Da, dar ia-ti una mare ca asta scrie greuOvidiu Oancea scrie:Stai ca imi iau o punga de popcorn si va urmaresc ca se pare ca replicile vor continua...

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Da, dar ia-ti una mare ca asta scrie greuOvidiu Oancea scrie:Stai ca imi iau o punga de popcorn si va urmaresc ca se pare ca replicile vor continua...
miyagi scrie:[
Cum am spus! Voi fi un client fidel al Cupei Rezistentei cel putin pana o voi castiga prima data.
Te cred Valentin, da` cu feederu` io-s cam departe. Nu ca n-as fi plin de teorii, dar deabia mi-am cumparat si eu acum primu` bat, iar 1-5 mi-e peste mana. Urmatoarea tura de C.O. o am dupa 15. Altfel sunt onorat de invitatie si ma revansez. Lasa-ma sa ajung acasa ca-s la mare, sa vad cum stau cu programu` si va zic.SIMESCU VALENTIN scrie:[quotequote="miyagi"][
Ca sa veti ca esti prietenul meu la open doripescul 1+5 augustte invit sa faci parte din echipa mea , fara nici o gluma ,,,eu , bogdan caba si tu
Frate cat de sanatos trebuie sa fi sa te bagi la Rezistenta? Eu nu prea sunt si am vazut ca nici singurul n-am fost. Colonelul n-a dus-o nici el bine insa a avut ciortan pe vad.SIMESCU VALENTIN scrie:miyagi scrie:[
Cum am spus! Voi fi un client fidel al Cupei Rezistentei cel putin pana o voi castiga prima data.
![]()
:lol:Nu esti sanatos cornelus
![]()
![]()
![]()
Hai la fiderr ca o sa facem o caterinca de nu ai sa o uiti vrodata
Tu nu sti Breh ca io nu fac nimic fara calculatriceOvidiu Oancea scrie:Bah tu te bronzezi sau stai pe calculator??
In septembrie va fi CUPA REZISTENTEI varianta in 2 pescari detaliile urmeaza sa le afiseze Tata Nitu, asa ca ca pregatesteti terenul de revansa!miyagi scrie:Te cred Valentin, da` cu feederu` io-s cam departe. Nu ca n-as fi plin de teorii, dar deabia mi-am cumparat si eu acum primu` bat, iar 1-5 mi-e peste mana. Urmatoarea tura de C.O. o am dupa 15. Altfel sunt onorat de invitatie si ma revansez. Lasa-ma sa ajung acasa ca-s la mare, sa vad cum stau cu programu` si va zic.SIMESCU VALENTIN scrie:[quotequote="miyagi"][
Ca sa veti ca esti prietenul meu la open doripescul 1+5 augustte invit sa faci parte din echipa mea , fara nici o gluma ,,,eu , bogdan caba si tu