Cobra

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Daniel Costache
Puncte: 0

Cobra

Mesaj de Daniel Costache »

Sunteti invitati sa va dati cu parerea in legatura cu produsele care se comercializeaza in momentul de fata sau despre cele pe care le folositi.
Ce calitati urmariti sa aiba cobra folosita?

Intrucat singura cobra disponibila in orasul meu de resedinta este cea de la Uk Carp vanduta de Arrow va rog sa postati impresiile care vi le-a lasat. Mie mi se pare al dracului de grea.
Fire intinse!

carpkiller

Mesaj de carpkiller »

Important pt mine este sa fie cat mai usoara deoarece nadesc mult! Prima data mi-am cumparat o cobra de aluminiu :shock: cum cred ca sunt cele de care zici tu! Dc este de aluminiu este nasoala rau. Apoi am evoluat la una jack cobra, iar de curand mi-am luat banana ! banana bate cel mai bine, dar cu conditia ca bilele sa fie cat mai sferice cu putinta.

Am avut ocazia sa folsesc o cobra kord (din aia verde, cu o singura curbura si putin elastica)= minunata.
Pt. o alta marime de boili o sa-mi cumpar din asta, iar pt bile de 18 folosesc banana!

patabum

Mesaj de patabum »

@carpkiller:

Da-mi si mie un sfat, te rog, deoarece bilele mele sunt patrate si nu cat mai sferice cu putiinta :oops:

@Daniel:

Eu am una de aluminiu. Sa fiu sincer, am dat cu ea si nici nu mi s-au dezvoltat muschii, nici nu mi s-au rupt amortizoarele de la masina din cauza greutatii exagerate, si, contrar oricarei logici, am aruncat boilies-urile unde am vrut, cat am vrut si pe bani putini. Nu-mi vine sa cred nici acum cum de este posibil sa realizez aceasta performanta (pentru mine) cu doar 2-300.000 lei in loc de >1,000 K lei, dar avand in vedere ca mi-am atins scopul, ma declar multumit.

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Eu ma folosit pana acum doua din modelele "Sandel Calina" .
Proiectate si realizate de partenereul lui Adriano.
Multumesc Sandele! :lol:
The second best is the first loser!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Il completez si eu pe Dan si precizez ca modelul Sandel este facut din tub PVC care cu gingasie si mestesug este modelat de un bun cunoscator al fenomenului ! Sandule la asa reclama pun si eu botul la una pentru bile de 16 ?? :lol: :lol: :lol: :lol:

Totusi pentru bile de 20-24 , Korda ramine prima mea iubire ! Am si un baston de la Fox , dar arunca 1/2 cit arunca cobra de la Korda . Mina e aceeasi deci .......

PS - @Patabum - vad ca te-ai coafat ca arati altfel in poza avatar :lol: :lol: :lol: :lol:

patabum

Mesaj de patabum »

Administrator scrie:PS - @Patabum - vad ca te-ai coafat ca arati altfel in poza avatar :lol: :lol: :lol: :lol:
Sa ma vada boboru in toata splendoarea, nu numai la fata 8)

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

[quote="patabum"]@carpkiller:

Da-mi si mie un sfat, te rog, deoarece bilele mele sunt patrate si nu cat mai sferice cu putiinta :oops:

:lol: :lol: :lol:

Daniel Costache

Mesaj de Daniel Costache »

Niste preturi la ceea ce se gaseste prin Bucuresti imi puteti spune ?
Fire intinse!

dl

Mesaj de dl »

intre 1.200.000 si 1.600.000

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Korda sau Fox in jur de 1,300,000 Lei
Avand in vedere ceva reduceri care se practica in feb pot fi mai ieftine cu vreo 20%
http://www.aquamania.ro/PHPCatalog/?fun ... ail&id=438

Celelalte (aluminiu - energofish) 200-300,000 poate si mai mult

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”