PROBLEMA SHIMANO BBLC

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Neamtul
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: PROBLEMA SHIMANO BBLC

Mesaj de Neamtul »

Hai serios?
La toate mulinetele de generatie noua Shimano a reusit sa aduca imbunatatiri fara a umbla la calitate.Nu vad de ce la BBLC ar fi altfel.

Chiar daca modelul actual e bun si are acum si un pret corect tot nu mi-l as mai cumpara.E prea grea.Degeaba zic unii ca nu conteaza,ca sta majoritatea timpului pe rod pod.Cine a pescuit si cu modele mai usoare stie la ce ma refer.O diferenta de 100-150gr la mulineta se simte.
Prefer sa astept pana anul viitor daca e nevoie ca sa-mi cumpar modelul nou decat sa-mi cumpar ceva de care sa nu fiu 100% multumit.

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

polemici polemici polemici....tot timpul vor exista pareri contra si pro....
fire intinse tuturor
ImagineImagine
BÂZ

gabicarp

Mesaj de gabicarp »

NOUL BBRLC A APARUT IN CATALOGUL PE 2012
SUNT 2 VARIANTE : 1 = 790 GR SI 1 = 630 GR .

http://issuu.com/shimanoeuropefishing/d ... 012_french

jeblond

Mesaj de jeblond »

Si totusi inca tin la pret.

As vrea si eu 4 bucati, dar nu inteleg cum isi pastreaza in halul asta valoarea. Ma uit pe Vanzari si toti cer destul de mult pe niste mulinete folosite. Cine ar da 450-500 RON pe 1 mulineta cand mai pui 100 de RON si o iei noua si cu garantie ? Normal un produs cand l-ai luat din magazin sa devalorizat cu 25% instant, daca il mai si folosesti chiar mai mult. Se pare ca nu este cazul BBLC-urilor care dupa 2 ani de vazut balta inca se vand un pic sub pretul de magazin.

Enache13

Mesaj de Enache13 »

Pretul era exagerat de mare chiar si pentru un BBLC...probabil nu s-au mai cumparat si au hotarat si "comerciantii" nostri, "mari afaceristi" altminteri, sa faca un pret rezonabil ca pana la urma este o mulineta nu o macara sau mai stiu eu ce utilaj.

Enache13

Mesaj de Enache13 »

Neamtul scrie:Hai serios?
La toate mulinetele de generatie noua Shimano a reusit sa aduca imbunatatiri fara a umbla la calitate.Nu vad de ce la BBLC ar fi altfel.

Chiar daca modelul actual e bun si are acum si un pret corect tot nu mi-l as mai cumpara.E prea grea.Degeaba zic unii ca nu conteaza,ca sta majoritatea timpului pe rod pod.Cine a pescuit si cu modele mai usoare stie la ce ma refer.O diferenta de 100-150gr la mulineta se simte.
Prefer sa astept pana anul viitor daca e nevoie ca sa-mi cumpar modelul nou decat sa-mi cumpar ceva de care sa nu fiu 100% multumit.
uita-te un pic la tendintele actuale ale producatorilor de orice (masini, televizoare, etc). Nu se mai face nimic fiabil, tot ce iese din garantie cade in secunda doi si in general costa mai mult reparatul (timp, bani, nervi) decat sa-ti iei un produs nou. Asa ca nu as baga mana in foc ca ce iese nou e mai bun decat modelul precedent. BBLC-ul e o legenda, sa speram ca noul model va fi macar la fel de bun.

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Nu ma pronunt pana nu o vad,pana nu o tin in mana.Alternativa este un set de BBLC-uri modelul actual.La ce pret are chiar merita.
Mai vedem.

gabicarp

Mesaj de gabicarp »

http://issuu.com/shimanoeuropefishing/d ... 012_french

UITE AICI NOUL CATALOG SHIMANO PE 2012 UNDE APARE NOUL BBRLC .
SUNT 2 VARIANTE : UNA DE 790 GR SI UNA DE 630 GR.

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

diferente mari nu sunt...e un pic mai grea
Fişiere ataşate
Capture.jpg
Capture.jpg (65.61 KiB) Vizualizat de 1185 ori
ImagineImagine
BÂZ

costea

Mesaj de costea »

bblc-ul xta l-am gasit azi la vanzare in anglia pretul 473lire pe 3 bucati intrati pe takle fanatics si le vedeti.daca vreti sa le cumparati vb cu ei la tel sau email,magazinul e ok eu mi-am luat multe articole de la ei si dealtfel le-am si vandut lor

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”