cu tot respectul pe care stiti ca vi-l port , chiar daca d-ta nu crezi in treaba asta , sunt bune si pilduitoare exemplele Dvs , dar nu au legatura cu APCR -ul ala pe care il stiu eu si pe care mi-l imaginez . Repet , nu EXISTA probleme externe ... , exista o simpla dezamagire personala , pe care pina la urma o pot digera si acasa la un pahar de vodca cola ( asta ca sa va ridic mingea la fileu - pentru ca prea m-ati facut betiv cind eram impotriva si prea va vad ca imi apreciati acum postarile , acum cind am ceva rinduri impotriva unei probleme INTERNE a APCR ) .
Stiti bine ca v-am dovedit respect si comportament normal indiferent ce ati scris despre mine . De fapt cred ca nici nu va doriti in mine un dusman si doriti la fel ca si mine sa nu ne guverneze trecutul ( apropo de invataturi .... , aia cu socotelile vechi

Diferenta intre matale si Vladeanu , sec spus si la nivel de gluma , au fost 3-4 consilieri de astia betivi ca mine , pe care sa ii convingi la un moment dat de un proiect pe termen lung . De fapt pe unul l-ai avut - il cheama Cotelici si scrie pe liga de crap . Nu ti-a folosit .

Cu respect .