Eu unul am incredere in acest magazin deoarece in ultimii ani au dat dovada de serioziate cel putin in colaborarea cu mine. In plus stiti cum se spune in comert... ''de vina e cine da nu cine cere'', deci...

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Cum nu cunosc germana citesc numai forumurile din UK si sincer nu am vazut decat o data un post despre un Grey X Flite rupt ,nicidecum Platinum sau si mai mult Torsion ,poti sa-mi pui si mie link-ul te rog?Neamtul scrie:Pe aproape toate forumurile din Germania si Anglia o sa gasiti cel putin doua topic-uri care vorbesc despre bete Greys rupte.![]()
In special X Flite,Platinum si...Torsion.
Intradevar am gasit 2 topicuri mai vechi in care se plangeau colegii englezi de X Flite cu inel de 50 ,se rupeau de la spigot ,in schimb am citit numai lucruri bune de Torsion ,Prodigy toate cele 3 modele si de Isoflex.Cred ca X Flite a foast un esec.Neamtul scrie:Intra pe Carpforum.co.uk si cauta ca s-a vorbit despre probleme la betele Greys chiar si despre cele numite de mine.![]()
In Germania e foarte multa lume nemultumita de Greys.Eu spn doar ce am citit pe net.Deja ma sperie ce se scrie despre betele lor.
Neamtul scrie: De Isoflex am auzit si eu numai lucruri bune.