Val scrie:Mai Vlade ,
Ionita nici nu stie cine este un Johan Donald sau Mitch Smith si habar nu are de ce s-a facut poza aia , dar se leaga de ciorapii mei .. Pai daca asta e dialogul ... mai bine pe blog !
Chiar, cine sunt astia ?

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Val scrie:Mai Vlade ,
Ionita nici nu stie cine este un Johan Donald sau Mitch Smith si habar nu are de ce s-a facut poza aia , dar se leaga de ciorapii mei .. Pai daca asta e dialogul ... mai bine pe blog !
cezar.ch scrie:@ ValVal scrie:![]()
D-l Popescu
Se pare ca te descurci bine prin tribunalele interne si te felicit pentru pasiunea cu care ai vrut sa construiesti ceva . Nu vreau sa-ti tai aripile , dar zau ca la FIPS - CIPS , nu exista alta varianta decit AGVPS . Iar daca iar te legi de nu stiu ce articole din statute internationale , te inseli .
AGVPS are performanta , are VECHIMEA , are platile la zi , are istoric in structurile de conducere internationale , nu poate decit fi eventual suspendata sau mai rau atribuite pregorativele ei altei tari , samd , are tot ce vrei astfel incit o intitutie europeana sa se stearga la f..d cu hotaririle matale de la judecatoria locala Alba , samd . Astia de la FIPS nu prea cunosc unde vine Romania asta , daramite judecatoria d-tale !!!
Daca tot ati facut, intr-o postare anterioara, o referire la ceva scris de subsemnatul, imi permit sa intervin cu cateva scurte precizari.
1. Autoritatea de a reprezenta international pescuitul de competitie a avut-o, o are si o va avea AGVPS. La FIPS-CIPS Federatia dlui Stefan Popescu poate avea doar statut de "anecdota". In consecinta, FIPS-CIPS va recunoaste doar participarile la competitiile internationale organizate de AGVPS, direct sau prin delegare in favoarea altei entitati.
In ultimii ani, a fost ales APCR.
2. Federatia poate organiza pe plan intern orice competitie vrea, dar fara relevanta internationala. Consecinte:
- nu poate inscrie loturi sau competitori individuali, sub drapelul national, in competitiile oficiale organizate sub egida FIPS-CIPS.
- nu va recunoaste competitiile internationale oficiale organizate sau tutelate in Romania de altcineva decat AGVPS, membru asociat unic si exclusiv, reprezentand Romania.
3. Organizarea unui Campionat National inseamna efort, cheltuiala, resurse, experienta si multe altele.
a) ce pescar sportiv la crap, spinning, fly etc isi va pune talentul, banii, timpul, sperantele etc la dispozitia dlui Stefan Popescu
b) ce patron de balta serios isi va pune la dispozitie facilitatile aceluiasi domn Stefan Popescu, stiind din istoria recenta ca omul este renumit pentru neonorarea obligatiilor economice si nu numai...
Oare "eroul de la Doripesco" nu se chema tot Stefan Popescu ? Nu-i cumva aceeasi persoana cu cel care scrie pe aici ?
c) ce vor zice sportivii care vor participa la competitiile dlui Stefan Popescu, vor castiga, dar la Campionatul Mondial vor merge castigatorii de Turneul National de crap, tutelat de AGVPS si agreat de forul international.
Ar mai fi si alte aspecte, dar sa ramanem la astea, deocamdata.
cezar.ch scrie:
3. Organizarea unui Campionat National inseamna efort, cheltuiala, resurse, experienta si multe altele.
a) ce pescar sportiv la crap, spinning, fly etc isi va pune talentul, banii, timpul, sperantele etc la dispozitia dlui Stefan Popescu
b) ce patron de balta serios isi va pune la dispozitie facilitatile aceluiasi domn Stefan Popescu, stiind din istoria recenta ca omul este renumit pentru neonorarea obligatiilor economice si nu numai...
