CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORT

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT S

Mesaj de oanavictor »

oanavictor scrie:
Andrei, poate ne explici CINE a luat aceasta decizie si cu ce drept ? :oops:
Decizia sa luat cu unanimitate de voturi de catre Andrei Vladeanu la propunerea lui Andrei Vladeanu !
Cluburi participante
1 Andrei Vladeanu
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@toti cei care sunt interesati

Dezbatarea de buget a APCR vizavi de deplasarea lotului national in Italia o voi verifica personal , chiar cu riscul de a ma duce la sedinta si de a cere decontul de la tarusi si pina la ultimul plin de motorina . Daca cineva a crezut ca eu facind parte din echipa isi poate permite riscuri , daca le descoper va sigur ca atit cit ma duce mintea si expertiza le voi posta aici sau , mai rau , direct pe blog -ul pe care intentionez sa-l fac.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie: iti aduc eu aminte daca ai "uitat". sedintele apcr se faceau intre 2-3 oameni (nu dau nume, se stiu) ...banii se imparteau la fel.(castigul asociatiei) daca se infiinta federatia, apcr-ul nu ma avea domeniu de activitate, nu mai putea sa produca bani ! iar banii din cadrul federatiei trebuiau impartiti intre mai multe guri, sau mai grav, spunsorizati pescarii..... nea lecitina, chiar asa ai uitat tu ? :mrgreen:
eu nu am impartit niciun ban de la apcr. intr-un singur an au ramas bani, iar atunci am facut cu rosioru o pmare petrecere la rustic cu pescarii din apcr.

totusi, daca zici ca era asa bine in apcr si ploua cu carnati de ce m-am apucat sa fac federatie?
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Andrei I scrie:@pangica

:D ai deranj mare la sorcova...iubitel...pupate-ar Solcanu!
Daca creierul ar putea suferi de diaree s-ar simti exact ca al tau acum ...si in veci vecilor:)
Opreste-te pentru ca acum vorbim cu oameni seriosi . Refularile tale pot astepta ceva vreme .

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie: nu ai explicat ce ciolan pierdeam eu, omul care a initiat proiectul federatie si care mi-am dorit (si inca imi doresc) ca ea sa se faca.
Daca-ti doresti ......de ce contesti ceva ce sa facut fara nici un merit al tau !!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Val scrie:
Andrei I scrie:@pangica

:D ai deranj mare la sorcova...iubitel...pupate-ar Solcanu!
Daca creierul ar putea suferi de diaree s-ar simti exact ca al tau acum ...si in veci vecilor:)
Opreste-te pentru ca acum vorbim cu oameni seriosi . Refularile tale pot astepta ceva vreme .
Oamenii seriosi vorbesc intre ei...tu vorbesti doar cu mine:) Opreste-te tu ca te fac al meu
Milionar excentric

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val scrie:@toti cei care sunt interesati

Dezbatarea de buget a APCR vizavi de deplasarea lotului national in Italia o voi verifica personal , chiar cu riscul de a ma duce la sedinta si de a cere decontul de la tarusi si pina la ultimul plin de motorina . Daca cineva a crezut ca eu facind parte din echipa isi poate permite riscuri , daca le descoper va sigur ca atit cit ma duce mintea si expertiza le voi posta aici sau , mai rau , direct pe blog -ul pe care intentionez sa-l fac.

vezi sa nu te primeasca stanila ! :D

ps intre timp sa-ti arat si facturi REALE de tarusi, cupe , etc ( ca exemplu, acum la cupa senzor mv 2 am platit pe 100 de tarusi 65 lei ! ) , banda costa circa 100 lei(ptr 25 standuri) si executia standurilor dureaza circa 2-3 ore (cost maxim 100 lei cu tot cu deplasare !)
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@av

astept raspunsul la intrebarea mea de mai sus. te rog sa muti discutia unde vrei tu, o sa-ti raspund si la intrebarea ta, o sa-ti aduc aminte si ce castig avea apcr-ul pe an, si cine lua banii, si ce sume, etc (noroc ca inca mai exista batrana agenda, altfel iar ziceai ca sunt inventii...sau ca nu stiu ce vorbesc ptr ca sunt prost...) 8)
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:@av

