mediatizare concursuri crap - discutii

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: CIR 2011- Cupa Internationala a Romaniei- calificari WCC

Mesaj de gor965 »

andrei vladeanu scrie:
te-a impiedicat cineva sa faci ceea ce faci tu la concursuri si la alte evenimente, chiar daca sunt implicate si "alte elemente media"??? pt ca exact asta se intelege din postarea ta.
Nu se intelege asta, ptr. ca era vorba ca e valabil ce fac eu atata timp cat pe balta nu sunt alte persoane care sa se ocupe de mediatizarea foto-video a evenimentului !...dar ca sa-ti raspund la intrebare, de obicei ma impiedica serviciul si problemele legate de transport ca sa merg la cat mai multe concursuri ! Alteori ma impiedica gandul ca deja cineva e pregatit sa faca acelasi lucru si nu mai este nevoie de mine !
andrei vladeanu scrie: crezi ca daca veneai la sarulesti nu erai "valabil si agreat"?
Probabil ca DA ! Exista riscul sa fi pus imaginile pe sit-ul pe care-l hulesti si unde eu sunt Admin !...dupa aia iar strigai ca pe Moara Vlasiei in toamna trecuta : George Iorga sa traiti, sa nu mai scrieti la travestiti ! ...stiu, era o gluma , dar la mine nu s-a prins ! 8) :lol:
andrei vladeanu scrie: asa cum spui mai sus, faci totul pe banii tai - gazduire photobucket, probabil benzina, aparat foto, video, laptop, etc ( :wink: )
...probabil benzina, probabil aparat foto,probabil...probabil facem amandoi exact acelasi lucru din aceiasi "pura pasiune", dar eu nu-mi dau seama inca sau nu vreau sa recunosc ! :D
andrei vladeanu scrie: si atunci, asa cum am spus in prima postare in care te-am pomenit, de ce nu ai venit la sarulesti sa fericesti in timp real userii forumului?
Ptr. ca eu nu traiesc din asta ...ptr. ca am un servici...ptr. ca nu am masina sa ma deplasez cand vreau , unde vreau...ptr. ca mediatizarea e treaba organizatorului...ptr. ca regulamentul pe care-l respecatm toti pe acest forum prevede aceleasi obligatii ptr. toata lumea ...si ptr. ca de la voi , organizatorii cu relatii massmedia, asteptam mai mult !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

gor965 scrie:
andrei vladeanu scrie:
te-a impiedicat cineva sa faci ceea ce faci tu la concursuri si la alte evenimente, chiar daca sunt implicate si "alte elemente media"??? pt ca exact asta se intelege din postarea ta.
Nu se intelege asta, ptr. ca era vorba ca e valabil ce fac eu atata timp cat pe balta nu sunt alte persoane care sa se ocupe de mediatizarea foto-video a evenimentului !...dar ca sa-ti raspund la intrebare, de obicei ma impiedica serviciul si problemele legate de transport ca sa merg la cat mai multe concursuri ! Alteori ma impiedica gandul ca deja cineva e pregatit sa faca acelasi lucru si nu mai este nevoie de mine !
hai sa n-o mai dam dupa cires. tu mergi la concursurile la care esti platit pentru treaba pe care o faci. si ea nu consta in arbitraj. nu e nimic rau aici, din contra, dar sa lasam mesajele populiste.

andrei vladeanu scrie: crezi ca daca veneai la sarulesti nu erai "valabil si agreat"?
Probabil ca DA ! Exista riscul sa fi pus imaginile pe sit-ul pe care-l hulesti si unde eu sunt Admin !...dupa aia iar strigai ca pe Moara Vlasiei in toamna trecuta : George Iorga sa traiti, sa nu mai scrieti la travestiti ! ...stiu, era o gluma , dar la mine nu s-a prins ! 8) :lol: [/quote]