Oare "eroul de la Doripesco" nu se chema tot Stefan Popescu ? Nu-i cumva aceeasi persoana cu cel care scrie pe aici ?
c) ce vor zice sportivii care vor participa la competitiile dlui Stefan Popescu, vor castiga, dar la Campionatul Mondial vor merge castigatorii de Turneul National de crap, tutelat de AGVPS si agreat de forul international.
Ar mai fi si alte aspecte, dar sa ramanem la astea, deocamdata.
Pai nesuferitul asta a fost capitanul Angliei anul asta si a condus lotul lui , cu vreo 3 pescari de cca 20-21 ani , pe locul doi in lume din 22 echipe , pescuind la zig - rig . Te bagi ?Vladut Mateianu scrie:Val scrie:Mai Vlade ,
Chiar, cine sunt astia ?Fara gluma acum, Mitch asta este doar un englezoi nesuferit si arogant, eu personal nu dau 2 bani pe el..... respect ptr Tata Nitu, ar trebui inainte sa vedem in curtea noastra !
andrei vladeanu scrie: nu ai participat la nicio sedinta in 2008, la tentativa de infiintare a federatiei
ca fapt divers, in actul constitutiv facut atunci subsemnatul ocupa functia de secretar general al federatiei, functie mai puternica decat cea de presedinte in foarte multe federatii.
te rog sa te rezumi la stanila, lasa-ma pe mine ca te bagi unde habar nu ai...
Revin cu o intrebare aiurea , mai veche - voi chiar ati uitat tot ce ati vorbit ???? La mine se scuza , mai beau , sunt varrza , samdVladut Mateianu scrie:andrei vladeanu scrie: nu ai participat la nicio sedinta in 2008, la tentativa de infiintare a federatiei
ca fapt divers, in actul constitutiv facut atunci subsemnatul ocupa functia de secretar general al federatiei, functie mai puternica decat cea de presedinte in foarte multe federatii.
te rog sa te rezumi la stanila, lasa-ma pe mine ca te bagi unde habar nu ai...
![]()
![]()
nu a fost sedinta, ce sedinte erau pe atunci ? am stabil impreuna, la magazin sau la vreun restaurant, ca este periculoasa infiintarea federatiei, de aceea ai si abandonat proiectul , avocata Angelica poate sa confirme ! (si Florentin, dar si alte persoane pe care le-am pus sa faca cluburi ca sa ajute la infiintarea federatiei !) . Ai uitat ?
Degeaba. Tu poti sa-l respecti cat vrei, ptr mine este exact cum l-am caracterizat mai sus.......Val scrie:Pai nesuferitul asta a fost capitanul Angliei anul asta si a condus lotul lui , cu vreo 3 pescari de cca 20-21 ani , pe locul doi in lume din 22 echipe , pescuind la zig - rig . Te bagi ?Vladut Mateianu scrie:Val scrie:Mai Vlade ,
Chiar, cine sunt astia ?Fara gluma acum, Mitch asta este doar un englezoi nesuferit si arogant, eu personal nu dau 2 bani pe el..... respect ptr Tata Nitu, ar trebui inainte sa vedem in curtea noastra !
Domnule Cezar .......dumneavoastra aveti o problema de impartit cu Popescu ........am spus-o si o mai repet de cate ori va fi nevoie ''ACEASTA FEDERATIE POATE FUNCTIONA LA FEL DE BINE CU POPESCU SAU IONESCU SAU GEORGESCU PRESEDINTE .ADUNAREA GENERALA ESTE FACTORUL DE DECIZIE SUPREM ,NUMAI EA POATE LUA HOTARARI IN NUMELE FEDERATIEI .........IAR IN MOMENTUL IN CARE NU-MI CONVINE CEVA ........PAC SE CONVOACA AG SI SITUATIA SE REGLEMENTEAZA .cezar.ch scrie: