CE FERICITI SUNT UNII

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie
Mesaje: 2278
Membru din: Mie Mai 05, 2010 20:49

Re: CE FERICITI SUNT UNII

Mesaj de Val »

andrei vladeanu scrie:caut acum sa vad daca se caracterizeaza unul pe altul pe vreun forum rugbistii nationalei care tocmai au venit cu coada intre picioare de la cupa mondiala. :wink:
Atacul nu ma suprinde ...Ti-am zis ca ai o usurinta sa iesi din pressing fantastica .... Stiu ca te repliezi pentru ca am scris un cuvint rar ..si nu l-am scris degeaba .
Raspunde la ce vorbim de 2 pagini , nu la ce sentimentalisme am avut eu fata de unii dintre colegi . Nu am scris de rau - am scris de bine si am scris din suflet .
Eu unul ma simteam mindru , daca macar vreunul din cei pe care i-am ajutat prin Italia sa imi zica mersi , macar la telefon si nu public .
Dar ... mai era timp si pentru asta ??? Se culege porumbul si este o toamna bogata in vii .

Val
Pescar de competitie
Mesaje: 2278
Membru din: Mie Mai 05, 2010 20:49

Re: CE FERICITI SUNT UNII

Mesaj de Val »

Toata discutia asta e inutila - nici eu nu te schimb pe tine , nici tu pe mine , la peste 40 ani amindoi . Dar in loc sa discutam ce s-a facut si cum s-a facut , tu muti discutia pe personalitatea fiecaruia si ataci si ataci .... "Cine nu e cu noi , e impotriva noastra si trebuie schimbat si alese persoane din clasele sociale cat mai sarace , care pot fii ordonate dupa intersele noastre " - teza Marx .
Iti dai seama ca nu eu am schimbat sensul discutiei , de la general la personal ( sau FOARTE PERSONAL ) . Dar cind este personal , lasa-ma sa iti raspund , subtire si cu metafore asa cum fac eu cind nu vreau sa fac un om praf ! Asta pentru ca iti respect munca si mare parte din munca asta am facut-o amindoi , colaboratori de buna credinta .
Eu am patit aici , pe crapmania , sa fiu facut praf , dar praf rau de tot ! Tu inca nu ai patit-o si pesemne ca de aia nici nu stii cum sa reactionezi .
Hai sa vorbim de organizare si de ce este de facut - lasa discreditarile astea de prost gust . Mai tampit si absurd decit m-a prezentat Vladut , tu nu o poti face .

Avatar utilizator
andrei vladeanu
Veteran
Mesaje: 5808
Membru din: Lun Ian 10, 2005 11:10
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: CE FERICITI SUNT UNII

Mesaj de andrei vladeanu »

sinteza

totul a plecat de la urmatoarea ta postare

Ca sa organizezi ceva coerent si functional trebuie sa iti identifici punctele slabe si punctele tari , sa le pui in lumina intr-o discutie fie ea si publica , sa tragi concluzii si iei masuri . Si sa existe respect .
Asa stiu eu din viata privata . Cind ingropi gunoiul sub pres si crezi ca merge si asa ... intodeauna va functiona Murphy .


apoi eu ti-am spus ca asa este dar ca nu consider ca o astfel de discutie trebuie purtata pe forum (ca multe altele, pe care ti le-am mai punctat)

iar tu incerci sa ma convingi contrariul.

ce vrei, sa discut cu forta?
The One Team

Val
Pescar de competitie
Mesaje: 2278
Membru din: Mie Mai 05, 2010 20:49

Re: CE FERICITI SUNT UNII

Mesaj de Val »

