cipica scrie:Salutare!
Remus, eu nu vad rationamentul pentru betele tari la plantat, nici nu inteleg ce lagatura are distanta la care plantezi cu batul. drilul din barca cu un bat tare este similar cu mersul cu tractorul pe autostrada... toata lumea foloseste pentru plantat bete moi tocmai datorita faptului ca drilul este mai placut si mai usor din barca...
P.S. vezi ca vin la mare in doua saptamani

cipica, cat stai la mare?eu exact pe 27 incep examenele si pe 1 am terminat,dupa 1 ma duc la ghiol 3-4 zile la plantat.
daca vrei o punem de un pescuit la ghiol unde trebuie sa plantezi la aproximativ 300 de metrii ca sa dai in dulapi.anul trecut cel mai mare vazut ten de 23,2 kg,media la teni e de 15 kile,romanestii sunt mai rari dar toti sariti de 15 kile
acolo fara bete tari nu prea faci treaba, e greu sa il intepi cu bete moi si e si greu sa il controlezi daca nu te duci cu barca dupa el
legat de partea cu barca cand iesi dupa el noi avem un stil mai ciudat de plantat, le plantam cu skyjetul dar partea proasta e ca nu poti sa iesi dupa el,in schimb in 10 minute ai plantat 4 bete
ps:daca dai in 2-3 animale acolo o sa lasi sarulestiu pentru mai tarziu