care castiga nu vrea sa scoata BANI din buzunar .Cand vine vorba de bani se face liniste.

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

Zarguzon Adi scrie: ..... si nimeni in cazul in care castiga nu vrea sa scoata BANI din buzunar .
Adi stai linistit, lotul calificat, indiferent din ce structura face parte, nu va scoate nici un ban din buzunar pentru inscriere lot, deplasare antrenament, deplasare CM, masini inchiriate, cazare, masa, echipament prezentare.Toate aceste cheltuieli sunt in sarcina APCR si asa a fost in fiecare an.
Costel Stanila
A.P.C.R.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Costel Stanila scrie:
Costelus tata ,tu trebuie sa intelegi ca acei bani pe care apcr-ul ia strans de la pescari ,nu sunt banii tai de zestre pe care t-i ia dat mamica ta ca dar de niunta ,nici banii lasati mostenire de rosioru apcr-ului .........ei sunt banii pescarilor care au participat la aceasta competitie iar tu nu ai alt drept decat de ai pastra si a achita anumite cheltuieli in numele lor .....dar numai dupa ce o anumita comisie va fi de acord cu acele cheltuieli .
Nu tu esti cel ales sa ia decizii in pe banii pescarilor ......tu esti pus acolo sa ai grija lor si sa nu mai dispara din ei ,asa cum sa intamplat in 2009 .
Eu personal ma consider sponsor al acestei competitii ,nu sunt sponsorul apcr-ului ,am cheltuit din propriul buzunar niste bani cu destinatia clara CAMPIONATUL NATIONAL SI LOTUL NATIONAL ,nu sunt sponsorul lui Stanila care vrea sa ia comisioane din banii si munca mea si a altor binevoituri care doresc binele pescuitului in Romania .
ASTFEL CA ....SA FIE FOARTE CLAR ......NU FACI TU CEEA CE VREI SI CUM VREI CU BANII PESCARILOR .......POTI FACE ACEST LUCRU NUMAI DACA AR FI BANII TAI PERSONALI .....DAR PANA SA AI TU BANI PERSONALI ........ :!:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”