Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
k..nu o sa se mai intample......asa ar trebui sa faci si tu la maestrul vostru ca prea l-a batut soarele-n capIonut Zamfir scrie:codrut, cum de ti-ai permis sa lasi maestrul sa stea in picioare ??? trebuia sa ii aduci si scaunul in apa. eu in locul lui iti carpeam vreo doua capace. revizueste-ti comportamentul ca-ti scade media la purtare.
avem xeroxul cu noicristian teodorescu scrie:Frumoase capturi,pacat ca par a fi aceleasi "modele".Asta inseamna butaforie.
care maestrucodrut floricel scrie:k..nu o sa se mai intample......asa ar trebuii sa faci si tu la maestrul vostru ca prea l-a batut soarele-n capIonut Zamfir scrie:codrut, cum de ti-ai permis sa lasi maestrul sa stea in picioare ??? trebuia sa ii aduci si scaunul in apa. eu in locul lui iti carpeam vreo doua capace. revizueste-ti comportamentul ca-ti scade media la purtare.
ooooaaaaaa!!!!!!!! .......gata ai 4 la purtareIonut Zamfir scrie:care maestrucodrut floricel scrie:k..nu o sa se mai intample......asa ar trebuii sa faci si tu la maestrul vostru ca prea l-a batut soarele-n capIonut Zamfir scrie:codrut, cum de ti-ai permis sa lasi maestrul sa stea in picioare ??? trebuia sa ii aduci si scaunul in apa. eu in locul lui iti carpeam vreo doua capace. revizueste-ti comportamentul ca-ti scade media la purtare.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sau poate ca avem mai multi ... si nu stiam la care te refericodrut floricel scrie:da ma glumeam ...stiu ca nu aveti![]()