PESCARI CARE FURA !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: PESCARI CARE FURA !

Mesaj de miyagi »

nicolau ionut scrie:
gaby_po23 scrie:Se fura in Dambovita deoarece acolo se prinde PRO TV cu purici !! :))
Cred ca problema este pusa tendentios si orice padure are uscaturiile ei. Nu vreau sa dau nume de pescari din B sau PH care acum mor cu C&R de gat si care au plecat din lacul 5 Ilfoveni (tot DB) cu peste de se rupeau amortizoarele la masini.
Asa ca baieti hai sa ne insusim fiecare hotii nostri.
Apropo, nu cred ca este pescar de crap care la inceputurile fiecaruia cu ani in urama atunci cand pescuitul in sistem C&R nu exista sa nu fi plecat cu sacul de peste acasa.

Sa auzim numai de bine.
Ar trebui sa le faca dosar penal si impreuna cu judecatorul sa ajunga la intelegere de munca "silnica" ca sa invete ce-nseamna sa ti peste in balta.
Urban culture.

nicolau ionut

Mesaj de nicolau ionut »

miyagi scrie:
nicolau ionut scrie:
gaby_po23 scrie:Se fura in Dambovita deoarece acolo se prinde PRO TV cu purici !! :))
Cred ca problema este pusa tendentios si orice padure are uscaturiile ei. Nu vreau sa dau nume de pescari din B sau PH care acum mor cu C&R de gat si care au plecat din lacul 5 Ilfoveni (tot DB) cu peste de se rupeau amortizoarele la masini.
Asa ca baieti hai sa ne insusim fiecare hotii nostri.
Apropo, nu cred ca este pescar de crap care la inceputurile fiecaruia cu ani in urama atunci cand pescuitul in sistem C&R nu exista sa nu fi plecat cu sacul de peste acasa.

Sa auzim numai de bine.
Cine se scuza se si acuza. De ce e tendentioasa expunerea domnu` meu. Faptu` e fapt si daca l-au etalat inseamna ca au reusit sa-i prinda. Tendentios e ca Dumneata ai invatat niste cuvinte pe care le folosesti ca sa epatezi. La cati or fi plecat fara sa-i prinda? si nu numai pe balta asta. Peste tot se intampla asa si de aceea nu poti beneficia de servicii de calitate nici din partea patronilor carora li se mai si ia. Nu numai noi avem dreptul!
Se pare ca nu m-am facut inteles. Sunt total deacord ca cei care fura sa fie drastic pedepsiti, dar ce am vrut eu sa subliniez este ca nu fura doar cei din DB ci din toata nenorocita asta de tara.

bella

Mesaj de bella »

dragos demetrian -toiota hilux gri
Fişiere ataşate
hot.JPG
hot.JPG (153.94 KiB) Vizualizat de 953 ori
adrian team1

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

bella scrie:dragos demetrian -toiota hilux gri

noi nu furam, respectam regulamentul baltii 15 kg pe noapte, 5 pe zi. un calcul matematic 48 ore=40kg

bella puteai sa specifici balta, regulamentul baltii samd. nu mai face acuzatii prostesti.
:oops: .
apropo nr este b 78 zue
p.s.............. S.P. frumoaso :lol: :lol: :lol:
DRAGOS DEMETRIAN

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

pentru necunoscatori, balta este fantanele dolj. trageti concluziile dupa ce cititi regulamentul baltii !
DRAGOS DEMETRIAN

danielcotoz

Mesaj de danielcotoz »

miyagi scrie:Se pare ca nu m-am facut inteles. Sunt total deacord ca cei care fura sa fie drastic pedepsiti, dar ce am vrut eu sa subliniez este ca nu fura doar cei din DB ci din toata nenorocita asta de tara.
nu fii suparat caci uni intentionat inteleg gresit de dragul disputei si al contrazicerii nu ca nu ar pricepe dar ......
sunt total deacord cu tine, si la satu mare si baia mare sunt destui " hoti" de peste insa din fericire pescarii C&R au inteles ca trebuie sa ia atitudine si sa taxeze intentile lor. acest fenomen de "hotie" se pare ca e in scadere pe lacurile particulare insa e mare problema pe lacurile administrate de ajps. pe unele lacuri din ungaria pescarii romani sunt tratati din start ca niste hoti care 100% au venit sa fure si sa strice (situatie care au creat-o tot pescarii romani nu cei din japonia, jamaica sau ...). sunt lacuri unde sunt liste cu ramani care au interdictie pe lacurile din ungaria, am auzit insa nu stiu cat e de adevarat ca este un mod intern de informare intre administratorii de lacuri din ungaria unde sunt postati "pescarii" care au calcat pe bec.

