CE FERICITI SUNT UNII

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: CE FERICITI SUNT UNII

Mesaj de andrei vladeanu »

dar daca lucrurile "urate" nu au existat si - evident - nu se vor dovedi?!?
nu va plati cine a aruncat cu vorbe foarte urate si rahat?
The One Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie: Nu stiu de unde ai dedus tu ca am "sarit" in alta barca...
Pai de aici, si nu numai...
Vladut Mateianu scrie:George, exista un plan foarte bine pus la punct..... Te asigur ca bugetul nu va fi din buzunarele pescarilor, cum s-a procedat pana acum...... :oops:

PS In iarna va fi postat si CN 2012 de pescuit la crap(seniori, femei, juniori, persoane cu dizabilitati), Cupa Romaniei.
Nu va exista taxa de participare, iar loturile nationale vor beneficia de nada si de echipament din partea Federatiei. :wink:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:dar daca lucrurile "urate" nu au existat si - evident - nu se vor dovedi?!?

probabil ca nici la Borcea nu se va dovedi nimic in problema celor 50 ......mii bani lei .....euro....dolari .....sampanie .........tricouri ......dar ..............16 milioane tarusi ..............90 milioane oameni care au facut standuri ............30 milioane protocol ..........30 milioane cazare si mancare reprezentant apcr si agvps ............inchiriere cort ..........inchiriere statie de amplificare ........e cam acelasi lucru ..........banuiala exista si a fost alimentata fara rost de catre ............cei acuzati !!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

andrei vladeanu scrie:dar daca lucrurile "urate" nu au existat si - evident - nu se vor dovedi?!?
LUCRURI URATE CARE DEJA S-AU INTAMPLAT, NU LE POATE NIMENI NEGA :

1. Mutarea finalei CN la cererea unei persoane.
2.Neanuntarea bugetului de care beneficiaza echipa nationala, inainte de ase termina CN.
3. "16 milioane tarusi ..............90 milioane oameni care au facut standuri ............30 milioane protocol ..........30 milioane cazare si mancare reprezentant apcr si agvps ............inchiriere cort ..........inchiriere statie de amplificare ." - aceste cifre nesimtite.
4.Lipsa totala de transparenta in fata presedintilor de cluburi Apcr.
5.Lipsa cenzorilor care sa verifice pe ce s-au cheltuit banii asociatiei.
6.Faptul ca un club care nu face parte din Apcr a beneficiat de subventie Apcr de 700 euro .

Andrei, nu trebuie dovezi ca sa demonstrez ca sluga ta este un hot cu acte ! In 3 ani am vazut exact ce-i poate pielea, face ORICE ptr bani (nu uita ca are salariul 1500 lei/luna !)

PS Mai devreme sau mai tarziu, orice faradelege iese la iveala....(vezi cazul rosioru...)
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

oanavictor scrie:probabil ca nici la Borcea nu se va dovedi nimic !
Nea Victore ai vrut sa spui Bercea? :shock:
Ovidius Constanta

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:1. Mutarea finalei CN la cererea unei persoane....)
finala s-a mutat - printr-o decizie majoritara, nu la cererea unei persoane - deoarece gazdele de la bunget nu si-au respectat angajamentele fata de asociatie.
Vladut Mateianu scrie: 2. Neanuntarea bugetului de care beneficiaza echipa nationala, inainte de ase termina CN.
bugetul s-a anunat si depus.
Vladut Mateianu scrie: . "16 milioane tarusi ..............90 milioane oameni care au facut standuri ............30 milioane protocol ..........30 milioane cazare si mancare reprezentant apcr si agvps ............inchiriere cort ..........inchiriere statie de amplificare ." - aceste cifre nesimtite..
aici sunt citate (chiar copiate de la oana v.) niste chestiuni si cifre alandala. este vorba de sume care s-au preconizat si bugetat, nu ca s-au si cheltuit. de exemplu, inchierea cortului si amplificarea au fost prevazute pentru finala de pe bunget (pt ca bugetul s-a facut din timp), iar numai doua minti de bilibilica pot crede ca sumele respective s-au si cheltuit ca atare la tancabesti.
Vladut Mateianu scrie:4.Lipsa totala de transparenta in fata presedintilor de cluburi Apcr...
despre cine este vorba inafara de tine?
Vladut Mateianu scrie: 5.Lipsa cenzorilor care sa verifice pe ce s-au cheltuit banii asociatiei....
exista cenzor