astept raspunsul la intrebarea mea de mai sus. te rog sa muti discutia unde vrei tu, o sa-ti raspund si la intrebarea ta, o sa-ti aduc aminte si ce castig avea apcr-ul pe an, si cine lua banii, si ce sume, etc (noroc ca inca mai exista batrana agenda, altfel iar ziceai ca sunt inventii...sau ca nu stiu ce vorbesc ptr ca sunt prost...) 8)
poti sa faci ce doresti.
in ceea ce priveste apcr-ul am incetat de o vreme sa-ti mai dau tie vreo socoteala. din punctul meu de vedere tu nu mai faci parte din aceasta asociatie de cluburi, careia i-ai jignit liderii si i-ai publicat chestiunile de ordin interior.
The One Team

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Vladut Mateianu scrie:
cezar.ch scrie:
3. Organizarea unui Campionat National inseamna efort, cheltuiala, resurse, experienta si multe altele.
a) ce pescar sportiv la crap, spinning, fly etc isi va pune talentul, banii, timpul, sperantele etc la dispozitia dlui Stefan Popescu
b) ce patron de balta serios isi va pune la dispozitie facilitatile aceluiasi domn Stefan Popescu, stiind din istoria recenta ca omul este renumit pentru neonorarea obligatiilor economice si nu numai...
Oare "eroul de la Doripesco" nu se chema tot Stefan Popescu ? Nu-i cumva aceeasi persoana cu cel care scrie pe aici ?
c) ce vor zice sportivii care vor participa la competitiile dlui Stefan Popescu, vor castiga, dar la Campionatul Mondial vor merge castigatorii de Turneul National de crap, tutelat de AGVPS si agreat de forul international.

Ar mai fi si alte aspecte, dar sa ramanem la astea, deocamdata.

Daca ati fi fost in fenomen, probabil ca ati fi stiut ca un CN aduce organizatorului niste mii de euro...... De aceea si bataia interna pe organizare, nu fuge nimeni ......

Presupunand ca Federatia ar fi condusa de alt om (Tata Nitu de exemplu) credeti ca este normal sa conduca pescuitul in Romania ? (va intreb ptr ca observ ca aveti ceva personal cu Popescu, nu este treaba mea sa judec de ce...)
1. Stiu foarte bine ca organizarea unui CN aduce castiguri materiale deloc de neglijat. Desi, nu asta ar trebui sa fie scopul final.

2. La modul cel mai obiectiv, problema principala a Federatiei nu este cine o conduce, ci faptul ca duce pescuitul de competitie intr-o "gaura neagra", din lipsa recunoasterii internationale. Din acest motiv, Tata Nitu, asa cum il percep eu, nu va accepta niciodata sa conduca federatia, in situatia de acum.
In alta ordine de idei, presedintele unui astfel de for ar trebui sa fie o persoana cu calitati manageriale, cu un prestigiu castigat in acest domeniu si de o cinste absolut ireprosabila.
Dar ipoteza dvs, domnule Val, poate aduce problema intr-o "sfera a pacii". Anume, poate cu Tata Nitu, sau o alta persoana cu capacitatile descrise mai sus, Federatia poate negocia cu AGVPS organizarea CN. Poate...

3. In ciuda aparentelor, nu am nimic cu persoana Stefan Popescu ! Sa fie sanatos ! In schimb, sunt adversarul hotarat al fenomenului "popescu" din societatea noastra, al conduitei "popescu", fie ca reprezentantii acestui stil cersesc sau ciordesc pe alte meleaguri, fie ca profita de naivitatea unora, chiar in Romanica noastra, incearcand sa intre in categoria "baietilor destepti", fara a fi macar destepti, cu numai tupeisti.

Nota bene : din renuntarea domnului A.Vladeanu vis a vis de constituirea Federatiei, eu am crezut (si cred in continuare) ca domnia sa si-a dat seama ca nu se poate face impotriva AGVPS, iar tactica cea mai buna este negocierea cu cel care detine "cheia problemei". Poate am gresit ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”