Cu cine sa vin? Eu de vineri sunt liber,iar de venit vin sigur la balta la pescuit la Fantanele.A inceput sa se prinda bine!narcis_teodor scrie:marius, PARCA ZICEAI CA VII SI TU LA CONCURS!!??? te asteptam macar vineri la gratar!!!

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Cu cine sa vin? Eu de vineri sunt liber,iar de venit vin sigur la balta la pescuit la Fantanele.A inceput sa se prinda bine!narcis_teodor scrie:marius, PARCA ZICEAI CA VII SI TU LA CONCURS!!??? te asteptam macar vineri la gratar!!!
Pe creasta ta de cocosel ca nu au postat baietii fotografii cu capturi!Tu ai impresia ca pe balta este Foto Unirea traitz-ar?!Au demonstrat ca este peste ca sunt capturi si ca sunt meseriasi ,tu ce vrei acum album ca la nunta?Cu nasii,cu socrii mari,socri mici,veri,nepoti,........dute ba de-aici!dumi_id scrie:....cat va mai laudati.
mai spuneti/expuneti si ce prindeti nu numai vorbaraie!
Da,ai dreptate.O sa-i rog sa posteze fiecare ce are capturi de la Fantaneledumi_id scrie:...da nu este nici o creasta, nu este genul meu.
Am vazut ca la fiecare topic de balta, nu numai aici, sunt tot mai putine prezentari ale pescarilor care le viziteaza de asta am si postat, ca aici este unul (la topic ma refer) unde se scrie cel mai mult dar nu este nici un pescar care sa zica "am fost la o partida de x zile si am prins y pesti" eventual si cu poze.
Nu vreau sa fie nici un album cu poze, dar mai vor sa vada/citeasca unii ce se mai prinde.
Asa tata chiama intariri, sti ca nu poti la un singur standMarius Georgescu scrie:Cu cine sa vin? Eu de vineri sunt liber,iar de venit vin sigur la balta la pescuit la Fantanele.A inceput sa se prinda bine!narcis_teodor scrie:marius, PARCA ZICEAI CA VII SI TU LA CONCURS!!??? te asteptam macar vineri la gratar!!!