Vladut Mateianu scrie:6.Faptul ca un club care nu face parte din Apcr a beneficiat de subventie Apcr de 700 euro .....
nu stiu despre ce vorbesti.
Vladut Mateianu scrie:Andrei, nu trebuie dovezi ca sa demonstrez ca sluga ta este un hot cu acte ! In 3 ani am vazut exact ce-i poate pielea, face ORICE ptr bani (nu uita ca are salariul 1500 lei/luna !).....
vladut, eu am vazut in 30 (treizeci) de ani ce-ti poate pielea. totusi, nu-ti adresez cuvinte grele si nici nu fac public cat castigi pe luna.
Vladut Mateianu scrie:PS Mai devreme sau mai tarziu, orice faradelege iese la iveala....(vezi cazul rosioru...)
asa e
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Vladut

ti-am mai spus ca nu tin partea nimanui , dar simt ca trebuie specificate anumite lucruri :

1. Din cite stiu eu decizia de a se muta finala de la Fantanele la Tancabesti a fost aprobata prin votul majoritar al cluburilor , dupa un esec de concurs ... Sa nu confundam un lobby cu o decizie . Pe romaneste daca Vladeanu vroia finala la Tancanesti si cluburile nu vroiau nu cred ca se atingea majoritatea necesara modificarii . Nici Nexgen-ului nu i-au venit manusa 2 etape pe Darvari !
2. Tot spui despre cenzori - atentie cenzorii nu verifica decit intocmirea corecta a unei balante lunare si a bilantului anual si certifica ca documentele prezentate su fost corect inregistrate si situatia financiara s-a facut dupa legile contabilitatii din Romania . Nu e treaba cenzorului sa vada cit costa "tarusul" .....sau "taraful de lautari" . Atit timp cit exista o factura , lucrurile stau ok , din punctul lui de vedere . Exista si o lege a contabilitatii care nu permite cheltuieli in afara obiectului de activitate a unei asociatii sau societati comerciale , dar aici trebuie alt nivel de control care sa certifice ca acei prea celebrii de acum tarusi , au costat mai mult , mai putin , sau s-au spalat bani , sau dat de pomana , s-au pus pe foc si de ce ? , samd .. Intram intr-o lume nebuna de acum ...
3. la punctul 2 si 4 din postarea ta am si eu cite ceva de comentat , dar nu chiar acum . Din pacate , esti singurul presedinte din APCR si care nu a avut lot inscris la acest CN , care ceri asa ceva . Poate daca aveai si un alt canal de comunicare decit acest site si aduceai linga tine ceva colegi , presedinti , se lamureau lucrurile de ceva vreme . La un moment dat si eu am fost curios , dar a trecut .
4. vad ca deja il prezinti pe Stanila ca un soi de infractor sine die ... iti repet , daca il stii asa de bine si stii cit ii poate pielea , la ce Doamne iarta-ma l-ai mai propus din partea Senzor Club ca presedinte APCR ? Cind nu ai fost constant in aprecieri ? Atunci sau acum ? Iti sciu asta pentru ca deja accelerezi lucurile pe aceste postari si zau ca strict din afara pare un soi de razbunare grosolana .... adica ma razbun pe el ca fura , dar nu a vrut sa fure cu mine ... si il fac eu de "panarama" publica ... , pentru ca fura fara mine .

Cu prietenie si cu toleranta .

PS - imi pare rau ca a scris Andrei inaintea mea , dar am vrut sa fac niste precizari pentru buna regula .
Cit il priveste pe Andrei , eu zic ca acest conflict cu Vladut a ajuns la asa cote , incit sincer incep sa imi pun intrebari .....Ceva se misca prea rotund si ciclic aici .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie:1. Mutarea finalei CN la cererea unei persoane....)
finala s-a mutat - printr-o decizie majoritara, nu la cererea unei persoane - deoarece gazdele de la bunget nu si-au respectat angajamentele fata de asociatie.
INFLUENTATI SI MANIPULATI DE TINE.
Vladut Mateianu scrie: 2. Neanuntarea bugetului de care beneficiaza echipa nationala, inainte de ase termina CN.
bugetul s-a anunat si depus.
DA-MI UN NUME DE PRESEDINTE DE CLUB APCR CARE A STIUT CAT ESTE BUGETUL PTR DEPLASAREA LA CM INAINTE SA SE DESFASOARE FINALA CN !
Vladut Mateianu scrie: . "16 milioane tarusi ..............90 milioane oameni care au facut standuri ............30 milioane protocol ..........30 milioane cazare si mancare reprezentant apcr si agvps ............inchiriere cort ..........inchiriere statie de amplificare ." - aceste cifre nesimtite..
aici sunt citate (chiar copiate de la oana v.) niste chestiuni si cifre alandala. este vorba de sume care s-au preconizat si bugetat, nu ca s-au si cheltuit. de exemplu, inchierea cortului si amplificarea au fost prevazute pentru finala de pe bunget (pt ca bugetul s-a facut din timp), iar numai doua minti de bilibilica pot crede ca sumele respective s-au si cheltuit ca atare la tancabesti.

