Proiect clubul de pescuit profesionist "CARP OLD DOGS"

Aici vor fi prezentate cluburile de pescuit din Romania.Fiecare club in parte isi poate anunta infiintarea, obiesctivele, precum si lista de membrii.q

Moderator: viorel dulamita

Val
Pescar de competitie
Mesaje: 2278
Membru din: Mie Mai 05, 2010 20:49

Proiect clubul de pescuit profesionist "CARP OLD DOGS"

Mesaj de Val »

Deoarece am ajuns in momentul in care sa avem deja pescari profesionisti declarati deschid discutia cu privire la un "club de pescuit special profesionist - Carp OLD DOGS" . Proiectul este finantat din bani proprii si in esenta are in vedere urmatoarele :

- acceptarea pescarilor in acest club se face NUMAI prin vot al membrilor fondatori . Fiecare pescar admis trebuie sa aiba capacitatea logistica pe balta de a-si sustine concursul in care poate fi implicat din partea "clubului" ( lansete , mulinete , cort , accesorii , etc , etc ) . Odata un pescar admis poate pleca la fel de usor prin acelasi vot deschis al membrilor fondatori , cu platile la zi catre pescar , in competitiile in care a fost implicat de "club" !
- obligatia "clubului" este de a inscrie macar o echipa la orice competitie majora a pescuitului la crap din Romania , dupa regulile care urmeaza mai jos .
- nu exista nici un interes al acestui "club" cu privire la inscrierea unei echipe / an la CN - indiferent de cine il organizeaza . Membrii "clubului" sunt liberi sa faca parte din orice club sportiv , de aceea nici nu se oficializeaza acest "club" - prin legitimatii , taxe , samd . La nivel de FIPS - CIPS - fiecare pescar este liber sa isi aleaga drumul catre CM .
- "clubul" suporta taxa de inscriere si nada aferenta primei echipei inscrise de "club" ( criterii valorice ) . Se intorc la "club" 50 % din premiile in bani , daca exista si sunt castigate . Diferenta dintre 50 % in premii si costul participarii se intorc in procent de 75 % pescarilor . Restul de 25 % din diferenta se acumuleaza pentru a susstine "clubul" si colegii de "club" si la alte competitii anuale .
- pentru alte echipe din "club" care vor participarea si sunt aprobate de membrii fondatori se va achita taxa de catre "club" si aceasta se va recupera integral din eventualele premii + 20 % fond de risc pentru inscriere .
- diferenta in bani ( adica castig mai mare decit taxa de inscriere ) , ramine la dispozitia echipei inscrise . Nu se asigura nada ! Practic incurajam prin finantare proprie participarea la cat mai multe concursuri pentru membrii nostri , urmind ca pescarii sa isi asigure nada prin surse proprii . In acest fel asiguram continuitate si posibilitate de promovare tuturor ( fondul de 20 % ) .
- modalitatea de inscriere , nada , numarul de echipe / concurs , samd vor fi stabilitea de catre toti pescarii acceptati in "club" , prin vot nominal avind si obligatoriu girul membrilor fondatori .
- buget propriu si al "clubului" pentru 2012 - 60.000 RON
- repet - pescarii din acest "club" nu platesc nimic , taxe , legitimatii samd .., dar va fi foate greu sa intri ca membru confirmat al "clubului" .
- din bugetul de 60.000 lei - macar 5.000 lei in primul an - va fi acordat ca buget pentru echipament si prezentare .
- membrii fondatori in numar de 5 pescari .

Cei carora li se pare interesanta propunerea - rog e-mail la office@agencom.ro , atit ca fondatori cit si ca membrii .

