Moderatori: Cristi Matei, georgeoprea
se planteaza doar in zona standurilor 8-17.dnt scrie:Confirm partea cu drumul,chiar ieri am vizitat balta deoarece am avut treaba in Fundululea, sunt fix 8 km de la iesirea de pe autostrada pana la balta. Am rulat cu 50-60 km/h fara sa musc din volan,se vede clar ca cineva a nivelat drumul,deci in concluzie se intra cu orice tip de masina.
Pe balta erau doar 2 locuri ocupate si se plangeau ca mananca numai peste mic, in fata mea au prins un ciortan max 500g la boiles!!! La plecare am vazut si un crap la 3-4 kg.
Ca o sugestie era bine daca la umbrare se tragea o priza si un neon(nu-mi dau seama daca este suficienta lumina de la stalpi pe locul de pescuit)
Cele doua casute arata foarte bine sunt ideale ptr un pescuit impreuna cu familia.
Desi pe site-ul dvs scrie ca se poate planta cu navomodel(contracost) paznicul de pe balta mi-a zis ca nu se planteaza.
Sper in cel mai scurt timp sa pot face o partida de 24 de ore,dupa care sa vin cu noi pareri
Am fost cu niste prieteni cu un Peugeot 206 weekendul trecut, de sambata seara pana dimineata. De la 12 noaptea pana pe la 5 dimineata a plouat in continuu iar pe drumul de intoarcere n-am intampinat dificultati.norisss scrie:@ Hert...nu zic ca nu se poate merge cu 50-60 km/h pe drumul ala.Eu unul am mers incet si tot ma durea inima cu gandul la articulatii.Pietrele alea mici m-au secat.Vreau si eu sa vin la balta asta, dar sper ca drumul nu mai este asa cum era acum 2 ani.Am vazut pozele cu balta si cu casutele si sunt incantat de ce amenajari s-au facut acolo.Ma gandesc sa vin cu familia si sa stau 2-3 zile.