CORECT : APCR nu trebuia sa fie DOAR o masina de facut bani !Val scrie: 1. APCR nu este o masina de facut bani ! .

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
CORECT : APCR nu trebuia sa fie DOAR o masina de facut bani !Val scrie: 1. APCR nu este o masina de facut bani ! .
nu intereseaza pe nimeni sa organizeze nimic. doar sa dea la m...e.Val scrie: Am incercat sa deschid o discutie , macar la nivel de organizare si nu am vazut decit reticenta si ideea ca postez tendentios . Ce o fi fost tendentios in a spune ca unii sunt mai organizati ca altii ( nu ma refeream strict numai la Romania ) , nu stiu . Se spune ca CM a trecut , mergem mai departe . Ok . Asa sa fie .
Eu vorbeam despre altceva .andrei vladeanu scrie:nu intereseaza pe nimeni sa organizeze nimic. doar sa dea la m...e.Val scrie: Am incercat sa deschid o discutie , macar la nivel de organizare si nu am vazut decit reticenta si ideea ca postez tendentios . Ce o fi fost tendentios in a spune ca unii sunt mai organizati ca altii ( nu ma refeream strict numai la Romania ) , nu stiu . Se spune ca CM a trecut , mergem mai departe . Ok . Asa sa fie .
pe mine ma intereseaza .......eu vreau sa organizez.........am propus public .........pe cheltuiala mea ...........tie chiar personal ...........dar tu ..........nu vrei .......decat ........sa dai ........daca nu iese ceva la chestia asta ..........nu poti colabora ..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!andrei vladeanu scrie:nu intereseaza pe nimeni sa organizeze nimic. doar sa dea la m...e.Val scrie: Am incercat sa deschid o discutie , macar la nivel de organizare si nu am vazut decit reticenta si ideea ca postez tendentios . Ce o fi fost tendentios in a spune ca unii sunt mai organizati ca altii ( nu ma refeream strict numai la Romania ) , nu stiu . Se spune ca CM a trecut , mergem mai departe . Ok . Asa sa fie .
tu esti exceptia care intareste regulaoanavictor scrie: pe mine ma intereseaza .......eu vreau sa organizez.........am propus public .........pe cheltuiala mea ...........tie chiar personal ...........dar tu ..........nu vrei .......decat ........sa dai ........daca nu iese ceva la chestia asta ..........nu poti colabora ..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Intereseaza pe foarte multi sa organizeze. A se vedea concurenta care a fost anul acesta la organizarea CN-ului.andrei vladeanu scrie:nu intereseaza pe nimeni sa organizeze nimic. doar sa dea la m...e.Val scrie: Am incercat sa deschid o discutie , macar la nivel de organizare si nu am vazut decit reticenta si ideea ca postez tendentios . Ce o fi fost tendentios in a spune ca unii sunt mai organizati ca altii ( nu ma refeream strict numai la Romania ) , nu stiu . Se spune ca CM a trecut , mergem mai departe . Ok . Asa sa fie .
nu a fost nicio concurenta, au fost memoriile ligii la agvps.Razvan Ulmeanu scrie: Intereseaza pe foarte multi sa organizeze. A se vedea concurenta care a fost anul acesta la organizarea CN-ului.