ScorleanuAlin scrie:Multumim, baieti!!!!! Sezam Deschide-te !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pasol na turbinca !

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
ScorleanuAlin scrie:Multumim, baieti!!!!! Sezam Deschide-te !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Saltele de receptie versus COLEMAN, noi nu iti multumim.ScorleanuAlin scrie:Multumim, baieti!!!!! Sezam Deschide-te !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
carpe dieM!CRAPSOR scrie:respect...sa racit vremea foarte rau si paianjenu de fantanele tese plase ..e timpu.da...am vazut accesti pestisori frumosi in plase si frate am vazut si crapi romanesti la 7-8 kg..o splendoare..si inca ceva...TOTI CRAPII SAU ELIBERAT..AM FOST ACOLO.FIR INTINS
CARPe dien.
Mã de ce vã suparati pe om? E Rahan din Fântânele.cristid scrie:Saltele de receptie versus COLEMAN, noi nu iti multumim.ScorleanuAlin scrie:Multumim, baieti!!!!! Sezam Deschide-te !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
am respectat regulamentul baltii : un coleman plin pe partidacristid scrie:Saltele de receptie versus COLEMAN, noi nu iti multumim.ScorleanuAlin scrie:Multumim, baieti!!!!! Sezam Deschide-te !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Din toate povestile pescaro-vanatoresti, una singura este adevarata: ca te bagi ca izmenele in fund !!!Adrian P scrie:Romeo Fantastic, Rahani, Profesori, Elevi, ''Botezati'', Riposte, Controverse![]()
DA, O ADUNATURA DE TAMPITI care mai de care, mai mandri de frezele lor si prezenti la mama acasa cand tata e plecat cu T.I.R-ul in tara..
![]()
![]()
.
Sunteti cei mai buni dintre romani, sunteti OLTENI.....................
La cum va adresati, credeti-ma, nu vreau sa intru in dumneavoastra. Doamne, m-ati facut sa ma gandesc chiar si la miresmele emanate. Ajutor, CONTROVERSATUL mi-a blocat simturile olfactive!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Marius Georgescu scrie:Din toate povestile pescaro-vanatoresti, una singura este adevarata: ca te bagi ca izmenele in fund !!!Adrian P scrie:Romeo Fantastic, Rahani, Profesori, Elevi, ''Botezati'', Riposte, Controverse![]()
DA, O ADUNATURA DE TAMPITI care mai de care, mai mandri de frezele lor si prezenti la mama acasa cand tata e plecat cu T.I.R-ul in tara..
![]()
![]()
.
Sunteti cei mai buni dintre romani, sunteti OLTENI.....................