Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
cristid scrie:Pentru ca am participat la concursu si pentru ca vream sa cistig locul intii de la concursu si bafta aveam din belsug si cu bucurie incerc sa cumpar neste peste de la vecinii care iereu linga mine si ciuciu imi zice iei simi arata destu unu a pus botu dar nam cazut la pret siatuncea am vrut sa vand neste peste sa scot si eu taxa dar nimeni na vrut cai pacaleam cu neste ciortanica de 300mm si pentru ca vream cu tot dinadinsul locul unu numai unu si tot unu cu orce pret si vream si locul doi si trei vreau toate locurile numai eu si vreau si captura la toate concursurile cu toate sacrificile de finante ca eu sint bogat si de imagine ce mai conteaza vreau numai eu apelez la cea mai inedita metoda de nadit si momit pentru care nu stiu de ce fac asta cand nimeni nu ma vedea eu faceam treaba asta siasa am cistigat tot![]()
![]()
Stiu si am inteles.Scuzele mele daca s-a inteles gresit.codrut floricel scrie:Marius nu ai inteles...eu nu vreau decat sa-l inraiesc putin . Concursurile nu au nici un farmec fara el.
Sa mor eu daca nu asta este din trupele SEAL.Cand face soacra-mea croaziera pe Dunare nu vrei sa-i minezi vaporasul sau s-o hacuiesti inotand pe sub apa cu cutitul in gura urcandu-te pe barca ei?Asta da mod de nadire .....ma duc acasa si joc cu picioarele pe barcutza de nadit si plantat ca nu mai este la moda.cristid scrie:Pentru ca am participat la concursu si pentru ca vream sa cistig locul intii de la concursu si bafta aveam din belsug si cu bucurie incerc sa cumpar neste peste de la vecinii care iereu linga mine si ciuciu imi zice iei simi arata destu unu a pus botu dar nam cazut la pret siatuncea am vrut sa vand neste peste sa scot si eu taxa dar nimeni na vrut cai pacaleam cu neste ciortanica de 300mm si pentru ca vream cu tot dinadinsul locul unu numai unu si tot unu cu orce pret si vream si locul doi si trei vreau toate locurile numai eu si vreau si captura la toate concursurile cu toate sacrificile de finante ca eu sint bogat si de imagine ce mai conteaza vreau numai eu apelez la cea mai inedita metoda de nadit si momit pentru care nu stiu de ce fac asta cand nimeni nu ma vedea eu faceam treaba asta siasa am cistigat tot![]()
![]()
OMUL DIN ATLANTIScristid scrie:Pentru ca am participat la concursu si pentru ca vream sa cistig locul intii de la concursu si bafta aveam din belsug si cu bucurie incerc sa cumpar neste peste de la vecinii care iereu linga mine si ciuciu imi zice iei simi arata destu unu a pus botu dar nam cazut la pret siatuncea am vrut sa vand neste peste sa scot si eu taxa dar nimeni na vrut cai pacaleam cu neste ciortanica de 300mm si pentru ca vream cu tot dinadinsul locul unu numai unu si tot unu cu orce pret si vream si locul doi si trei vreau toate locurile numai eu si vreau si captura la toate concursurile cu toate sacrificile de finante ca eu sint bogat si de imagine ce mai conteaza vreau numai eu apelez la cea mai inedita metoda de nadit si momit pentru care nu stiu de ce fac asta cand nimeni nu ma vedea eu faceam treaba asta siasa am cistigat tot![]()
![]()
Plagiat!!cristid scrie:Pentru ca am participat la concursu si pentru ca vream sa cistig locul intii de la concursu si bafta aveam din belsug si cu bucurie incerc sa cumpar neste peste de la vecinii care iereu linga mine si ciuciu imi zice iei simi arata destu unu a pus botu dar nam cazut la pret siatuncea am vrut sa vand neste peste sa scot si eu taxa dar nimeni na vrut cai pacaleam cu neste ciortanica de 300mm si pentru ca vream cu tot dinadinsul locul unu numai unu si tot unu cu orce pret si vream si locul doi si trei vreau toate locurile numai eu si vreau si captura la toate concursurile cu toate sacrificile de finante ca eu sint bogat si de imagine ce mai conteaza vreau numai eu apelez la cea mai inedita metoda de nadit si momit pentru care nu stiu de ce fac asta cand nimeni nu ma vedea eu faceam treaba asta siasa am cistigat tot![]()
![]()
plagiat, plagiat dar a functionatadrian team1 scrie:Plagiat!!cristid scrie:Pentru ca am participat la concursu si pentru ca vream sa cistig locul intii de la concursu si bafta aveam din belsug si cu bucurie incerc sa cumpar neste peste de la vecinii care iereu linga mine si ciuciu imi zice iei simi arata destu unu a pus botu dar nam cazut la pret siatuncea am vrut sa vand neste peste sa scot si eu taxa dar nimeni na vrut cai pacaleam cu neste ciortanica de 300mm si pentru ca vream cu tot dinadinsul locul unu numai unu si tot unu cu orce pret si vream si locul doi si trei vreau toate locurile numai eu si vreau si captura la toate concursurile cu toate sacrificile de finante ca eu sint bogat si de imagine ce mai conteaza vreau numai eu apelez la cea mai inedita metoda de nadit si momit pentru care nu stiu de ce fac asta cand nimeni nu ma vedea eu faceam treaba asta siasa am cistigat tot![]()
![]()
![]()
![]()