BOILIESMANIA EDITIA A IX -A TANCABESTI 2011

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
claudiupascu

Re: BOILIESMANIA EDITIA A IX -A TANCABESTI 2011

Mesaj de claudiupascu »

Daca-mi permiti Vladut as vrea sa fac o observatie la regulamentul propus de tine.Daca pentru primele 44 de ore totul este OK la schimbarea sect. echipa clasata pe primul loc in sect.B va avea cel mai prost loc din A deci sanse sa castige concursul aproape zero.La fel si primele echipe din fruntea clas.din sect.B.Apoi daca o echipa din B are un loc slab dupa tragerea la sorti are tot interesul sa termine pe ultimul loc in sector ptr. a alege in a doua mansa Bradul sau Rapa de exemplu :D Ca sa nu spun ca s-ar putea la mijlocul concursului mai multe echipe sa nu aiba sapte pesti,deci vor fi la egalitate.De aceea eu cred ca daca si cea de a doua parte a concursului s-ar desfasura dupa aceleasi reguli ca prima totul ar fi OK.Este o parere personala si pentru ca mai este destul timp sunt sigur ca vei lua cea mai buna decizie.
Deasemenea ar mai fi o problema,daca pana acum componenta sect. era hotarata in ultimul moment,acum cred ca ar fi necesar sa le stim macar cu o zi doua inainte ptr. ca fiecare echipa sa-si fixeze o lista cu preferinte ptr. ca la tragerea la sorti sa mearga repede.

dani dan
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de dani dan »

dani dan
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

De asemenea la Open ar trebui sa voteze lumea ,daca se vrea schimbare de loc sau nu
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

claudiupascu scrie:Daca-mi permiti Vladut as vrea sa fac o observatie la regulamentul propus de tine.Daca pentru primele 44 de ore totul este OK la schimbarea sect. echipa clasata pe primul loc in sect.B va avea cel mai prost loc din A deci sanse sa castige concursul aproape zero.La fel si primele echipe din fruntea clas.din sect.B.Apoi daca o echipa din B are un loc slab dupa tragerea la sorti are tot interesul sa termine pe ultimul loc in sector ptr. a alege in a doua mansa Bradul sau Rapa de exemplu :D Ca sa nu spun ca s-ar putea la mijlocul concursului mai multe echipe sa nu aiba sapte pesti,deci vor fi la egalitate.De aceea eu cred ca daca si cea de a doua parte a concursului s-ar desfasura dupa aceleasi reguli ca prima totul ar fi OK.Este o parere personala si pentru ca mai este destul timp sunt sigur ca vei lua cea mai buna decizie.
Deasemenea ar mai fi o problema,daca pana acum componenta sect. era hotarata in ultimul moment,acum cred ca ar fi necesar sa le stim macar cu o zi doua inainte ptr. ca fiecare echipa sa-si fixeze o lista cu preferinte ptr. ca la tragerea la sorti sa mearga repede.
Am sa tin cont de sugestii, ai dreptate, sectoarele le voi publica cu 1 saptamana inainte ! :wink:

@vasilica

la open este alt topic, iar regulamentul este cel anuntat initial, nu se voteaza nimic.....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

dan badarcea-radu lixandru
Ovidius Constanta

Daniel D

Mesaj de Daniel D »

claudiupascu scrie:Daca-mi permiti Vladut as vrea sa fac o observatie la regulamentul propus de tine.Daca pentru primele 44 de ore totul este OK la schimbarea sect. echipa clasata pe primul loc in sect.B va avea cel mai prost loc din A deci sanse sa castige concursul aproape zero.
Perfect de acord cu Claudiu. Anul trecut, la terminarea primei manse , eram pe primul loc....dupa B-uri. Insa media era insuficienta , si mult prea mica fata de media de pe A-uri.
Practic poti face jumatate de concurs foarte bun .......iar in a doua jumatate sa ramai cu ultimul loc din urna.....si intr-adevar sansele de castig sunt chiar mici.
Nume utilizator schimbat din Dani D

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

nu raman locuri in urna, fiecare concurent isi alege standul !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

AQUA-CATCHER

Mesaj de AQUA-CATCHER »

Ionita Marius + Vali Comaneci

Mihai_L

Mesaj de Mihai_L »

o intrebare:se tine cont de lista de intentie sau plata avansului iti garanteaza locul?

cipoc
pescar de competitie

Mesaj de cipoc »

Cipoc si Vali (achitat avans Fane).
CPK Carp & More , Pesti nu povesti !

www.cipoc77.blogspot.ro

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”