Am propus un sistem finanantat corect pentru competitie la care cei care cei care cred ca pot performa de-a lungul unui intreg an competitional si au si valoare vor putea sa se exprime fara grija banilor , in orice concurs din Romania . Acest fond initial poate fi suplimentat prin sponsorizari , samd . La acest capitol trebuie acordul "clubului" pentru a genera publicitate . Orice forma de sponsorizare legata de "club" ulterior acestei propuneri publice , va fi de obiectul denegociere al membrilor fondatori si finantatori ai sistemului . NU ne referim la spnsorizarile de concurs - nada , echipament , samd . Pe scurt orice membru al acestui club va purta echipamentul nostru , daca se doreste altceva se va negocia .

Nu raspund la mesaje private pe crapmania si nu voi dezvolta mai mult decit atit acest proiect aici , decit daca voi fi neaparat obligat de postarile voastre . Prefer e-mail .

Fir Intins !

Va astept !

Val
Pescar de competitie
Mesaje: 2278
Membru din: Mie Mai 05, 2010 20:49

Re: Proiect clubul de pescuit profesionist "CARP OLD DOGS"

Mesaj de Val »

Orice calcul il veti face rog sa il cuantificati vizavi de bugetul alocat voua si vizavi de orice sansa "pariu" pe care o are oricine din voi la un castig eventual . Bani nu pleaca si chiar daca se multiplica , de voi depinde :wink: , poate ajungem si noi la un deziderat profesionist in Romania , in care pescarul de valoare sa duca si ceva bani acasa si nu numai sa care bani la concursuri ! Detalii la office@agencom.ro . Imi este fica ca am intervenit peste altii care doreau acelasi lucu .... pina la urma nu este important cine il face ... macar sa se faca !!! Dar cinstit si coerent !

Popescu Stefan
Mesaje: 807
Membru din: Mar Ian 19, 2010 20:46

Re: Proiect clubul de pescuit profesionist "CARP OLD DOGS"

Mesaj de Popescu Stefan »

Cinstit și coerent.
Probabil când v-a încolțit această idee, erați la ora de creație artistică. Am să vă dau (gratuit) lămuririle de care aveți nevoie pentru a evita această năzbâtie, care, pe cei avizați, îi face să râdă.
În primul rând, pescuitul sportiv nu este sport profesionist. Pentru a deveni sport profesionist, acesta trebuie aprobat de Guvernul României prin Hotărâre de Guvern, la propunerea Federației Române de Pescuit Sportiv. Sigur veți afla de ea, daca până acum vă îndoiți că exista.
Relația între club și sportivi se face prin Contract de muncă, nu prin bunăvoința membrilor fondatori, iar clubul trebuie să le asigure salarii, echipamente și materiale sportive, condiții de pregatire și de participare la competiții. Așa că dacă mizați pe fraieri care să vină cu nada de acasă, nu insistați. Pescarii deja au deschis ochii.
In rest, proiecțiile financiare pe care le prezentați au miros de șmen. Succes.

PS Ați renunțat la proiectul NEXGEN? :lol: :lol: :lol: :lol: Alt șmen pe care pescarii cinstiti l-au finanțat prin proprii bani ca unii, care nu aveau personalitate juridică, să meargă la JM.

Val
Pescar de competitie
Mesaje: 2278
Membru din: Mie Mai 05, 2010 20:49

Re: Proiect clubul de pescuit profesionist "CARP OLD DOGS"

Mesaj de Val »

Mai nea Fane - te bagi si aici ? Ce te suspina pe matale gija de banii mei si de momentele mele de "creatie artistica" ???? Stai linistit ca nu despre matale era vorba in schema de mai sus .

Popescu Stefan
Mesaje: 807
Membru din: Mar Ian 19, 2010 20:46

Re: Proiect clubul de pescuit profesionist "CARP OLD DOGS"

Mesaj de Popescu Stefan »

Bineinteles ca nu este vorba despre mine. Asa cum am aratat, este o actiune de aburit fraierii si nu ma incadrez in categorie. De ce eviti sa te pronunti asupra proiectului NEXGEN? Ai iesit din schemă sau scopul a fost doar punctual?

