Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
sonik sk3lucianman scrie:Multumesc pt pareri. Deci sa inteleg ca e o dif mare intre Snooper si Outkast. O singura rugaminte. Imi puteti spune un bat asemanator ca si actiune cu Outkadtul care se poate vedea in Buc. Sa zicem, seamana cu Beastmasterul sau cu ce altceva se aseamana mai bine. Am aruncat cu destule bete si as vrea sa imi fac o parere.
O zi frumoasa
MTX 14lucianman scrie:Daca ar fi sa aleg intre Otkast si MTX 14...pt ce ar trebui sa optez?
Outkast e o lanseta englezeasca in aceiasi masura in care ii scrii dumneata numele ...in engleza !inferno scrie:........chubul e o lanseta englezeasca bine echilibrata si greutate si inele orice eu am aceste bete otkest ..................
lanseta asemanatoare cu haiesu'gor965 scrie:Outkast e o lanseta englezeasca in aceiasi masura in care ii scrii dumneata numele ...in engleza !inferno scrie:........chubul e o lanseta englezeasca bine echilibrata si greutate si inele orice eu am aceste bete otkest ..................![]()
cu outkest poate arunci cu chub outkat niciodata....inferno scrie:nu poti sa compari mtx cu chub , chubul e o lanseta englezeasca bine echilibrata si greutate si inele orice eu am aceste bete otkest si sunt nemaipomenite cu fir de 0,25 arunc 150 m masurat si in dril sunt exceptionale acum depinde si de tehnica fiecaruia merita achizitionate sau macar incearcale si o sa te convingifir intins
Raport calitate pret atarna in favoarea MTX 14 ,dar MTX-ul din cauza ca nu are lac se zgarie foarte usor ,daca intra in contact cu ape calcaroase se depune calcarul pe blank si il mai scoti doar prin lustruire ,la pesti sub 5 kg MTX sucks - e mai potrivita pentru pescuit viteza.lucianman scrie:Daca ar fi sa aleg intre Otkast si MTX 14...pt ce ar trebui sa optez?