probleme la c a r p i o

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ScorleanuAlin
Puncte: 0

Re: probleme la c a r p i o

Mesaj de ScorleanuAlin »

In urma cu 3 zile, am reusit ''performanta'' de a rupe din aruncare, doua lansete GREYS Rod X-FLITE. Am avut foarte prompt confirmarea de la C>A>R<P>I>O, ca in maxim 5 zile lucratoare le voi primi inapoi, noi, in baza garantiei.
Eu unul am incredere in acest magazin deoarece in ultimii ani au dat dovada de serioziate cel putin in colaborarea cu mine. In plus stiti cum se spune in comert... ''de vina e cine da nu cine cere'', deci... :mrgreen:
CS Oltenia Fishing

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Au o probleme aceste lansete .Anul trecut in primavara si Cristi Vaileanu a rupt una in aruncare pe mv2 in fata mea si nu-mi vene sa cred ca sa rupt .
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Pe aproape toate forumurile din Germania si Anglia o sa gasiti cel putin doua topic-uri care vorbesc despre bete Greys rupte. :lol:
In special X Flite,Platinum si...Torsion. :mrgreen:

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Neamtul scrie:Pe aproape toate forumurile din Germania si Anglia o sa gasiti cel putin doua topic-uri care vorbesc despre bete Greys rupte. :lol:
In special X Flite,Platinum si...Torsion. :mrgreen:
Cum nu cunosc germana citesc numai forumurile din UK si sincer nu am vazut decat o data un post despre un Grey X Flite rupt ,nicidecum Platinum sau si mai mult Torsion ,poti sa-mi pui si mie link-ul te rog?
Eu mai degraba cred altceva ,betele se rup in special in Europa de SE care cumpara marfa cea mai ieftina de la firmele de distributie din UK. C-o fi asa sau nu , ma feresc sa mai cumpar de pe la noi si sincer acum sunt multumit de calitate.
Fire intinse
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Intra pe Carpforum.co.uk si cauta ca s-a vorbit despre probleme la betele Greys chiar si despre cele numite de mine. :wink:
In Germania e foarte multa lume nemultumita de Greys.Eu spn doar ce am citit pe net.Deja ma sperie ce se scrie despre betele lor. :?

alex_mures

Mesaj de alex_mures »

bai frate
tu cred ca nu ai tinut in mana un Torsion,darmite sa si arunci cu ele.....asa ca nu mai scrie din auzite
PS Neamtule de tine e vorba

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Eu cred ca tu esti prea orbit de frumusetile alea de lansete.Stai tu linistit ca nu ai tu vre-o minune de lanseta.Daca tu nu ai probleme nu inseamna ca nu au nici altii.
La cate lucruri negative se aud despre betele Greys in ultima vreme nici nu sunt curios de Torsion. :lol:
Sunt multi care au o parere proasta despre Greys.Ma intreb oare de ce? Oare numai din auzite... :roll:

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Neamtul scrie:Intra pe Carpforum.co.uk si cauta ca s-a vorbit despre probleme la betele Greys chiar si despre cele numite de mine. :wink:
In Germania e foarte multa lume nemultumita de Greys.Eu spn doar ce am citit pe net.Deja ma sperie ce se scrie despre betele lor. :?
Intradevar am gasit 2 topicuri mai vechi in care se plangeau colegii englezi de X Flite cu inel de 50 ,se rupeau de la spigot ,in schimb am citit numai lucruri bune de Torsion ,Prodigy toate cele 3 modele si de Isoflex.Cred ca X Flite a foast un esec.

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Vorbeau si de alte modele dar nu stiu exact in care topicuri ca dupa titlu nu iti dai seama ca e vorba de bete rupte si cum am zis,pe forumurile din Germania multi se plang si nu cred ca la ei se vand rebuturi. :?
De Isoflex am auzit si eu numai lucruri bune.

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Neamtul scrie: De Isoflex am auzit si eu numai lucruri bune.

Sper ca sunt bune ca eu am deja un set si sincer sunt chiar incantat de ele.Ce-i drept eu nu am reusit sa rup inca nicio lanseta pana acum din cauza stilului meu de aruncare ,eu nu biciui lansetele niciodata ,prefer sa arunc utilizand numai tehnica nu si forta excesiva.Poate de aceea nu sunt un aruncator formidabil ,totusi am reusit 147 m cu Pb 112 gr ,linie de 22 ,Biomaster si MTX 14 , pe pamant ,masurat cu ruleta.Pentru mine este suficient avand in vedere ca nu-mi pot folosi omoplatul drept la adevarata capacitate din cauza unor vechi sechele.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”