CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORT

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT S

Mesaj de Vladut Mateianu »

@av

ma faci sa rad ! stiu ca iti sunt incomod, fara mine era mult mai simplu sa-ti faci jocurile, nici nu stiau cei din tara ce se intampla la bucuresti ! si nici ce deczii ia andrei vladeanu in numele lor..... :oops:

te invat eu ce-i de facut. pozeaza in victima si apoi da-ti demisia, poate o sa mai impresionezi pe cineva..... :D si nu uita ca esti presedinte apcr si datorita mie si voturilor mele, daca ai uitat !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

La un moment dat cururile alora de la AGVPS vor lumina de-a dreptul de la atata pupat cat primesc, pe banii si timpul pescarilor ! :evil:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cezar.ch scrie: Nota bene : din renuntarea domnului A.Vladeanu vis a vis de constituirea Federatiei, eu am crezut (si cred in continuare) ca domnia sa si-a dat seama ca nu se poate face impotriva AGVPS, iar tactica cea mai buna este negocierea cu cel care detine "cheia problemei". Poate am gresit ...
exact. iar la negocierea asta lucrez in continuare
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

[quote="cezar.ch"]
Nota bene : din renuntarea domnului A.Vladeanu vis a vis de constituirea Federatiei, eu am crezut (si cred in continuare) ca domnia sa si-a dat seama ca nu se poate face impotriva AGVPS, iar tactica cea mai buna este negocierea cu cel care detine "cheia problemei". Poate am gresit ...[/quote]

:wink: :wink: :wink:
CS SENZOR

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Val scrie:@toti cei care sunt interesati

Dezbatarea de buget a APCR vizavi de deplasarea lotului national in Italia o voi verifica personal , chiar cu riscul de a ma duce la sedinta si de a cere decontul de la tarusi si pina la ultimul plin de motorina . Daca cineva a crezut ca eu facind parte din echipa isi poate permite riscuri , daca le descoper va sigur ca atit cit ma duce mintea si expertiza le voi posta aici sau , mai rau , direct pe blog -ul pe care intentionez sa-l fac.
frate Val,
arata ca esti barbat,pune-le capastru ,hai ca te duce mintea si nici nu-ti asumi vre-un risc :lol: :lol: :lol:
.....-i legal asa cum stii numai tu..garant al seriozitatii si reprezentant al AGVPS :lol: :lol: :lol:
ps.te astept miine la service CITY sa-ti povestesc despre faptele soferilor care sunt pusi sa fure crapi si nu pot vorbii :D :D

Vladut Mateianu
CS SENZOR

andrei vladeanu scrie:
cezar.ch scrie: Nota bene : din renuntarea domnului A.Vladeanu vis a vis de constituirea Federatiei, eu am crezut (si cred in continuare) ca domnia sa si-a dat seama ca nu se poate face impotriva AGVPS, iar tactica cea mai buna este negocierea cu cel care detine "cheia problemei". Poate am gresit ...

:D :D :D raspunzi sau nu la intrebare ? cu cine te-ai consultat cand ai dat in judecata federatia ? cum poti sa afirmi ca-ti doresti o federatie, dar ii pui bete in roate ? zi-ci ca suntem in filme cu prosti.... :oops: :(
CS SENZOR

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

Val scrie:@toti cei care sunt interesati

Dezbatarea de buget a APCR vizavi de deplasarea lotului national in Italia o voi verifica personal , chiar cu riscul de a ma duce la sedinta si de a cere decontul de la tarusi si pina la ultimul plin de motorina . Daca cineva a crezut ca eu facind parte din echipa isi poate permite riscuri , daca le descoper va sigur ca atit cit ma duce mintea si expertiza le voi posta aici sau , mai rau , direct pe blog -ul pe care intentionez sa-l fac.
cand si cum? crezi ca o sa iti da decontul ca le-ai cerut?sau documente justivicatife ? (nu sunt sarcastic , chiar sunt curios daca e asa...)
si daca poti si vb serios , te rog sa o faci.
cand planuiesti sa incepi?
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie:@av
ma faci sa rad ! stiu ca iti sunt incomod, fara mine era mult mai simplu sa-ti faci jocurile, nici nu stiau cei din tara ce se intampla la bucuresti ! si nici ce deczii ia andrei vladeanu in numele lor..... :oops: !
nu fac niciun joc si nici nu am vreun castig material din cacaturile astea.
Vladut Mateianu scrie: te invat eu ce-i de facut. pozeaza in victima si apoi da-ti demisia, poate o sa mai impresionezi pe cineva..... :D si nu uita ca esti presedinte apcr si datorita mie si voturilor mele, daca ai uitat !
multumesc pt sfat, dar deja sa ma inveti tu ce am de facut e un pic cam prea mult ...
nu-mi amintesc sa-ti fi cumparat voturile respective. am ajuns presedinte intr-un moment de criza acuta a apcr-ului, atunci cand omul propus de tine a capotat.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie: :D :D :D raspunzi sau nu la intrebare ? cu cine te-ai consultat cand ai dat in judecata federatia ? cum poti sa afirmi ca-ti doresti o federatie, dar ii pui bete in roate ? zi-ci ca suntem in filme cu prosti.... :oops: :(
suntem.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
SI CREDETI CA ANDREI VLADEANU NU FACE PARTE DIN CATEGORIA POPESTILOR ENUMERATI DE DUMNEAVOASTRA !!!

ANDREI ...........FA-TE CA LUCREZI ..........SAPA-I DIN INTERIOR :!: :idea:

Ps Nu inteleg ce legatura au discutiile despre agvps cu infiintarea federatiei care ar avea doar unicul scop de a strange toate cluburile de pescuit din romania sub acelasi acoperis .
SI NU INTELEG DE CE VLADEANU CONTESTA INFIINTAREA EI DACA SPUNE CA I-SI DORESTE ACEST LUCRU !!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”