FANTANELE DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
Marius Georgescu
Puncte: 0

Re: FANTANELE DOLJ

Mesaj de Marius Georgescu »

narcis_teodor scrie:marius, PARCA ZICEAI CA VII SI TU LA CONCURS!!??? te asteptam macar vineri la gratar!!!
Cu cine sa vin? Eu de vineri sunt liber,iar de venit vin sigur la balta la pescuit la Fantanele.A inceput sa se prinda bine!
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

dumi_id

Mesaj de dumi_id »

....cat va mai laudati...
mai spuneti/expuneti si ce prindeti nu numai vorbaraie!

Marius Georgescu

dumi_id scrie:....cat va mai laudati.
mai spuneti/expuneti si ce prindeti nu numai vorbaraie!
Pe creasta ta de cocosel ca nu au postat baietii fotografii cu capturi!Tu ai impresia ca pe balta este Foto Unirea traitz-ar?!Au demonstrat ca este peste ca sunt capturi si ca sunt meseriasi ,tu ce vrei acum album ca la nunta?Cu nasii,cu socrii mari,socri mici,veri,nepoti,........dute ba de-aici!
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

daniruiu

Mesaj de daniruiu »

@ Marius Georgescu

vezi ca ceea ce ti se pare tie a fi creasta , cred ca este vreun pom sau stalp de pe malul din spatele lui :P :P

dumi_id

Mesaj de dumi_id »

...da nu este nici o creasta, nu este genul meu.
Am vazut ca la fiecare topic de balta, nu numai aici, sunt tot mai putine prezentari ale pescarilor care le viziteaza de asta am si postat, ca aici este unul (la topic ma refer) unde se scrie cel mai mult dar nu este nici un pescar care sa zica "am fost la o partida de x zile si am prins y pesti" eventual si cu poze.
Nu vreau sa fie nici un album cu poze, dar mai vor sa vada/citeasca unii ce se mai prinde.

Marius Georgescu

dumi_id scrie:...da nu este nici o creasta, nu este genul meu.
Am vazut ca la fiecare topic de balta, nu numai aici, sunt tot mai putine prezentari ale pescarilor care le viziteaza de asta am si postat, ca aici este unul (la topic ma refer) unde se scrie cel mai mult dar nu este nici un pescar care sa zica "am fost la o partida de x zile si am prins y pesti" eventual si cu poze.
Nu vreau sa fie nici un album cu poze, dar mai vor sa vada/citeasca unii ce se mai prinde.
Da,ai dreptate.O sa-i rog sa posteze fiecare ce are capturi de la Fantanele

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

Marius Georgescu scrie:
narcis_teodor scrie:marius, PARCA ZICEAI CA VII SI TU LA CONCURS!!??? te asteptam macar vineri la gratar!!!
Cu cine sa vin? Eu de vineri sunt liber,iar de venit vin sigur la balta la pescuit la Fantanele.A inceput sa se prinda bine!
Asa tata chiama intariri, sti ca nu poti la un singur stand

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

sti=fi=eream, iar restul e folclor ca istorie n-are cum. :oops:

PS. Defectul nu îşi are sensul de a fi un complex, acesta trebuie să fie adevărata ta mândrie, deoarece te face simplu, unic. :mrgreen:
CS Oltenia Fishing

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

Ce vremuri, ce concursuri, parca-mi lipsesc solubilii, submarinu, aveam si eu subiecte,mai glumeam si noi.La toate echipele le doresc multa BAFTA si nu uitati ca sunt cu ochii pe voi :shock: :shock: :shock:

djaleendark

Mesaj de djaleendark »

:lol: :lol: treaba cu BAFTA merge doar atunci cand dai la rama

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”