Nu doresc sa discuti cu forta .
Doresc sa discuti decent fata de mine , sau deloc . De fapt scorul este de 7-6 postari la tine ...!!!!
E mai simplu asa . Cind o muti pe plan personal si cum bine dai exemple private ( se pare ca iti plac astea ) pe Forum public , atunci ma obligi sa imi arog un dialog mai aspru , chiar fara sa vreau . Noroc ca la mine "astea personale" s-au spus de zeci de ori si nu mai sunt stiri ...
Si sa stii ca nu vorbim de pescuit aici . Vorbim de un "conflict" generat de imprudentele tale , generos exprimate public , iar cu chestii de astea ma descurc bine si de anul asta din ce in ce mai bine .
Nu e nevoie de nada si momeala aici ....Nu iti dezvolt , stii bine de la ce am luat foc !
Si daca vrei sa discuti problema , o discuti , daca nu - nu . Nu stiu de ce mai intri pe crapmania daca iti pare nepotrivit canalul de comunicare ? Sa raspunzi le ce ? Si daca se scrie , asta este , scriu unii , nu ma intereseaza - eu cu APCR-ul trebuie sa ma lamuresc .
Pina la urma daca tot se da de seama la sedinta APCR din toamna , la ce iti mai tocesti unghiile pe acest site , unde dai de tot soiul de atacuri si cereri de lamurire anticipate , la care mai si raspunzi evaziv .
Fii distins si fa prezentarea direct in sedinta APCR . Eu unul asa consider demn de procedat .

Avatar utilizator
andrei vladeanu
Veteran
Mesaje: 5808
Membru din: Lun Ian 10, 2005 11:10
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: CE FERICITI SUNT UNII

Mesaj de andrei vladeanu »

ok, asa am sa fac
si iti fac o invitatie la respectiva sedinta.
The One Team

Val
Pescar de competitie
Mesaje: 2278
Membru din: Mie Mai 05, 2010 20:49

Re: CE FERICITI SUNT UNII

Mesaj de Val »

andrei vladeanu scrie:ok, asa am sa fac
si iti fac o invitatie la respectiva sedinta.
Nu , multumesc . Nu stiu daca ma pot abtine :wink: :wink: .
Sa nu se inteleaga prost - vreau numai sa spun ca imi doream altceva de la acest APCR la care am muncit sa il tin in viata . Din pacate am si eu partea mea de vina , nu mi-am putut face timpul necesar sa imi dezvolt proiectul , asa cum l-am gandit . Am fost egoist si generos in acelasi timp . Pacat !
Acum cind il vad asa contestat , hulit si compromis ca brand pe toate site-urile posibile si imposibile , permanent pe "muchie de cutit" la AGVPS si mi-am facut si eu o gramada de dusmani , ma gandesc ca si eu gresit , am lasat copilul din brate - prea crud si nevaccinat .
Acum copilul e mare , nu mai asculta de parinti , ba mai mult ii cearta . Sunt convins ca noul APCR se va descurca in viata si daca va fi bine indrumat , va razbi !
Nu mai am rabdarea sa o iau iarasi de la capat . Am si eu doi copii acasa , care au nevoie de tata . Plus discreditarea in forma continuata ..cu asta nu ma pot lupta . Adica pot , dar nu am timp .

Avatar utilizator
gor965
Moderator
Mesaje: 14694
Membru din: Vin Mai 25, 2007 17:04
Puncte: 0
Localitate: Calarasi

Re: CE FERICITI SUNT UNII

Mesaj de gor965 »

Val scrie:............
Acum cind il vad asa contestat , hulit si compromis ca brand pe toate site-urile posibile si imposibile , permanent pe "muchie de cutit" la AGVPS ..............
Eu sunt curios cine-i de vina ca APCR a ajuns asa ?! :?

p.s.
Ca sa vedem un pic diferenta intre discutiile de dupa CM ...iata un raport rusesc tradus cu Google (nu e cine stie ce , dar e ALTCEVA...ce la noi momentan lipseste !)

Raport privind SSA 2011.

Componenţa echipei naţionale ruse.