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

danielcotoz scrie:
miyagi scrie:Se pare ca nu m-am facut inteles. Sunt total deacord ca cei care fura sa fie drastic pedepsiti, dar ce am vrut eu sa subliniez este ca nu fura doar cei din DB ci din toata nenorocita asta de tara.
nu fii suparat caci uni intentionat inteleg gresit de dragul disputei si al contrazicerii nu ca nu ar pricepe dar ......
sunt total deacord cu tine, si la satu mare si baia mare sunt destui " hoti" de peste insa din fericire pescarii C&R au inteles ca trebuie sa ia atitudine si sa taxeze intentile lor. acest fenomen de "hotie" se pare ca e in scadere pe lacurile particulare insa e mare problema pe lacurile administrate de ajps. pe unele lacuri din ungaria pescarii romani sunt tratati din start ca niste hoti care 100% au venit sa fure si sa strice (situatie care au creat-o tot pescarii romani nu cei din japonia, jamaica sau ...). sunt lacuri unde sunt liste cu ramani care au interdictie pe lacurile din ungaria, am auzit insa nu stiu cat e de adevarat ca este un mod intern de informare intre administratorii de lacuri din ungaria unde sunt postati "pescarii" care au calcat pe bec.
Aici, nici macar nu intra in discutie fenomenul de ''lac particular'' sau lac ajvps. Fondul piscicol din Fantanele este patronat, insa din dorinta de a incasa cat mai multi bani conducerea lacului nu accepta promovarea pescuitului C&R. La Fantanele lucrurile sunt clare: primavara se populeaza cu 1-2 t de oglinda bulgareasca de 1kg, administratia traieste din prajinarii de la care incaseaza 50 ro/zi, pescarii de crap elibereaza peste vara pt ca toamna, iarna si primavara devreme, conducerea baltii sa decimeze, prin pescuitul industrial, pana si populatia de albitura. Din ce se aude, anul acesta, bucatile mai mari de crap (peste 7-8 kg), s-au eliberat din plase.
Astfel regulamentul baltii permite retinerea de peste chiar daca in ultimii 10 ani s-au facut eforturi consistente de a promova administratiei, ideea de C&R.
Din ''fericire'' si aici, exista si aici o serie de pescari de casa (sigur, pescari FOARTE BUNI si cu zeci de clone in acest forum) care incearca sa tot pacaleasca pescarii si sa genereze ceva venituri administratiei (vezi rezultatele concursului organizat inainte de prima etapa de CN din acest an cat si tentativa de a organiza Cupa Romaniei in acest an si sigur iti vei face o idee corecta despre ce se intampla).
Ce sa faci? Criza a lovit multa lume si patronul mai arunca din cand in cand cate un ''oscior de ros'' sau ca sa fiu in trend, mai roaga pe cate unii sa-l ajute.
Sunt curios, daca la anul, patronul isi va continua ''proiectul de a nu mai face abonamente'' deoarece ''pescarii de crap il deranjeaza''. In rest lacul este frumos pt o iesire cu familia insa cam din luna iulie cand pescarii reusesc a curete mizeria de pe mal. Asa a fost pregatit lacul pt concursul de care vorbeam mai sus: :oops:
Fişiere ataşate
IMG00011-20110416-1000.jpg
IMG00011-20110416-1000.jpg (120.75 KiB) Vizualizat de 799 ori
CS Oltenia Fishing

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

@alin scorleanu
Fantanele este o balta pe care am sters-o de pe harta cu destinatiile de pescuit de mult. Pacat. E o locatie frumoasa, dar administrata de un cretin. Avea potential sa devina o balta de nivel european daca incapea pe mana unui administrator istet.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

:lol: :lol: HITLER !!! Cine esti tu sa stergi balti de pe harti ???? Te rugam noi ,pescarii din Craiova mai las-o un an-doi si dupa aia caca-te pe ea da" ai grija sa nu te caci pe tine...ca acum. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

danielcotoz

Mesaj de danielcotoz »

poza e super insa un lucru lipseste si e important la pescuit: APA, insa bine ca e cortul, scaunul, minciocul, pescarul, mizeria. tabloul e bun :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”