Evenimente 2011, 2012, etc

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

marin laurentiu
Puncte: 0

Re: Evenimente 2011, 2012, etc

Mesaj de marin laurentiu »

Cristi Matei scrie:daca fiecare club va pune la dispozitie cativa oameni, cu siguranta vor avea suficienti arbitrii :wink:
da da...exact cum au pus la CN la amenajarea standurilor pe darvari...cu exceptia catorva baieti ,mare parte au fost doar de la Pelicanu...si dupa o zi intreaga de stat in soare si batut tarusi cu toporul crezi ca a interesat pe cineva daca au avut si baietii aia macar o sticla cu apa la dispozitie?...voluntariat...mai greu la romanica...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Alex Matea

Mesaj de Alex Matea »

Da , a interesat , Costel Stanila ne.a oferit sticle de apa rece la toti care au dorit ;) . Nu dezinformati .
Vorbesc aici doar de amenajarea standurilor pentru a 2 a etapa , pentru ca am fost si eu prezent , in rest nu ma pot pronunta , pentru ca nu am fost prezent.

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

La prima etapa pe Dirvari, standurile au fost amenajate de membrii Pelicanul(Laurentiu, Bebe,Irinel...)sub "comanda" lui nea Victor, citiva membrii Hook si citiva din Ardeal-CCS;la standurile de pe sect B am participat :wink: si zau in afara berii NA din portbagaj...nimic.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

nu e cazul sa se bata apa in piua pentru 2-3 ape minerale .
e vorba de 3-400 voluntari cu tot cu arbitraj carora trebuie sa le asiguri un minim necesar alimentar ,echipament ,oameni care sa coordoneze alti oameni ,infrastructura ,semnal gsm ,sala de festivitati pentru deschidere si inchidere ,cazare pentru oficiali si pentru minim 20 delegatii ,masa pentru 600 oameni de 3 ori pe zi ...........plus multe altele .........
LA PRIMA MANSE NU A FOST DECAT UN SINGUR ORGANIZATOR LA TANCABESTI SI NICI UNUL LA DARVARI ,CU TOATE CA REGULAMENTUL PREVEDEA MINIM CATE 2 REPREZENTANTI PE FIECARE BALTA ..........MOTIVUL INVOCAT DE STANILA A FOST ACELA CA NU A AVUT PE CINE SI A DELEGAT CA ORGANIZATOR PE ARBITRUL SEF IONUT .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

mitudaniel
Partener Crapmania.ro

Mesaj de mitudaniel »

oanavictor scrie:nu e cazul sa se bata apa in piua pentru 2-3 ape minerale .
e vorba de 3-400 voluntari cu tot cu arbitraj carora trebuie sa le asiguri un minim necesar alimentar ,echipament ,oameni care sa coordoneze alti oameni ,infrastructura ,semnal gsm ,sala de festivitati pentru deschidere si inchidere ,cazare pentru oficiali si pentru minim 20 delegatii ,masa pentru 600 oameni de 3 ori pe zi ...........plus multe altele .........
LA PRIMA MANSE NU A FOST DECAT UN SINGUR ORGANIZATOR LA TANCABESTI SI NICI UNUL LA DARVARI ,CU TOATE CA REGULAMENTUL PREVEDEA MINIM CATE 2 REPREZENTANTI PE FIECARE BALTA ..........MOTIVUL INVOCAT DE STANILA A FOST ACELA CA NU A AVUT PE CINE SI A DELEGAT CA ORGANIZATOR PE ARBITRUL SEF IONUT .

nea victor cred ca sunt multi pescari care ar dorii sa faca voluntariat pentru un asemena eveniment :):) cu bunavointa din partea tuturor cred ca se strang mai mult de 400 de persoane

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Exista organizatori de evenimente de meserie care pot sa rezolve multe probleme . Daca exista si voluntariat , costurile devin semnificativ mai mici . Sponsori sigur se gasesc la asa eveniment , media va fi atenta la un CM , samd .
Nu exista nu putem si asta spun sigur pentru ca acum 2 luni am participat la un eveniment national , cu participarea a peste 72 delegatii din strainate ( peste 3-4 insi / delegatie + sotii , etc ) . Eveniment de inalta tinuta , organizat in Romania si care a fost apreciat de intreg mapamondul . Cine citeste presa stie despre ce e vorba .
Inchirierea unei sali la Palatul Parlamentului , cu tot cu sonorizare si media - costa in jur de 2000 EUR / zi . Iar daca faci deschiderea in Palatul Parlamentului , ma scuzati ..... nu sunt multe tari care pot chestia asta . Dar ma rog , mai este pina atunci .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Evenimentul a fost deja "vandut" Sarulestiului, nu va mai agitati....Este vorba de zeci de mi de euro la mijloc, sa vedeti aici bataie pe bani ! :mrgreen:

PSDar ca CM va fi un esec total, pe Sarulesti sunt doar 10-15 locuri unde sa se prinda crap aruncat din mana....vedeti rezultatele la concursurile anterioare ! :!: :idea:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Ma bag si eu daca nu castig CN-ul de anul viitor :D . Am si experienta de arbitru, dar si de organizator.
Am putea incerca o lista ca sa se stie din timp pe ce se mizeaza.
Nea Victor are dreptate desi va aparea, inerent si Dom` Popescu ca nu pierde el vreo oportunitate de-asta.
Urban culture.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

S-ar putea ca pana la anul Federatia sa aiba o echipa de profesionisti la conducere, astfel incat sa poata organiza un CM de inalt nivel ! :wink:

De altfel, este cursul firesc al lucrurilor.....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

Vladut, stiu ca par subiectiv dar Sarulestiul este din punctul meu de vedere singura balta care poate sa ofere ceea ce un CM impune.

Avantaje:
530 ha- suficient pentru 3 sectoare a 20 echipe fiecare sa spunem.

populatie piscicola moderata, toate locurile produc ten vara. (la ICM anul trecut au punctat 63 din cele 66 de echipe participante!!!)

ofera siguranta pescarilor (lucru f important in Romania).

acces facil catre balta si locuri de pescuit pe orice vreme, aproape de Bucuresti- locul unde se vor desfasura ceremoniile.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”