DESFASURARE BOILIESMANIA EDITIA A IX-A TANCABESTI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cipoc
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: DESFASURARE BOILIESMANIA EDITIA A IX-A TANCABESTI

Mesaj de cipoc »

stefanmuraru scrie:
maxx1979 scrie:
stefanmuraru scrie:Intrebare: in primele 44 ore prind un singur peste. Acest singur peste este captura zilnica. La jumatatea concursului se considera ca nu am nici un peste pe foaia de arbitraj?
....
Nu intelg ce ai vrut sa zici :))

totusi sa mai detaliez si eu : de luni pana miercuri eu prin un singur peste. acest peste este captura zilei de miercuri. Cand schimbam sectoarele cum va fi luat in calcul - am 0 pesti deci dupa ce isi aleg cei care au prins peste...imi va veni si mie randul sau am un peste si se va calcula media ......urman sa aleg standul in functie de locul ocupa ?

tinand cont de faptul ca daca ai ales un peste sa fie captura zile acesta nu va mai intra in calcul la cei mai mari 7 pesti.

... si uite asa ai si captura intr-o zi si iti alegi si bradul si castigi concursul in ultimele doua zile :)))
CPK Carp & More , Pesti nu povesti !

www.cipoc77.blogspot.ro

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

stefanmuraru scrie:Intrebare: in primele 44 ore prind un singur peste. Acest singur peste este captura zilnica. La jumatatea concursului se considera ca nu am nici un peste pe foaia de arbitraj?

"3.In fiecare zi se premiaza captura zilei.(crapul declarat captura zilei intra sau nu intra si in top 7, pescarul hotarand in ce clasament doreste sa fie notat). "

Daca prinzi un singur peste si va fi captura zilei, el nu va fi luat in calcul la clasamentul de capturi.

@cipoc

ma rog sa tragi odata pe "bradu" si sa-ti demonstrezi afirmatiile...... nu zic ca nu este un loc bun, dar oricand ponton 0, rapa, pilhan , avicola 1 sau bodo pot oferi aceleasi satisfactii......

ps crede-ma, stiu bine balta si stiu ce vorbesc. de fapt vei vedea maine.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cipoc
pescar de competitie

Mesaj de cipoc »

Vladut Mateianu scrie:

"3.In fiecare zi se premiaza captura zilei.(crapul declarat captura zilei intra sau nu intra si in top 7, pescarul hotarand in ce clasament doreste sa fie notat). "

Daca prinzi un singur peste si va fi captura zilei, el nu va fi luat in calcul la clasamentul de capturi.

@cipoc

ma rog sa tragi odata pe "bradu" si sa-ti demonstrezi afirmatiile...... nu zic ca nu este un loc bun, dar oricand ponton 0, rapa, pilhan , avicola 1 sau bodo pot oferi aceleasi satisfactii......

ps crede-ma, stiu bine balta si stiu ce vorbesc. de fapt vei vedea maine.... :wink:

vladut,

no offence, sunt total deacord cu tine cu locurile de mai sus. toate sunt la fel mai putin ponton 0 ... care trebuie sa fii artist si sa cunosti bine locul si in ale pescuitului.

ps. daca stiam de vineri iti puteam printa o mie de harti la munca. daca nu este prea tarziu maine la 3 vine cineva la mine si imi poate printa cate vrei, doar sa imi zici sa nu il mai pun degeaba.
CPK Carp & More , Pesti nu povesti !

www.cipoc77.blogspot.ro

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

ponton 0 tine multi pesti mari . Cand ne/am dat seama cum sa/i si scoatem era prea tarziu dar tot am scos unul de 15 si unul de 16 . Pot zice fara nici o vrajeala ca erau puieti pe langa ce am avut noi in dril . Cel mai rau este ca valul dulapilor este unul singur in 24 ore intre orele 18-si 20 . Dupa 3 zile am facut un mic rezumat si am tras unele concluzii .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

cipoc scrie:
stefanmuraru scrie:
maxx1979 scrie: Nu intelg ce ai vrut sa zici :))

totusi sa mai detaliez si eu : de luni pana miercuri eu prin un singur peste. acest peste este captura zilei de miercuri. Cand schimbam sectoarele cum va fi luat in calcul - am 0 pesti deci dupa ce isi aleg cei care au prins peste...imi va veni si mie randul sau am un peste si se va calcula media ......urman sa aleg standul in functie de locul ocupa ?

tinand cont de faptul ca daca ai ales un peste sa fie captura zile acesta nu va mai intra in calcul la cei mai mari 7 pesti.

... si uite asa ai si captura intr-o zi si iti alegi si bradul si castigi concursul in ultimele doua zile :)))
Crezi ca este asa usor? Sunt mult mai multe locuri de unde poti castiga. Chiar si pe un loc bun poti sa nu prinzi podiumul :))

Eu in primavara am castigat de pe Ponton1 cu 72,2 Kg parca - cei mai mari 5 pesti.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

cipoc scrie: ... si uite asa ai si captura intr-o zi si iti alegi si bradul si castigi concursul in ultimele doua zile :)))
Teoretic se poate...practic insa, trebuie sa tragi intai un loc in sectorul B ...trebuie pescuiesti pe ultimul loc ramas din sectorul B...trebuie sa prinzi in 24 de ore cel mai mare crap de pe balta, de pe cel mai slab stand din concurs ...trebuie sa renunti la alti pesti pe care-i prinzi ...si cred ca mai sunt si alte variabile ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Fire intinse baieti si bulan la tragere!!!
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

tragere la sorti in plina desfasurare!
urmeaza in scurt timp afisarea locurilor extrase.
fir intins tuturor participantilor!!!

addicted

Mesaj de addicted »

fir intins pentru toata lumea!!!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Imagine
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”