mediatizare concursuri crap - discutii

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: CIR 2011- Cupa Internationala a Romaniei- calificari WCC

Mesaj de andrei vladeanu »

profit de ocazie sa-mi cer scuze userilor site-ului crapmania pentru ca am oprit cele mai bune fotografii pentru un viitor articol in revista superpescar, iar imaginile video din timpul concursului sunt pentru filmul ce se va difuza pe pvtv.
sunt platit pentru treburile astea, nu pot lucra gratis asa cum o face george iorga si anume "pentru pescari". :wink:
The One Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

andrei vladeanu scrie:..........
sunt platit pentru treburile astea, nu pot lucra gratis asa cum o face george iorga si anume "pentru pescari". :wink:
Esti in confuzie Andrei ! Nu m-am referit niciodata la faptul ca unii sunt paltiti si altii nu, sa lucreze "pentru pescari", ci la faptul ca mediatizarea evenimentelor (din timpul desfasurarii lor) la unii este PRO BONO si la altii e PRO BANI ! Nu e nimic rau sau de neinteles in treaba asta , ptr. ca e normal ca fiecare sa utilizeze in interes propriu cat mai mult din potentialul media al unui astfel de eveniment...mai ales cand esti direct implicat in partea de media ! Cand o incasa Vladut bani direct din mediatizarea pe forum a concursurilor lui si eu o sa am cota parte, o sa ai dreptate sa scrii in contextul specificat de tine mai sus, ca eu lucrez gratis PTR. PESCARI, cu ghilimelele de rigoare ! Pana atunci , spor la scris articole si la facut emisiuni...ptr. cei multi, ca ptr. cei putini de pe forum, subiectul "s-a racit" ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

andrei vladeanu
Veteran

gor965 scrie: Esti in confuzie Andrei ! Nu m-am referit niciodata la faptul ca unii sunt paltiti si altii nu, sa lucreze "pentru pescari", ci la faptul ca mediatizarea evenimentelor (din timpul desfasurarii lor) la unii este PRO BONO si la altii e PRO BANI
concret, la tine cum e?
The One Team

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

andrei vladeanu scrie:
gor965 scrie: Esti in confuzie Andrei ! Nu m-am referit niciodata la faptul ca unii sunt paltiti si altii nu, sa lucreze "pentru pescari", ci la faptul ca mediatizarea evenimentelor (din timpul desfasurarii lor) la unii este PRO BONO si la altii e PRO BANI
concret, la tine cum e?

E NOAPTE SI E PUSTIU IN VIATA MEAAAAAAA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DEDICATIE PTR ARSINEL
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Andrei Popescu »

shimanobig scrie:
andrei vladeanu scrie:
concret, la tine cum e?

E NOAPTE SI E PUSTIU IN VIATA MEAAAAAAA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DEDICATIE PTR ARSINEL
MAMAMAMA se anunta o iarna tare :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro

Nume utilizator schimbat din toto `U`C

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

sa-mi fie cu pardon mister.....se anunta valori foarte ridicate ,propice reproducerii de shaormei small-i

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

cat despre arsinei......sa auzim numa de bine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

andrei vladeanu scrie:
concret, la tine cum e?
Concret...in ultimii 3 ani(2009,2010,2011) nu am vazut 1 leu (unu) ptr. pozele pe care le fac si le postez pe forum ! Mediatizarea concursurilor la care eu particip nu a produs in mod direct nici un leu ! Pe Photobucket am gazduite in acest moment 12.653 de poze...99 % sunt postate pe forum si sunt vizibile din 2009 incoace (abonament platit anual) , PE BANII MEI !!! Nu stiu ce te-a apucat sa ma intepi, dar confunzi remuneratia pe care o primesc ca arbitru la concursuri, cu veniturile care se obtin in urma mediatizarii unui eveniment sportiv ! Eu la asta faceam referire (la mediatizarea pe forum), si-am observat-o intai la finala CN, ca lipseste ...apoi la CM ...acum la CIR ...dar repet, n-am spus niciodata ca e un lucru rau (care ne face rau, sau nu-l intelegem) ci doar ca e diferit fata tendinta ultima de pe forum, in a prezenta foto-reportaje din timpul concursurilor ! Ma gandesc ca ptr. cei 1000-2000-3000 de maniaci care butoneaza pe forum, e mai interesant (si mai ieftin) sa vada desfasurarea evenimentelor in timp real, decat dupa 1 luna, cand interesul deja le-a scazut !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

George, nu merita....
Hai sa ne vedem de concursurile noastre, Andrei sa-si vada de ale lui si sa vedem cine le promoveaza mai bine (evident, pe Crapmania.ro). Din aceasta concurenta vor avea toti de castigat ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

gor965 scrie: Nu stiu ce te-a apucat sa ma intepi, dar confunzi remuneratia pe care o primesc ca arbitru la concursuri, cu veniturile care se obtin in urma mediatizarii unui eveniment sportiv ! Eu la asta faceam referire (la mediatizarea pe forum), si-am observat-o intai la finala CN, ca lipseste ...apoi la CM ...acum la CIR ...dar repet, n-am spus niciodata ca e un lucru rau (care ne face rau, sau nu-l intelegem) ci doar ca e diferit fata tendinta ultima de pe forum, in a prezenta foto-reportaje din timpul concursurilor ! Ma gandesc ca ptr. cei 1000-2000-3000 de maniaci care butoneaza pe forum, e mai interesant (si mai ieftin) sa vada desfasurarea evenimentelor in timp real, decat dupa 1 luna, cand interesul deja le-a scazut !
dupa cm italia scriai

(...) la alte concursuri se prefera sa se faca emisiuni si articole de revista dupa terminarea acestora...cand , din pacate, interesul e mult mai mic ! Ce fac eu la alte concursuri e valabil si agreat doar atunci cand nu sunt implicate direct alte elemente media !(...)

te-a impiedicat cineva sa faci ceea ce faci tu la concursuri si la alte evenimente, chiar daca sunt implicate si "alte elemente media"??? pt ca exact asta se intelege din postarea ta.
crezi ca daca veneai la sarulesti nu erai "valabil si agreat"?

asa cum spui mai sus, faci totul pe banii tai - gazduire photobucket, probabil benzina, aparat foto, video, laptop, etc ( :wink: )

si atunci, asa cum am spus in prima postare in care te-am pomenit, de ce nu ai venit la sarulesti sa fericesti in timp real userii forumului?
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”