Pescuit la Jocurile Mondiale din 2011, numit în Italia au fost cu toţii aşteaptă cu nerăbdare pentru că în acest an, anul de joc din lume de pescuit, foarte mult pentru a intra în echipa naţională a Rusiei şi să demonstreze la toata lumea, inclusiv eu, ca un spectacol prost al echipei în Anul trecut în Anglia, şi în anii precedenţi - acest lucru este ciudat accident. Complicate cules de echipa naţională în 2011, adoptată la competiţii naţionale, extinderea geografiei şi tipuri de rezervoare, a arătat un rezultat surprinzător - pentru echipa naţională a Rusiei, un eşantion de 2011, au fost sportivi, 80% din formulărilor corespunzătoare anterior ... Cu alte cuvinte, din 8 echipe naţionale, în comparaţie cu anii precedenţi, echipa a venit de un singur recrut - Eugene Fedoseev din Ekaterinburg.
Bun sau rau? Eu nu pot răspunde cu adevărat la această întrebare. Pe de o parte, o astfel de retenţie spontan al echipei naţionale de anul trecut, a fost de a facilita comunicarea între sportivi şi antrenori, pe de altă parte, cred, un subconştient "memorie" a performanţelor anterioare pretenţii pune amprenta chiar şi pe acţiunile malefice ale sportivilor actuale. Să nu credeţi că am nevoie de locui în acest moment, în orice caz, aceasta a fost mai puternic sportivi din ţară, care sunt selectate pentru a echipei, într-o luptă corectă şi doar la concursurile naţionale în 2011.

Cu privire la organizarea turneului.
Este demn de remarcat faptul că organizatorii de jocuri de pescuit Lumea, probabil, nu în întregime adevărat a estimat cantitatea de munca pe care ei trebuie să, în special la turneul nostru, au fost reţinuţi tot felul de evenimente - de deschidere a reuniunii şi de înregistrare. Foarte surprins şi comportamentul unor căpitani de echipe naţionale, în special în Anglia, care a decis la o reuniune de căpitani de a împinge problema de a permite utilizarea de rachete SPOMB, care nu transmite informatii metrice specificate în regulamentul de FIPSed. Şi la un moment dat, chiar preşedintele FIPSed, domnul Matiolli, era dispus să facă astfel de modificări în normele de drept aici, aşa cum se spune pe genunchi ... Dar indignarea multe echipe, organizatorii obligat să organizeze un vot pe această temă, iar propunerea a fost respinsă de britanici.
Aparent, organizatorii SSA 2011 nu au avut suficient de mulţi oameni şi voluntari care nu au fost deloc, pentru că cele 66 de perechi de participanţi pe o astfel de corp de apă de mare serveşte aproximativ 10 (!) A judecătorilor ... De exemplu, la Campionatele Mondiale în ultimele pete de capturare, în Anglia, turneul a servit aproximativ 100 de judecători ... Acesta a atras atenţia reprezentanţilor de toate echipele participante, dar organizatorii nu au putut schimba nimic - de la Jocurile Olimpice au avut loc concursuri nu numai în prinsul crap, dar în multe alte discipline. Precum şi nu au putut face nimic şi cu respectarea termenelor de protocoale intermediare şi, uneori, acestea apar la ora 09:00 dimineata si, uneori, la 13:23, de exemplu, uneori, procesul-verbal nu conţinea informaţii corecte, care a trebuit să fie verificate în mod constant. Ca urmare a lipsei de personal judiciar, precum şi membrii au avut de suferit în Sud echipa de Africa, de exemplu, a adormit în peşte punga o greutate de aproximativ 10 kg, pentru că judecătorii nu au venit la observaţiile cantarire 8:00, şi interesant, nici o sancţiune, chiar, o echipa de Africa de Sud nu a putut sta. .. În general, comentariile la organizatorii turneului nu a fost doar o mult, dar o afacere dezastruos. Privind adjudecarea echipelor şi adunarea generală a tuturor după turneu, am auzit punctul de vedere al mulţi sportivi care au intrebat de ce turneul a fost organizat de un arbitraj slab? Am auzit poveşti despre ceea ce echipele de Franţa şi Belgia în momeala şi bloodworms midii găsit, şi echipa de Africa de Sud, a făcut un număr nelimitat de substituţii în orice moment al zilei. Dar din moment ce aceste evenimente sunt înregistrate de către judecătorii nu au fost, atunci nu putem da vina pe nimeni sau de a condamna, dar gândiţi-vă, şi să facă concluziile potrivite pentru nevoile viitoare,.

