De fapt, asta a fost si scopul creari noului Apcr si tergiversarii infiintari federatiei de pescuit : puterea. Si implicit banii rezultati de aici....

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Mare dreptate ai.Si eu sunt de parere ca 48 de ore e prea putin ,72 de ore e ok cred ca ati putea face ceva uin sensul asta.vali dumitru scrie:Cred ca ati putea face un efort financiar sa dureze 72 de ore.
48 de ore sunt prea putine...in plus la 72 de ore sigur strangeti 70 de echipe.
Costelus, incordeaza-te putin...
vom vedea la prima AG a APCR daca s-a tinut cont sau nu de parerea presedintilor de cluburi.Vladut Mateianu scrie:De aia am ajuns (APCR) sa fim huliti de toata lumea, ptr ca in cadrul conducerii troneaza doar interesele personale (si materiale), Andrei si cu sluga lui facand doar ce vrea el, fara sa tina cont de vocea presedintilor de club, asa cum s-a discutat la infiintarea APCR.:
acum ai ocazia sa te afirmi plenar in cadrul federatiei lui nea fane. niciodata nu e timpul pierdut.Vladut Mateianu scrie: De fapt, asta a fost si scopul creari noului Apcr si tergiversarii infiintari federatiei de pescuit : puterea. Si implicit banii rezultati de aici....![]()
![]()
vali,vali dumitru scrie:Toti cei care vreti sa participati, va rog sa optati pentru a dura 72 de ore( si-asa multi si-au programat concediile in acea perioada ) noi suntem invitati, dar nu ne-a intrebat nimeni daca in acea perioada suntem in tara?
PS: Antrenamente putem face...si la ce bani?
Clasic. De fapt tacerea era(si este) singura solutie......andrei vladeanu scrie:vladut,
imi pare rau, dar pentru adresarile tendentioase si jignitoare la adresa mea si a lui costel stanila nu te pot ajuta cu raspunsurile.
de altfel, inainte sa pui seria asta de intrebari tu ai raspuns la aproape toate intr-un mod mai mult decat grosolan.
ce rost mai au intrebarile daca tu ai raspunsurile tale, pregatite intr-un singur scop - compromiterea lui stanila si vladeanu?!?
prin urmare, nu cred ca de raspunsuri ai tu nevoie...