:) strigatura nu mai e valabila pt site-ul respectiv
acum ar suna cam asa

iorga e nefericit
c-a ramas cu-n travestit
:)
andrei vladeanu scrie: asa cum spui mai sus, faci totul pe banii tai - gazduire photobucket, probabil benzina, aparat foto, video, laptop, etc ( :wink: )
...probabil benzina, probabil aparat foto,probabil...probabil facem amandoi exact acelasi lucru din aceiasi "pura pasiune", dar eu nu-mi dau seama inca sau nu vreau sa recunosc ! :D ![/quote]

daca nu recunosti esti in pericol sa schimb cuvantul nefericit din strigatura cu ipocrit :)
andrei vladeanu scrie: si atunci, asa cum am spus in prima postare in care te-am pomenit, de ce nu ai venit la sarulesti sa fericesti in timp real userii forumului?
Ptr. ca eu nu traiesc din asta ...ptr. ca am un servici...ptr. ca nu am masina sa ma deplasez cand vreau , unde vreau...ptr. ca mediatizarea e treaba organizatorului...ptr. ca regulamentul pe care-l respecatm toti pe acest forum prevede aceleasi obligatii ptr. toata lumea ...si ptr. ca de la voi , organizatorii cu relatii massmedia, asteptam mai mult ![/quote]

inca o data imi cer scuze daca am fost sub asteptarile tale in ceea ce priveste mediatizarea evenimentului de la sarulesti.
The One Team

teo44

Mesaj de teo44 »

andrei vladeanu scrie: ........ inca o data imi cer scuze daca am fost sub asteptarile tale in ceea ce priveste mediatizarea evenimentului de la sarulesti.
Totul e bine cand se termina cu bine, mai greu dar a fost si mediatizare, au fost si foto si clasamente si comentarii asa cum a fost si lupta pe balta. Felicitari organizatorilor, concurentilor si celor care au ocupat un loc pe podiumul de premiere, felicitari Cluadiu Lukacz si echipei lui.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

andrei vladeanu scrie:
hai sa n-o mai dam dupa cires. tu mergi la concursurile la care esti platit pentru treaba pe care o faci. si ea nu consta in arbitraj. nu e nimic rau aici, din contra, dar sa lasam mesajele populiste.
In continuare nu vrei sa vezi livada ptr. ca ai un cires in fata ! Remuneratia e una, veniturile din drepturile de mediatizare e alta ...da' ma rog, facem acelasi lucru pana in punctul in care ptr. a urmari un eveniment utilizatorii nostri trebuie sa umble la portofel ! :wink:
andrei vladeanu scrie: inca o data imi cer scuze daca am fost sub asteptarile tale in ceea ce priveste mediatizarea evenimentului de la sarulesti.
Eu imi cer scuze ca am indraznit sa am pretentii ! Credeam ca mediatizarea sublima, dar lipsind cu desavarsire, a CN si CM din partea organizatorilor, a fost o greseala ! :lol:
George Iorga
Imagine

andrei vladeanu
Veteran

gor965 scrie:Remuneratia e una, veniturile din drepturile de mediatizare e alta ...da' ma rog, facem acelasi lucru pana in punctul in care ptr. a urmari un eveniment utilizatorii nostri trebuie sa umble la portofel ! :wink: :
trebuie sa umbli la portofel ca sa vezi un film pe pvtv? (sa nu-mi raspunzi ca trebuie platit cablul...)

gor965 scrie:Eu imi cer scuze ca am indraznit sa am pretentii ! Credeam ca mediatizarea sublima, dar lipsind cu desavarsire, a CN si CM din partea organizatorilor, a fost o greseala ! :lol:
in primul rand ne aflam la topicul cir-sarulesti. apoi, daca tu consideri ca mediatizarea cn a lipsit cu desavarsire nu cred ca mai are rost sa continuam discutia.
The One Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

andrei vladeanu scrie:
trebuie sa umbli la portofel ca sa vezi un film pe pvtv? (sa nu-mi raspunzi ca trebuie platit cablul...)
Ei na, am fost eu mai subtil...de revista era vorba ! :D

andrei vladeanu scrie: in primul rand ne aflam la topicul cir-sarulesti. apoi, daca tu consideri ca mediatizarea cn a lipsit cu desavarsire nu cred ca mai are rost sa continuam discutia.
De mediatizarea finalei CN era vorba...si DA, organizatorul a fost praf din punctul asta de vedere...fata de cei de pe forum ! Ai cuvantul meu de onoare ca in afara de reportajul de la ProTv si Realitatea n-am vazut nici o imagine de la finala CN iar pozele de pe Crapmania au fost extrem de putine fata de un asa eveniment si au fost facute de terte persoane (vezi link-ul, si mai vezi si reactia celorlalti) !
http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic ... 2&start=60

p.s.
Sa fie amabil un moderator si sa mute discutiile off-topic, unde doreste dumnealui ! Multumesc frumos !
George Iorga
Imagine

