FANTANELE DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
adrian team1

Re: FANTANELE DOLJ

Mesaj de adrian team1 »

DJ,tu cum crezi ca se castiga concursurile la Fintinele,se pune rama pe carlig si se inveleste cu pasta de boilies ca sa pacalesti arbitrii,asta este reteta ca sa ajungi campion :lol:

Marius Georgescu
Puncte: 0

Mesaj de Marius Georgescu »

adrian team1 scrie:DJ,tu cum crezi ca se castiga concursurile la Fintinele,se pune rama pe carlig si se inveleste cu pasta de boilies ca sa pacalesti arbitrii,asta este reteta ca sa ajungi campion :lol:
Ori esti cu ei la concurs si iti place sa te autoflagelezi,ca esti fetish ori esti ramas acasa si esti macinat de frustrari asemeni unui copil precoce si batran care se masturbeaza omarand pisici......Lasa oamenii in pace sa se distreze la concursul lor si mai respecta in "aia" mea si tu rasa umana ca o sa ajungi sa te "tafu" cainii ( si nu sunt putini deloc).Multa bafta tie cand te-o dibui careva !
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

Marius, lucrurile sunt evidente. Din pacate, gradul ridicat de incultura tradeaza. Cu partea ca acum o a-l ''tafu'' cainii, cred ca te inseli pt ca, stii tu, la noi e vorba aia ''socot ca e pacat sa-mi umplu p..a de c...t''. Parerea mea este ca ii acordam prea multa atentie acestui parvenit cu identitati multiple. Asa ca, spor la treaba si sa auzim numai de bine. :wink:
CS Oltenia Fishing

Marius Georgescu

adrian team1 scrie:DJ,tu cum crezi ca se castiga concursurile la Fintinele,se pune rama pe carlig si se inveleste cu pasta de boilies ca sa pacalesti arbitrii,asta este reteta ca sa ajungi campion :lol:
Ce ba esti pe balta si nu ai leptopul la tine sau PC--ul sa mai scrii ceva?Vezi cum se strange cercul?Acum sa luam prin eliminare........Narcis-nu,Doru I-nu,Doru B-nu,Bobi-nu,Dani-nu,Moraru-nu,Dragos V-nu,................hai completati si cu altii sa vedem cine ramane.
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

Ba lasati calculatorul ca inchide la metro.

cosmin ilie

Mesaj de cosmin ilie »

Esti inhibat ca esti mic pt ca nu ai crescut de ajuns deasta esti numit printre pescari C piticu .Ce nu merge mamaliga si bobul de porumb de ai timp sa mai si scri ,,Adriene,,lasa caterinca si pescuieste ca ramai in urma si locul 8 e rusinos pentru un campion ca tine.Numai urcand pe podium poti sa ajungi si tu la inaltimea noastra .rusinica ,,,,,,,,,,, apropo bafta la concurs

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

Gata....am reusit sa leg cateva prietenii intre voi :lol: :lol: :lol:
Prostilor :lol: :lol: :lol:
bafta la concurs.... Ati luat si voi ceva punctabil?

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

Marius ai zis ca ne tii la curent cu ce se intampla pe balta. :?:

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

Marius Georgescu scrie:
dumi_id scrie:...da nu este nici o creasta, nu este genul meu.
Am vazut ca la fiecare topic de balta, nu numai aici, sunt tot mai putine prezentari ale pescarilor care le viziteaza de asta am si postat, ca aici este unul (la topic ma refer) unde se scrie cel mai mult dar nu este nici un pescar care sa zica "am fost la o partida de x zile si am prins y pesti" eventual si cu poze.
Nu vreau sa fie nici un album cu poze, dar mai vor sa vada/citeasca unii ce se mai prinde.
Da,ai dreptate.O sa-i rog sa posteze fiecare ce are capturi de la Fantanele
....

Marius Georgescu

adrian team1 scrie:Marius ai zis ca ne tii la curent cu ce se intampla pe balta. :?:
La 220!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”