Val
Pescar de competitie
Mesaje: 2278
Membru din: Mie Mai 05, 2010 20:49

Re: Proiect clubul de pescuit profesionist "CARP OLD DOGS"

Mesaj de Val »

Aveti un oficial al Ligii asteia a Dvs care nu exista dcit in mintea matale , omul gateste , pune corturi , pune in pahar , samd pe la diferite competitii ....
Il intrebati si pe el cum e cu proiectul Dvs ???
Asta pentru ca vad ca va preocupa zile si nopti ... echipa NexGen - teoretic nici nu ar trebui sa o puteti pronuntati Dvs , nici nu intelegeti si nici nu stiti sa pronuntati corect . Pescarii participanti nu preau au avut ce sa ii reproseze la CN ... si nu am vazut atita grija la ei cat la Domnia ta vizavi de astia 10-11 pescari din Nexgen .
Stati linistit , ca nu moare magarul de grija oilor ....Mai degraba oaia isi depune blana pe la vreo agapa ....
Sincer dialogul asta al Dvs de presedinte de scara de bloc nu ma mai intereseaza , stati linistit linga ce ati "construit" si ma pozitionez si eu ca atare . Cind am debutat in dialog cu matale erai OK - acum ai coborit nivelul rau de tot si nu ma mai interesaeza . Succes ! ( si nu vreau sa glumesc - matale ai treaba cu legea si avocatii - de aceea o urare de succes este potrivita , pentru ca pescar nu te stiu - deci nu te afecteaza ! )

Cit priveste cit de fraier esti matale - iti mai zic una veche , dar buna - "Vulpea cind nu ae ce face se linge in cu..r si isi face rana" . Tine minte asta ca esti aproape rau de tot ....

Popescu Stefan
Mesaje: 807
Membru din: Mar Ian 19, 2010 20:46

Re: Proiect clubul de pescuit profesionist "CARP OLD DOGS"

Mesaj de Popescu Stefan »

Vezi că te pierzi în termeni. Aici este vorba de federație, nu de ligi. Discuția a plecat de la înființarea unui club profesionist și ți-am explicat, justificat, că înființarea unei asemenea structuri este imposibilă în atare situatie. De aici și până la ce ai deturnat tu discuția e cale lungă și nu faci altceva decât să demonstrezi că ai fost dat la școală la 6 ani. Cuvintele meșteșugite nu sunt suficiente pentru a disimula un mitocan.

Val
Pescar de competitie
Mesaje: 2278
Membru din: Mie Mai 05, 2010 20:49

Re: Proiect clubul de pescuit profesionist "CARP OLD DOGS"

Mesaj de Val »

Popescu Stefan scrie:Vezi că te pierzi în termeni. Aici este vorba de federație, nu de ligi. Discuția a plecat de la înființarea unui club profesionist și ți-am explicat, justificat, că înființarea unei asemenea structuri este imposibilă în atare situatie. De aici și până la ce ai deturnat tu discuția e cale lungă și nu faci altceva decât să demonstrezi că ai fost dat la școală la 6 ani. Cuvintele meșteșugite nu sunt suficiente pentru a disimula un mitocan.
O sa razi nea Fane - dar fix la 6 ani neimpliniti , mai putin 2 saptamini - am fost dat la scoala de proba .... si mi-a mers ....bine . Am intrat la facultate cu 9,97 ceea ce matale nici nu visezi . In armata la TR am stat 2 saptamini in civil , pentru ca nu eram major si nu imi puteau da uniforma , samd .
Tocmai ca am avut mereu o varsta mai frageda m-am invatat sa am un punct de vedere si sa il sustin , chiar daca cind eram mai mic imi mai luam una peste ceafa . Nu am deturnat nimic - am scris ca este un proiect propriu finantat din bani proprii si nu exista nimic scris si inregistrat oficial . Pesemne ca matale nu ai citit ghilimele !!!
De ce te-ai bagat matale sa imi spui mie cum e cu profesionistii si ce am eu de facut pe lege ... zau ca nu stiu . Poate erai nevorbit . Oricum iti multumesc de consultanta , daca asta te incalzeste . O stiam si eu .. exista oameni angajati care te consiliaza in aceste probleme , daca si cind vrei sa le faci . De data asta nu e cazul si nivelul e un pic mai sus decit sa iti dai matale cu parerea .
Si era o vorba odata ... mai bine golan decit comunist .... o parafrezez si eu mai bine mitocan decit semidoct..

