Hobaia

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: Hobaia

Mesaj de Val »

Multumesc .
Iti scriu de acum cu ce plec - am fiert 10 kg de porumb si semnite de la CC Moore ( anason ) , am plusat cu o punga de fulgi de porumb de 1 kg CC Moore - opariti de astazi ca sa traga lichid . Pregatesc pe balta bulgarii cu mix de mamaliga de la Vasilica si cu lapte de porumb , dar nadesc si cu spomb-ul direct seminte .
Foarte dulce toata nada .
Saculet cu "granbel" de la tata Nitu - 2 boabe pe carlig cu flotant - carlige Wide Gap nr 4 .
Voi incerca si un zig-rig - asa de bon-ton :wink: :wink:
Sa fie peste in garla si multumesc pentru urari .

denis paffoni
Puncte: 0

Mesaj de denis paffoni »

Merge bine A1 si spre golf si in larg..
fir intins...

mirceamrc28
Puncte: 0

Mesaj de mirceamrc28 »

Merge bine A1 si spre golf si in larg..
fir intins...

mai multe detalii despre partida se poate?la ce a mers cel mai bine,ce ati prins,durata partidei...?

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Locatie A1 . Pun aceste poze , cu baietul meu la prima partida de pescuit . Asta a fost marele "castig" al acestei partide . Plus aer curat , o minunata pastrama de berbec si un Riesling de Murfatlar de exceptie . Apa foarte scazuta - pe centru nu avea mai mult de 1,4-1,5 metri .
Astazi maninc obleti la scobitoare , a umplut baiatul galetica :wink: Si fara gluma sau urma de orice ironie , pentru pasionatii de stationar , se prinde oblete mare si mereu !

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”