gor965 scrie:andrei vladeanu scrie:
te-a impiedicat cineva sa faci ceea ce faci tu la concursuri si la alte evenimente, chiar daca sunt implicate si "alte elemente media"??? pt ca exact asta se intelege din postarea ta.
Nu se intelege asta, ptr. ca era vorba ca e valabil ce fac eu atata timp cat pe balta nu sunt alte persoane care sa se ocupe de mediatizarea foto-video a evenimentului !...dar ca sa-ti raspund la intrebare, de obicei ma impiedica serviciul si problemele legate de transport ca sa merg la cat mai multe concursuri ! Alteori ma impiedica gandul ca deja cineva e pregatit sa faca acelasi lucru si nu mai este nevoie de mine !
hai sa n-o mai dam dupa cires. tu mergi la concursurile la care
esti platit pentru treaba pe care o faci. si ea nu consta in arbitraj. nu e nimic rau aici, din contra, dar sa lasam mesajele populiste.
andrei vladeanu scrie:
crezi ca daca veneai la sarulesti nu erai "valabil si agreat"?
Probabil ca DA ! Exista riscul sa fi pus imaginile pe sit-ul pe care-l hulesti si unde eu sunt Admin !...dupa aia iar strigai ca pe Moara Vlasiei in toamna trecuta :
George Iorga sa traiti, sa nu mai scrieti la travestiti ! ...stiu, era o gluma , dar la mine nu s-a prins !

[/quote]

strigatura nu mai e valabila pt site-ul respectiv
acum ar suna cam asa
iorga e nefericit
c-a ramas cu-n travestit
andrei vladeanu scrie:
asa cum spui mai sus, faci totul pe banii tai - gazduire photobucket, probabil benzina, aparat foto, video, laptop, etc (

)
...probabil benzina, probabil aparat foto,probabil...probabil facem amandoi exact acelasi lucru din aceiasi "pura pasiune", dar eu nu-mi dau seama inca sau nu vreau sa recunosc !

![/quote]
daca nu recunosti esti in pericol sa schimb cuvantul
nefericit din strigatura cu
ipocrit
andrei vladeanu scrie:
si atunci, asa cum am spus in prima postare in care te-am pomenit, de ce nu ai venit la sarulesti sa fericesti in timp real userii forumului?
Ptr. ca eu nu traiesc din asta ...ptr. ca am un servici...ptr. ca nu am masina sa ma deplasez cand vreau , unde vreau...ptr. ca mediatizarea e treaba organizatorului...ptr. ca regulamentul pe care-l respecatm toti pe acest forum prevede aceleasi obligatii ptr. toata lumea ...si ptr. ca de la voi , organizatorii cu relatii massmedia, asteptam mai mult ![/quote]
inca o data imi cer scuze daca am fost sub asteptarile tale in ceea ce priveste mediatizarea evenimentului de la sarulesti.