Popescu Stefan
Mesaje: 807
Membru din: Mar Ian 19, 2010 20:46

Re: Proiect clubul de pescuit profesionist "CARP OLD DOGS"

Mesaj de Popescu Stefan »

Faptul ca ai fost dat de 6 ani la scoală, cumulat cu scaltoacele luate după ceafă, explică totul. Este suficient. Anul pierdut în familie nu se poate recupera.Tocmai în acestă perioadă se învață bunul șimț. Dimpotrivă, lasă sechele.
PS CE facultate ai făcut? Aia de drept comun?
PPS Scuze, dar dupa limbaj, așa reiese. Pe acolo se fac poante de trei lei, gen aia cu vulpea. :lol: :lol: :lol: Prin mediile prin care am circulat eu, era una de genul: Nu haina face pe om, ci stofa. Cunoști autorul? Dacă da, fac cinste. :D :D :D

Val
Pescar de competitie
Mesaje: 2278
Membru din: Mie Mai 05, 2010 20:49

Re: Proiect clubul de pescuit profesionist "CARP OLD DOGS"

Mesaj de Val »

Popescu Stefan scrie:Faptul ca ai fost dat de 6 ani la scoală, cumulat cu scaltoacele luate după ceafă, explică totul. Este suficient. Anul pierdut în familie nu se poate recupera.Tocmai în acestă perioadă se învață bunul șimț. Dimpotrivă, lasă sechele.
PS CE facultate ai făcut? Aia de drept comun?
PPS Scuze, dar dupa limbaj, așa reiese. Pe acolo se fac poante de trei lei, gen aia cu vulpea. :lol: :lol: :lol: Prin mediile prin care am circulat eu, era una de genul: Nu haina face pe om, ci stofa. Cunoști autorul? Dacă da, fac cinste. :D :D :D
Vad ca o dam pe poezie - si nu aici este locul in care sa iti explic ce facultate am facut eu - pe care o vrei mentionata ? Politehnica Bucuresti , inginer mecanic auto sau Romano - Americana - Relatii internationale , financiar bancare ????? Plus citeva cursuri post universitare , dar nu te complic ca nu stiu daca stii ce inseamna - vreau numai sa precizez ca nu sunt cursuri de formare in meserii gen lacatus , frezor , samd ..... Nu stiu daca iti spune ceva Colegiul National de Aparare .
Vad ca te intinzi cam mult cu vorba si te obraznicesti ! Despre drept comun - cred ca stii mai multe despre acest fenomen , ai fost foarte aproape dupa concursurile alea facute si neplatite la concurenti ( nu spun eu - spun pescarii ! ) .
Asa cum m-a crescut saraca bunica , chiar si la 6 ani stiam mai multe despre bun simt decit stii d-ta acum , la o virsta cred eu trecuta de 40 ani ...
Si daca nu iti place dialogul ... nu mai scrie . Era un banc odata cu un evreu ....care a importat un container de gloante si vroia sa-l treaca prin vama .. L-a declarat drept seminte de pasarele!! Vamesul a descoperit gloantele si l-a intreb ce e cu ele ?? Evreul a raspuns exact cum ai raspunde si tu .... "Pasarica daca vrea maninca ... daca nu ... NU " Ce treaba am eu ....????
Concluzia mea posibila este una singura - CRED ca esti un impostor , care urmeaza sa fii dovedit . Si am pus acel cred ... din motive care tie poate iti scapa .

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ALTE CLUBURI”