mediatizare concursuri crap - discutii

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CIR 2011- Cupa Internationala a Romaniei- calificari WCC

Mesaj de Albert »

andrei vladeanu scrie:organizatorii se ocupa sa aduca publicatii si canale tv generaliste si nationale pentru promiovarea evenimentului si imaginea sponsorilor.
Sunt sigur ca prin promovarea pe posturile generaliste isi vor vinde sponsorii produsele.(btw daca aberatiile spuse de-un Gigel la stirile Pro despre CIR se cheama promovare inseamna ca nu prea stii/stiti ce inseamna aia)Parca si vad cum vine un Dorel sa cumpere ttx de la Arrow ca a vazut el pe Realitatea firma asta.E ca si cum ai vinde jiglere pe acasaTV.

Promovarea ar trebui facuta pe publicul tinta. Glumele de articole din AvP si SP nu se pun(3 poze, 3 randuri si gata)
Ca se poate mult mai bine vezi articolele din AvP de la campionatul de spinning: ai informatii despre concurs, interviuri cu primii clasati unde afli detalii despre tehnica si ce echipament folosesc.Compara cu articolele despre concursurile de pescuit la crap.Oricand prefer "o insiruire de poze pe un site" unde vad monturi, echipament, nada si pot sa inteleg ce s-a intamplat pe pista de concurs decat sa citesc pozele dintr-un articol de 2 pagini dintr-o revista.

Ca organizator ar trebui sa ai/aveti tot interesul ca sponsorii sa fie promovati fix acolo unde lumea intelege despre ce vorba: adica aici, pe forumuri.Nush de ce am impresia ca audientele inregistrate de forumuri bat la fundul gol pe cele ale posturilor TV si ale revistelor iar promovarea costa muuult mai putin :)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Albert scrie:.Nush de ce am impresia ca audientele inregistrate de forumuri bat la fundul gol pe cele ale posturilor TV si ale revistelor iar promovarea costa muuult mai putin :)
Mare dreptate ai, acelasi lucru l-am observat si eu..... :wink: Ca producator de nada, consider ca cea mai buna promovare se face pe forumurile de specialitate, direct la publicul tinta......
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

@albert si vladut

aveti perfecta dreptate.
numai ca - in cazurile punctual descrise, cn si cir - pe noi ne-au interesat neumarkt si lacul sarulesti. eu despre asta vorbeam, prin urmare despre alt public tinta.
The One Team

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Andrei :lol:
Destabilizai planul media pentru promovarea celor doua produse daca faceai un efort, ca organizator, sa pui o insiruire de poze pe forum? Nu era vizibil lacu' sau berea? Com'on. Nu de alta da' din ce-am vazut eu cele doua competitii au avut mai multi sponsori decat spui tu aici. P-aia cum ii promovezi? Tot la proTV cu texte de genul" castigatorii se vor antrena tot anul pentru WCC din Italia unde se da un Ferrari?" :lol:
Plus ca nu vorbeai despre asta da' nah.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

andrei vladeanu scrie:
nu. tu nu mergi la gratis la niciun eveniment. tu mergi numai unde esti platit. (nimic rau in asta, inca o data. insa confirma ceea ce incerc sa-ti zic si anume ca cine are interes sa mediatize pe saituri o face platind)
Fantastic, cum reusesti sa faci din o gluma , bici ! Pe mine nu m-a chemat nimeni nicaieri sa merg gratis ! Discutia initiala era despre ce venituri se obtin ULTERIOR mediatizarii, nu despre plata celui care se ocupa cu asta ...dar bag seama ca ai impresia ca stai de vorba cu vre-un prost care nu-ti intuieste schimbarile de macaz ! Nu eu sunt problema care va impiedica sa mediatizati concursurile pe forum ci interesul vostru fata de veniturile care ies din treaba asta, prin publicarea ulterioara a articolellor si emisiunilor tv ! PUNCT !
andrei vladeanu scrie: iar daca doresti ca lumea sa nu mai vada mondialul cu antena rotunda de bulgari :) ar trebui ca saitul pe care eu afirmi ca il hulesc sa plateasca un om sa mearga la eveniment si sa-si informeze si delecteze userii.
valabil si pt crapmania si pt ce sait mai vrei.
am spus asta si mai sus, dar observ ca te faci ca nu intelegi.
Nu ! Am observat ce-ai zis, am inteles, dar nu sunt de acord cu treaba asta ! Pescuitul crapului nu-i la un nivel de asa natura incat sit-urile sa vina sa mediatizeze concursurile in locul organizatorilor ! E o cheltuiala prea mare fata de cat profit ar putea aduce...momentan ! La CM era suficient ca din delegatia nostra , cineva sa se ocupe si cu mediatizarea evenimentului !...asumandu-va "riscul" de a nu face nici un euro din treaba asta ! Ptr. cei de acasa, treaba asta conta enorm !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

gor965 scrie:...asumandu-va "riscul" de a nu face nici un euro din treaba asta ! Ptr. cei de acasa, treaba asta conta enorm !
George...tu cu cine ai impresia ca vorbesti? :lol: :lol: :lol:
Milionar excentric

andrei vladeanu
Veteran

Andrei I scrie:
gor965 scrie:...asumandu-va "riscul" de a nu face nici un euro din treaba asta ! Ptr. cei de acasa, treaba asta conta enorm !
George...tu cu cine ai impresia ca vorbesti? :lol: :lol: :lol:
cu ala care a facut (gratis, din pasiune si cu foarte mare placere) cn-ul de tineret pe care l-a castigat fratele tau.
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

gor965 scrie: Ca fapt divers, la CM am stat cate 16 ore pe zi in fata calculatorului cautand poze ptr. forumul unde sunt Admin ! Le-am gasit la rusi si la bulgari ! Pai nu credeam in veci c-o sa ma intorc 22 de ani inapoi in timp, sa iau ceva de la bulgari, cand stiu ca suntem mai buni si mai bine pregatiti in treburile astea ! :D
Ca fapt divers , imi pierdeam zilnic macar 2 ore la prinz sa fug repede la hotel unde aveam net si sa pun poze si clasamente pe site crapmania . Asta in Italia . Poate nu era treaba mea , dar mi-a facut placere .Diferenta era de logistica - rusii aveau net pe rulota - prin satelit si postau si gratarele pe care le faceau . La noi - eu si Piticu eram caraule de miezul zilei !
Scuze de off topic . Altfel si mie mi se pare ca mediatizarea ultimelor evenimente lasa de dorit . Sau mai mult , lumea nu mai discuta ...
Ultima oară modificat Lun Oct 10, 2011 15:23 de către Val, modificat de 2 ori în total.

andrei vladeanu
Veteran

Albert scrie:Andrei :lol:
Destabilizai planul media pentru promovarea celor doua produse daca faceai un efort, ca organizator, sa pui o insiruire de poze pe forum? Nu era vizibil lacu' sau berea? Com'on. Nu de alta da' din ce-am vazut eu cele doua competitii au avut mai multi sponsori decat spui tu aici. P-aia cum ii promovezi? Tot la proTV cu texte de genul" castigatorii se vor antrena tot anul pentru WCC din Italia unde se da un Ferrari?" :lol:
Plus ca nu vorbeai despre asta da' nah.
nu destabilizam nimic, desigur.
totusi, cred ca am avut destule poze de la sarulesti, clasamente, basca varianta pdf a revistei care se distribuia zilnic la concurenti pe lac.
The One Team

V.adrian

Mesaj de V.adrian »

zi-le domnu Geo...!
pescarii de CRAP,nu ies la pensie!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”