Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Ori esti cu ei la concurs si iti place sa te autoflagelezi,ca esti fetish ori esti ramas acasa si esti macinat de frustrari asemeni unui copil precoce si batran care se masturbeaza omarand pisici......Lasa oamenii in pace sa se distreze la concursul lor si mai respecta in "aia" mea si tu rasa umana ca o sa ajungi sa te "tafu" cainii ( si nu sunt putini deloc).Multa bafta tie cand te-o dibui careva !adrian team1 scrie:DJ,tu cum crezi ca se castiga concursurile la Fintinele,se pune rama pe carlig si se inveleste cu pasta de boilies ca sa pacalesti arbitrii,asta este reteta ca sa ajungi campion
Ce ba esti pe balta si nu ai leptopul la tine sau PC--ul sa mai scrii ceva?Vezi cum se strange cercul?Acum sa luam prin eliminare........Narcis-nu,Doru I-nu,Doru B-nu,Bobi-nu,Dani-nu,Moraru-nu,Dragos V-nu,................hai completati si cu altii sa vedem cine ramane.adrian team1 scrie:DJ,tu cum crezi ca se castiga concursurile la Fintinele,se pune rama pe carlig si se inveleste cu pasta de boilies ca sa pacalesti arbitrii,asta este reteta ca sa ajungi campion
....Marius Georgescu scrie:Da,ai dreptate.O sa-i rog sa posteze fiecare ce are capturi de la Fantaneledumi_id scrie:...da nu este nici o creasta, nu este genul meu.
Am vazut ca la fiecare topic de balta, nu numai aici, sunt tot mai putine prezentari ale pescarilor care le viziteaza de asta am si postat, ca aici este unul (la topic ma refer) unde se scrie cel mai mult dar nu este nici un pescar care sa zica "am fost la o partida de x zile si am prins y pesti" eventual si cu poze.
Nu vreau sa fie nici un album cu poze, dar mai vor sa vada/citeasca unii ce se mai prinde.
La 220!adrian team1 scrie:Marius ai zis ca ne tii la curent cu ce se intampla pe balta.