La echipa noastra.
Eu nu am de gând să demontaţi echipei noastre de turneu, pot doar să spun că această echipă ar putea fi numit o comandă, numai cu mare rezervă. De ce? Spun ca este foarte dificil, pentru că aceşti oameni cunosc unii pe alţii mai mult de un an, unitate împreună întreaga lume, cuvântul la diverse turnee, dar echipa nu ar putea lucra. Poate că, într-o anumită măsură influenţate de încărcare de responsabilitate, chiar şi de incertitudine, care a acumulat din anii anteriori de intervenţii nereuşite. Toţi aşteptăm de la echipa de spectacole luminoase, feeric, şi puternică, care ar trebui să arate nici o şansă de a pretinde la locurile noastre de mare, şi eu chiar cred că într-un succes pozitiv fără îndoială, nici sportivii, nici antrenor principal. Poate a fost un factor suplimentar care a împiedicat de captură numai sportivii noştri. Este o ruşine că a fost un tânăr de Morozov-Smirnov ... Baieti, aproape 65 ore au fost lideri in domeniul lor, şi ar putea beneficia de fapt, pentru medaliile de bronz în Campionatul concurenţei individuale! Dar dimineaţă ultimul, un cuplu de Sud echipei african a fost în măsură să ne bată de 4 kg ... şi în cele din urmă, un cuplu de Morozov-Smirnov a castigat doar doua - un loc în zonă, şi locul 5 în concurenţă individuale la turneu, dar pentru echipa noastra, performanţa lor le-au făcut aproape maximă a posibil, şi au rezultat, în general, cererile nu pot fi. Doi câte doi noastre alte au fost capabili de a prinde un peşte în sectoarele lor, şi să ia un loc XIX-lea în zonele lor de ... Asta este, înot sincron ...
Ca rezultat, echipa noastră a luat doar locul 14 din 22 de variante posibile. Un rezultat stabil pentru echipa noastră în ultimii 5-6 ani, cu aproape aceeaşi compoziţie la diferite sisteme şi formule, de selecţie în echipa.
Statistica de spectacole rus echipei naţionale a lungul anilor:
Anul -2007, Serbia - locul 12, 19 echipe participante;
Anul -2008, Africa de Sud - locul 11, 18 echipe participante;
Anul -2009, Franţa - locul 20, 21 un membru al echipei;
Anul -2010, Anglia - locul 13, 20 de echipe participante;
Anul -2011, Italia - locul 14, 22 de echipe participante.


Despre adversarii.
Africa de Sud, Anglia şi Croaţia. Cred că aceste trei echipe sunt acum în partea de sus la Muntele Olimp crap. Ei, ca să spunem aşa, crap dicta moda, definesc principalele tendinţe de crap sportului. Şi au şezut în Africa de Sud a arătat din nou lucrul în echipă şi echilibru în toate elementele de lucru în echipă, britanic, după succes la domiciliu anul trecut, dornic să se răzbune, şi nu au avut destul de un pic. Strămoşii karpfishinga foarte serios pregătit pentru acest turneu, şi o pereche de echipa lor au fost castigatorii Campionatului de capturare Angliei pe o zig-rig. Mai ales demn de remarcat faptul îndeplinirea cu succes a echipei croate, care în acest an, din nou, condus de prietenul nostru comun, dublul campion mondial, Zeljko DAC. Croat victorie în competiţia individuală, precum şi locul echipa patra - este succesul incontestabil ca echipa din Croaţia, după mai mulţi ani de eşecuri, şi de personal, din nou, revenind la antrenorul echipei.
Cine Aş dori să felicit în mod individual, astfel încât o echipă din Letonia! O astfel de puseul de finisare de la ei nu era de aşteptat să practice noaptea trecuta, echipa a fost capabil de a captura cu succes în toate domeniile, şi în cele din urmă să ia campionatul pe locul al treilea. Bravo!
Performanţă foarte bună am dat seama echipă din Kazahstan, care doar a doua oara au participat la turnee internaţionale în această clasă. Echipa lor este de captură în mod constant în toate cele trei zone, şi a arătat că această echipă are un mare viitor.