S-A INCERCAT, DAR NU S-A PUTUT ! DACA NU AR FI FOST FACUTE PUBLIC ACESTE SUME PROBABIL CA RAMANEA ASA...... LA FEL CA IN CAZUL "PARIURILE"...CE SE INTAMPLA DACA NU DESCOPEREA ZARGUZON COMBINATIA ?
Vladut Mateianu scrie:4.Lipsa totala de transparenta in fata presedintilor de cluburi Apcr...
despre cine este vorba inafara de tine?

EU NU VORBESC (MOMENTAN) DECAT IN NUMELE MEU. CRED CA ESTE SUFICIENT.
Vladut Mateianu scrie: 5.Lipsa cenzorilor care sa verifice pe ce s-au cheltuit banii asociatiei....
exista cenzor

CARE ? CAND ESTE VORBA DE ZECI DE MII DE EURO, CUM SE POATE STA DOAR INTR-UN OM ? VREI SA AJUNGEM CA IN CAZUL AVRAM ?
Vladut Mateianu scrie:6.Faptul ca un club care nu face parte din Apcr a beneficiat de subventie Apcr de 700 euro .....
nu stiu despre ce vorbesti.

MINTI. PUI IN PRACTICA CELE INVATATE DE LA ROSIORU, SA NU RECUNOSTI NICIODATA NIMIC, INDIFERENT DE CE S-A INTAMPLAT. RUSINE.
Vladut Mateianu scrie:Andrei, nu trebuie dovezi ca sa demonstrez ca sluga ta este un hot cu acte ! In 3 ani am vazut exact ce-i poate pielea, face ORICE ptr bani (nu uita ca are salariul 1500 lei/luna !).....
vladut, eu am vazut in 30 (treizeci) de ani ce-ti poate pielea. totusi, nu-ti adresez cuvinte grele si nici nu fac public cat castigi pe luna.

ESTE VALABIL SI IN CAZUL TAU. POTI SA SCRI CE VREI, ESTE UN FORUM LIBER.... (ACUM 2 ANI DECLARAI PUBLIC CA SLUGA STANILA ESTE UN PROST, ACUM VAD CA IL APERI DUPA CE TE-A SLUJIT CU CREDINTA...)
Vladut Mateianu scrie:PS Mai devreme sau mai tarziu, orice faradelege iese la iveala....(vezi cazul rosioru...)
asa e
AVEM O IARNA LUNGA INAINTE. TIMP DESTUL SA COMENTAM DESPRE CN TRECUTE, DESPRE POSIBILE COMBINATII, DESPRE LOTURI TRIMISE ACASA, DESPRE DESTINATIA BANILOR DIN APCR IN PERIOADA ROSIORU, DESPRE FURTURI, DESPRE.......

TE ASIGUR CA VA FI INTERESANT SI INTERACTIV.....CHIAR EXCITANT(ANUMITE POZE)..... :mrgreen:

PS DOAR UN CAP DE BIBILICA AR FI ATAT DE NAIV INCAT SA TE CREADA PE TINE, INDIFERENT CE SPUI..... :wink:
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Val scrie:@Vladut

ti-am mai spus ca nu tin partea nimanui , dar simt ca trebuie specificate anumite lucruri :

1. Din cite stiu eu decizia de a se muta finala de la Fantanele la Tancabesti a fost aprobata prin votul majoritar al cluburilor , dupa un esec de concurs ... Sa nu confundam un lobby cu o decizie . Pe romaneste daca Vladeanu vroia finala la Tancanesti si cluburile nu vroiau nu cred ca se atingea majoritatea necesara modificarii . Nici Nexgen-ului nu i-au venit manusa 2 etape pe Darvari !

