Chub Outkast Plus 50 - pareri

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Lucian Manea
Puncte: 0

Re: Chub Outkast Plus 50 - pareri

Mesaj de Lucian Manea »

Daca ar fi sa aleg intre Otkast si MTX 14...pt ce ar trebui sa optez?
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

odoctee
Moderator

Mesaj de odoctee »

lucianman scrie:Multumesc pt pareri. Deci sa inteleg ca e o dif mare intre Snooper si Outkast. O singura rugaminte. Imi puteti spune un bat asemanator ca si actiune cu Outkadtul care se poate vedea in Buc. Sa zicem, seamana cu Beastmasterul sau cu ce altceva se aseamana mai bine. Am aruncat cu destule bete si as vrea sa imi fac o parere.

O zi frumoasa
sonik sk3
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

gimi_mures
pescar de competitie

Mesaj de gimi_mures »

lucianman scrie:Daca ar fi sa aleg intre Otkast si MTX 14...pt ce ar trebui sa optez?
MTX 14
C&R

inferno

Mesaj de inferno »

nu poti sa compari mtx cu chub , chubul e o lanseta englezeasca bine echilibrata si greutate si inele orice eu am aceste bete otkest si sunt nemaipomenite cu fir de 0,25 arunc 150 m masurat si in dril sunt exceptionale acum depinde si de tehnica fiecaruia merita achizitionate sau macar incearcale si o sa te convingi :D fir intins

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

inferno scrie:........chubul e o lanseta englezeasca bine echilibrata si greutate si inele orice eu am aceste bete otkest ..................
Outkast e o lanseta englezeasca in aceiasi masura in care ii scrii dumneata numele ...in engleza ! :mrgreen: :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

ciprian_galic

Mesaj de ciprian_galic »

gor965 scrie:
inferno scrie:........chubul e o lanseta englezeasca bine echilibrata si greutate si inele orice eu am aceste bete otkest ..................
Outkast e o lanseta englezeasca in aceiasi masura in care ii scrii dumneata numele ...in engleza ! :mrgreen: :lol:
lanseta asemanatoare cu haiesu'
Campion national - 2010
FISHING ACADEMY IASI

florian

Mesaj de florian »

inferno scrie:nu poti sa compari mtx cu chub , chubul e o lanseta englezeasca bine echilibrata si greutate si inele orice eu am aceste bete otkest si sunt nemaipomenite cu fir de 0,25 arunc 150 m masurat si in dril sunt exceptionale acum depinde si de tehnica fiecaruia merita achizitionate sau macar incearcale si o sa te convingi :D fir intins
cu outkest poate arunci cu chub outkat niciodata.... :lol: :lol:

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

@inferno. Multumesc. Insa nu poti spunr ca e englezeasca Outkastul. Tot in China e facuta. Probabil la doua strazi mai incolo fata de unde se fabrica si Mtx-ul.
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

lucianman scrie:Daca ar fi sa aleg intre Otkast si MTX 14...pt ce ar trebui sa optez?
Raport calitate pret atarna in favoarea MTX 14 ,dar MTX-ul din cauza ca nu are lac se zgarie foarte usor ,daca intra in contact cu ape calcaroase se depune calcarul pe blank si il mai scoti doar prin lustruire ,la pesti sub 5 kg MTX sucks - e mai potrivita pentru pescuit viteza.
Outkast-ul Plus este mai vioi decat cel vechi ,inelul de 50 desi ingreuneza lanseta (am ajuns la aceasta concluzie recent pentru ca pana acum eram convins ca inelul de 50 nu trebuia pus) cred totusi ca este mai util daca utilizezi o mulineta mare pentru ca lanseta noua este acum mai rigida decat cea veche ,talonul este cam mic pentru persoane inalte mie personal parandu-mi-se un dezavantaj la aruncari longcast.
Una peste alta daca nu dispui de suficiente fonduri ,daca vrei sa arunci foarte departe ,sa faci pescuit viteza ,sa nu-ti para rau daca arunci lansetele pe jos prin noroaie sau daca pune colegul de pescuit bagaje peste lansetele tale cand mergeti impreuna la pescuit ia-ti chinezariile de MTX ( furate dupa Pelzer -nici macar nu s-au obosit sa schimbe numele tipului ,au schimbat numai marca ),daca insa vrei ceva mai finut ia-ti chinezariile de Chub (care naiba stie cu ce nume mai vin pe la noi Fl ,Superior Carp sau mai stiu eu ce). Ce naiba doar acum e moda tot pescarul priceput ridica in slavi raportul calitate-pret si isi ia Hakuyo - si eu am :lol: ,dar am si Chub-uri dar am si englezesti ,asa ca pot face comparatia mai cu discernamant.
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”