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

Gor, am stat prost cu benzina ca as fi mers si la finala sa fac poze. oricum la darvari si tancabesti nu am mers pe banii organizatorilor, dar la finala eram intr-o pasa mai proasta. poate pe viitor, cine stie :wink:

andrei vladeanu
Veteran

george,
tu confunzi concursurile private cu cn-ul, un eveniment - asa cum spui - de importanta nationala.
este problema site-urilor de specialitate sa-si trimita fotografi si sa tina userii la curent. nu treaba organizatorilor.

organizatorii se ocupa sa aduca publicatii si canale tv generaliste si nationale pentru promiovarea evenimentului si imaginea sponsorilor. pentru ca nu suntem totusi la fotbal ca acestea sa vina singure.

in ceea ce priveste revistele, intr-adevar se baga mana in buzunarul pescarilor cu fabuloasa suma de 11/luna, dar acolo vorbim de articole si reportaje, un pic mai greu de facut (si de tiparit) decat o insiruire de poze pe un site. mai mult, consider ca pentru fiecare este o mandrie sa apara intr-o publicatie pescareasca cu fotografii cat mai mari.
de altfel, vei vedea materiale de la cir-sarulesti atat in sp cat si in avp.
The One Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

andrei vladeanu scrie:george,
tu confunzi concursurile private cu cn-ul, un eveniment - asa cum spui - de importanta nationala.
este problema site-urilor de specialitate sa-si trimita fotografi si sa tina userii la curent. nu treaba organizatorilor.

organizatorii se ocupa sa aduca publicatii si canale tv generaliste si nationale pentru promiovarea evenimentului si imaginea sponsorilor. pentru ca nu suntem totusi la fotbal ca acestea sa vina singure.

in ceea ce priveste revistele, intr-adevar se baga mana in buzunarul pescarilor cu fabuloasa suma de 11/luna, dar acolo vorbim de articole si reportaje, un pic mai greu de facut (si de tiparit) decat o insiruire de poze pe un site. mai mult, consider ca pentru fiecare este o mandrie sa apara intr-o publicatie pescareasca cu fotografii cat mai mari.
de altfel, vei vedea materiale de la cir-sarulesti atat in sp cat si in avp.
Andrei, conteaza mai putin ce confund eu...ideea e ca sper sa vad CIR-Sarulesti mai bine decat am vazut finala CN si finala CM, pe net, la TV sau in reviste ! Nu sunt genul care se caciuleste si e de acord cu genul asta de prezentari in reluare, dar nici n-am spus vre-odata ca reprezinta ceva ilegal sau imoral...mai ales ca sit-ul PvTv si-a facut datoria pe deplin ! Fata de userii acestui forum as fi vrut mai multa atentie din partea organizatorilor, si-atat ! Acum ca si eu am o vina ca nu merg gratis la toate evenimentele, asta e ... :lol:
p.s.
Ca fapt divers, la CM am stat cate 16 ore pe zi in fata calculatorului cautand poze ptr. forumul unde sunt Admin ! Le-am gasit la rusi si la bulgari ! Pai nu credeam in veci c-o sa ma intorc 22 de ani inapoi in timp, sa iau ceva de la bulgari, cand stiu ca suntem mai buni si mai bine pregatiti in treburile astea ! :D

P.s.2
On -topic ... am uitat sa spun ca si bulgarii au urmarit CIR-Sarulesti ! :wink:
http://translate.googleusercontent.com/ ... p6kXUq8eJQ
George Iorga
Imagine

andrei vladeanu
Veteran

gor965 scrie: Acum ca si eu am o vina ca nu merg gratis la toate evenimentele, asta e ... :lol:
nu. tu nu mergi la gratis la niciun eveniment. tu mergi numai unde esti platit. (nimic rau in asta, inca o data. insa confirma ceea ce incerc sa-ti zic si anume ca cine are interes sa mediatize pe saituri o face platind)

iar daca doresti ca lumea sa nu mai vada mondialul cu antena rotunda de bulgari :) ar trebui ca saitul pe care eu afirmi ca il hulesc sa plateasca un om sa mearga la eveniment si sa-si informeze si delecteze userii.
valabil si pt crapmania si pt ce sait mai vrei.
am spus asta si mai sus, dar observ ca te faci ca nu intelegi.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”