FREE SPIRIT!

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Doeat
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: FREE SPIRIT!

Mesaj de Doeat »

Mai intai intereseaza-te daca se mai fabrica aceste modele, cel putin anul trecut asa mi-au spus cei de la marele peste ca free spirit a renuntat sa mai fabrice modele considerate low cost... in cazul in care vrei sa le cumperi de noi. Ai vb cu ei in prealabil sa vezi daca se mai pot aduce ...ca pe site au multe, dar pe stoc mai greu in special cand vine vorba de lansete.
Roland K.
KRap-Baits RO

.JuNioR.

Mesaj de .JuNioR. »

Claudiu,fiecare e cu stilul, lui de pescuit.Ia incearca tu sa mergi 48h la plantat si 48h sa lansezi,vei vedea diferenta dupa.

.JuNioR.

Mesaj de .JuNioR. »

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

Salutare!
Remus, eu nu vad rationamentul pentru betele tari la plantat, nici nu inteleg ce lagatura are distanta la care plantezi cu batul. drilul din barca cu un bat tare este similar cu mersul cu tractorul pe autostrada... toata lumea foloseste pentru plantat bete moi tocmai datorita faptului ca drilul este mai placut si mai usor din barca...
P.S. vezi ca vin la mare in doua saptamani :wink:

.JuNioR.

Mesaj de .JuNioR. »

Betele moi,mai si iarta din cand in cand. :lol: :lol:

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Imi imaginez care e diferenta, e una cand plantezi (si in acelasi timp nadesti si locul bine) si alta cand lansezi 4 lansete, diferenta intre ele poate sa fie de 1/2 m2

.JuNioR.

Mesaj de .JuNioR. »

:wink: :wink:

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

cipica scrie:Salutare!
Remus, eu nu vad rationamentul pentru betele tari la plantat, nici nu inteleg ce lagatura are distanta la care plantezi cu batul. drilul din barca cu un bat tare este similar cu mersul cu tractorul pe autostrada... toata lumea foloseste pentru plantat bete moi tocmai datorita faptului ca drilul este mai placut si mai usor din barca...
P.S. vezi ca vin la mare in doua saptamani :wink:
cipica, cat stai la mare?eu exact pe 27 incep examenele si pe 1 am terminat,dupa 1 ma duc la ghiol 3-4 zile la plantat.
daca vrei o punem de un pescuit la ghiol unde trebuie sa plantezi la aproximativ 300 de metrii ca sa dai in dulapi.anul trecut cel mai mare vazut ten de 23,2 kg,media la teni e de 15 kile,romanestii sunt mai rari dar toti sariti de 15 kile
acolo fara bete tari nu prea faci treaba, e greu sa il intepi cu bete moi si e si greu sa il controlezi daca nu te duci cu barca dupa el
legat de partea cu barca cand iesi dupa el noi avem un stil mai ciudat de plantat, le plantam cu skyjetul dar partea proasta e ca nu poti sa iesi dupa el,in schimb in 10 minute ai plantat 4 bete :lol:
ps:daca dai in 2-3 animale acolo o sa lasi sarulestiu pentru mai tarziu :lol:
Floyd Patterson a fost culcat la podea de 7 ori intr-o runda
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."

APS TOMIS

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

Te anunt cand vin! Poate pescuim si la ghiol 2-3 zile dar eu vin pentru plaja si fete!
Vb pe privat detalii ca suntem offtopic!

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

hai ca vorbim pe mess diseara daca e
Floyd Patterson a fost culcat la podea de 7 ori intr-o runda
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."

APS TOMIS

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”