sunt platit pentru treburile astea, nu pot lucra gratis asa cum o face george iorga si anume "pentru pescari".

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Esti in confuzie Andrei ! Nu m-am referit niciodata la faptul ca unii sunt paltiti si altii nu, sa lucreze "pentru pescari", ci la faptul ca mediatizarea evenimentelor (din timpul desfasurarii lor) la unii este PRO BONO si la altii e PRO BANI ! Nu e nimic rau sau de neinteles in treaba asta , ptr. ca e normal ca fiecare sa utilizeze in interes propriu cat mai mult din potentialul media al unui astfel de eveniment...mai ales cand esti direct implicat in partea de media ! Cand o incasa Vladut bani direct din mediatizarea pe forum a concursurilor lui si eu o sa am cota parte, o sa ai dreptate sa scrii in contextul specificat de tine mai sus, ca eu lucrez gratis PTR. PESCARI, cu ghilimelele de rigoare ! Pana atunci , spor la scris articole si la facut emisiuni...ptr. cei multi, ca ptr. cei putini de pe forum, subiectul "s-a racit" !andrei vladeanu scrie:..........
sunt platit pentru treburile astea, nu pot lucra gratis asa cum o face george iorga si anume "pentru pescari".
concret, la tine cum e?gor965 scrie: Esti in confuzie Andrei ! Nu m-am referit niciodata la faptul ca unii sunt paltiti si altii nu, sa lucreze "pentru pescari", ci la faptul ca mediatizarea evenimentelor (din timpul desfasurarii lor) la unii este PRO BONO si la altii e PRO BANI
andrei vladeanu scrie:concret, la tine cum e?gor965 scrie: Esti in confuzie Andrei ! Nu m-am referit niciodata la faptul ca unii sunt paltiti si altii nu, sa lucreze "pentru pescari", ci la faptul ca mediatizarea evenimentelor (din timpul desfasurarii lor) la unii este PRO BONO si la altii e PRO BANI
MAMAMAMA se anunta o iarna tareshimanobig scrie:andrei vladeanu scrie:concret, la tine cum e?gor965 scrie: Esti in confuzie Andrei ! Nu m-am referit niciodata la faptul ca unii sunt paltiti si altii nu, sa lucreze "pentru pescari", ci la faptul ca mediatizarea evenimentelor (din timpul desfasurarii lor) la unii este PRO BONO si la altii e PRO BANI
E NOAPTE SI E PUSTIU IN VIATA MEAAAAAAA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DEDICATIE PTR ARSINEL
Concret...in ultimii 3 ani(2009,2010,2011) nu am vazut 1 leu (unu) ptr. pozele pe care le fac si le postez pe forum ! Mediatizarea concursurilor la care eu particip nu a produs in mod direct nici un leu ! Pe Photobucket am gazduite in acest moment 12.653 de poze...99 % sunt postate pe forum si sunt vizibile din 2009 incoace (abonament platit anual) , PE BANII MEI !!! Nu stiu ce te-a apucat sa ma intepi, dar confunzi remuneratia pe care o primesc ca arbitru la concursuri, cu veniturile care se obtin in urma mediatizarii unui eveniment sportiv ! Eu la asta faceam referire (la mediatizarea pe forum), si-am observat-o intai la finala CN, ca lipseste ...apoi la CM ...acum la CIR ...dar repet, n-am spus niciodata ca e un lucru rau (care ne face rau, sau nu-l intelegem) ci doar ca e diferit fata tendinta ultima de pe forum, in a prezenta foto-reportaje din timpul concursurilor ! Ma gandesc ca ptr. cei 1000-2000-3000 de maniaci care butoneaza pe forum, e mai interesant (si mai ieftin) sa vada desfasurarea evenimentelor in timp real, decat dupa 1 luna, cand interesul deja le-a scazut !andrei vladeanu scrie:concret, la tine cum e?gor965 scrie: Esti in confuzie Andrei ! Nu m-am referit niciodata la faptul ca unii sunt paltiti si altii nu, sa lucreze "pentru pescari", ci la faptul ca mediatizarea evenimentelor (din timpul desfasurarii lor) la unii este PRO BONO si la altii e PRO BANI
dupa cm italia scriaigor965 scrie: Nu stiu ce te-a apucat sa ma intepi, dar confunzi remuneratia pe care o primesc ca arbitru la concursuri, cu veniturile care se obtin in urma mediatizarii unui eveniment sportiv ! Eu la asta faceam referire (la mediatizarea pe forum), si-am observat-o intai la finala CN, ca lipseste ...apoi la CM ...acum la CIR ...dar repet, n-am spus niciodata ca e un lucru rau (care ne face rau, sau nu-l intelegem) ci doar ca e diferit fata tendinta ultima de pe forum, in a prezenta foto-reportaje din timpul concursurilor ! Ma gandesc ca ptr. cei 1000-2000-3000 de maniaci care butoneaza pe forum, e mai interesant (si mai ieftin) sa vada desfasurarea evenimentelor in timp real, decat dupa 1 luna, cand interesul deja le-a scazut !