La echipa de sprijin.
Provincia Umbria, sa întâlnit cu echipa noastra de vreme foarte caldă şi zilele însorite, windless. În timpul zilei, sportivii noştri, pentru a acoperi într-un sat mic Piegaro, la 10 km de rezervor al turneului, s-au adunat la hotel pentru a pregăti pentru turneu. Delegaţia noastră a fost cea mai mare a tuturor delegaţiilor, în discipline reprezentate în echipa rusă, şi una dintre cele mai mari pescarii delegaţiilor - am avut 25 de persoane! Delegaţia noastră a avut de oameni din diferite regiuni şi de diferite vârste, ar dori în special să menţionez Igor şi Marina Belokon, care sunt în Europa, nu ezitaţi să sunaţi la pe pescari campionat şi în câteva zile, a facut o treaba mare în aria de acoperire a problemelor de turneu.
Şi, bineînţeles, nu putem spune despre fanii echipei noastre, în patria sa, care bate toate înregistrare imaginabile şi inimaginabile de prezenţă şi vizualizarea paginilor web, în ​​speranţa de a obţine o respiraţie proaspătă de informaţii despre turneu. Vă mulţumim pentru sprijinul dumneavoastră, sa considerat, şi a contribuit la sportivii noştri!

Pe viitor!
Sunt sigur că personalul de coaching va face toate concluziile necesare şi să ia decizii care vor beneficia de echipa noastră. Nu este necesar să se scrie echipa noastra un avans mare, nu vă aşteptaţi la rezultate rapide şi speranţa că echipa naţională câştiga Cupa Mondială mâine ... Aveti nevoie să muncească din greu, si cel mai important - nu interferează cu munca sau sportivi, sau funcţionari.
Eu trebuie să muncesc din greu şi, eventual, du-te la scopul lui!

Cu stimă,
Kolesnikov
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Val
Pescar de competitie
Mesaje: 2278
Membru din: Mie Mai 05, 2010 20:49

Re: CE FERICITI SUNT UNII

Mesaj de Val »

Traducerea aproximativa ( Google translate ) , dar ideea ramine . Teoretic ai spune ca si rusii :lol: fac analize , practic sunt a 4-5-a putere mondiala si prima in ccea ce privesc resursele . Observ ca si ei au probleme . Nu ca noi am avea , Doamne fereste !!! Vorbim asa ...

Val
Pescar de competitie
Mesaje: 2278
Membru din: Mie Mai 05, 2010 20:49

Re: CE FERICITI SUNT UNII

Mesaj de Val »

"Pe masura ce crestem descoperim ca pina si persoana care nu trebuia sa te dezamageasca vreodata , probabil o va face" - Octavian Paler
"Fiecare are dreptul la dezamagire" - acelasi Octavian Paler .
"Cui ii pare rau sa se desparta de trecut , acela nici nu trebuie sa incerce sa priveasca spre un viitor mai bun" - A.I. Pisarev.

Valabil si pentru mine . Imi pare rau ca am ajuns aici .

oanavictor
Pescar de competitie
Mesaje: 3665
Membru din: Mar Ian 25, 2005 22:06
Puncte: 0
Contact:

Re: CE FERICITI SUNT UNII

Mesaj de oanavictor »


purtare obraznica ,mandrie dispretuitoare afisata cu ostentatie ,toate intretinute cu argumentele nerusinarii si ale tupeului .........Aroganta lui Antinov
plopul cat e de inalt .......tot i+l clatina vantul .........din intelepciunea popoarelor
socotelile vechi .........intretin dusmania ............proverb popular
ce sa amanat ...........nu sa uitat .....................proverb popular
pe leul mort .............se pisa chiar si iepurii.........
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”