Marius Georgescu scrie:Va spun eu:Au fost ei pe Varvor si au prins bine si cica adusi pe mal eliminau pasta de bile.....de la voi (concurentii)!

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Marius Georgescu scrie:Va spun eu:Au fost ei pe Varvor si au prins bine si cica adusi pe mal eliminau pasta de bile.....de la voi (concurentii)!
Nu ati nadit asa departe,dar curvele alea de crapi au umflat matzul la Codrut cu porumb ,cu bile de la Doru I si Doru B, si apoi au plecat la D.D. si A.S. mancand ca morti de foame.La controlul vamal de pe mal vomitau nada de la concurs.doru_badila scrie:Marius Georgescu scrie:Va spun eu:Au fost ei pe Varvor si au prins bine si cica adusi pe mal eliminau pasta de bile.....de la voi (concurentii)!![]()
![]()
...sa fi nadit noi atat de departe..
![]()
![]()
![]()
Bai da-l draq!codrut floricel scrie:Poate DD si ASS lansau pe paturile noastre de nada
si eu as vrea sa multumesc sponsoruluidoru_badila scrie:scuze pt intarziere,am avut ceva treabaMarius Georgescu scrie:Nea Doru,hai cu poze,clasament,pareri.....e.t.c.![]()
rezultate:
1-Cristi D-Codrut F-Dragos V-cantitate-26,49 calitate-18,14
2-Doru I-Bogdan B-Vlad M-................-15,43...........-12,24
3-Doru B-Marius M-Bogdan I...............-14,17...........-8.55
captura-6.99-Cristi-Codrut-Dragos
premiul pentru captura- 100 euro- a fost asigurat de firma care imbuteliaza apa plata,,LA CISMEA,, prin dl Costel Manea - MULTUMIM![]()
![]()
...in curand si poze