DACA COORDONAM EU VOTUL, AR FI FOST FINALA IN ALTA PARTE ! RECUNOSC, DE LA VLADEANU AM INVATAT ASTA CU MANIPULAREA CONTROLATA..... (CRED CA AI OBSERVAT CATE POATE FACE UN PESCAR NECUNOSCUT CA SA OBTINA "PRIETENIA" UNEI VEDETE ! )

2. Tot spui despre cenzori - atentie cenzorii nu verifica decit intocmirea corecta a unei balante lunare si a bilantului anual si certifica ca documentele prezentate su fost corect inregistrate si situatia financiara s-a facut dupa legile contabilitatii din Romania . Nu e treaba cenzorului sa vada cit costa "tarusul" .....sau "taraful de lautari" . Atit timp cit exista o factura , lucrurile stau ok , din punctul lui de vedere . Exista si o lege a contabilitatii care nu permite cheltuieli in afara obiectului de activitate a unei asociatii sau societati comerciale , dar aici trebuie alt nivel de control care sa certifice ca acei prea celebrii de acum tarusi , au costat mai mult , mai putin , sau s-au spalat bani , sau dat de pomana , s-au pus pe foc si de ce ? , samd .. Intram intr-o lume nebuna de acum ...

ASTA INSEAMNA CA PRESEDINTELE APCR POATE FURA NESTINGHERIT, DOAR SA AIBA FACTURI DE DECONT...... EXACT CA IN MOCIRLA NUMITA POLITICA.....
ACUM INTELEG DE CE ERA ASA DE PREOCUPAT STANILA DE SOARTA CN, FIECARE ACTIUNE ERA REMUNERATA PE MASURA ! SI NIMENI NU POATE FACE NIMIC.....

3. la punctul 2 si 4 din postarea ta am si eu cite ceva de comentat , dar nu chiar acum . Din pacate , esti singurul presedinte din APCR si care nu a avut lot inscris la acest CN , care ceri asa ceva . Poate daca aveai si un alt canal de comunicare decit acest site si aduceai linga tine ceva colegi , presedinti , se lamureau lucrurile de ceva vreme . La un moment dat si eu am fost curios , dar a trecut .

AICI LUCRURILE SUNT CLARE. DOAR CINE VREA SA NU VADA, NU VEDE !
VAL, TE STIU UN OM CORECT, TE ROG SA RAMAI ATENT LA DESFASURAREA ACESTUI CAZ SI O SA-MI DAI DREPTATE....DIN PACATE INSA NU O SA SE MAI POATA INDREPTA NIMIC !

PS ROSIORU A FOST PRINS FURAND 2500 EURO.(PLUS ALTE MII INAINTE DE CARE STIU DOAR CATIVA OAMENI..) TI SE PARE CA S-A RECUPERAT VRE-UN BAN ?

4. vad ca deja il prezinti pe Stanila ca un soi de infractor sine die ... iti repet , daca il stii asa de bine si stii cit ii poate pielea , la ce Doamne iarta-ma l-ai mai propus din partea Senzor Club ca presedinte APCR ? Cind nu ai fost constant in aprecieri ? Atunci sau acum ? Iti sciu asta pentru ca deja accelerezi lucurile pe aceste postari si zau ca strict din afara pare un soi de razbunare grosolana .... adica ma razbun pe el ca fura , dar nu a vrut sa fure cu mine ... si il fac eu de "panarama" publica ... , pentru ca fura fara mine .

Cu prietenie si cu toleranta .

PS - imi pare rau ca a scris Andrei inaintea mea , dar am vrut sa fac niste precizari pentru buna regula .
Cit il priveste pe Andrei , eu zic ca acest conflict cu Vladut a ajuns la asa cote , incit sincer incep sa imi pun intrebari .....Ceva se misca prea rotund si ciclic aici .

TE ROG SA NU AMESTECI LUCRURILE. CLUBUL SENZOR NU ARE NICIO LEGATURA CU ACESTE COMBINATII !
DE ASEMENEA, TE ROG SA-MI ARATI UN SINGUR OM CARE MA ACUZA PE MINE DE FURT IN DECURSUL ANILOR...... ASA CA , TE ROG SA NU MAI FACI AFIRMATII HAZARDATE, DACA DOREAM SA FIU PARTAS LA "IMPARTIRE" NU MAI ERAU ACESTE DISCUTII PE FORUM, POATE CA ERA MAI BINE.... :oops: :(
STANILA C. ERA ALT OM CAND L-AM PROPUS. PROBLEMELE AU APARUT CAND S-A VAZUT CU ZECI DE MII DE EURO IN MANA SI A REALIZAT CAT DE USOR II POATE BAGA IN BUZUNAR.... :oops:

DIN PACATE PTR EL VIITORUL POATE FI ASA :

Imagine
CS SENZOR

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:

DAR TARUSII..............CAT AU COSTAT TARUSII............!!!!!!!!!!!!!!!!!!
90 MILIOANE ............OAMENII CARE AU BATUT TARUSII !!!!!!!!!!!!!!!!!
30 MILIOANE ............PROTOCOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30 MILIOANE ............CAZARE SI MANCARE REPREZENTANT APCR SI AGVPS !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”