D-l Popescu
draga domnule , zau ca nu scriu in speranta unui raspuns . V-am vazut clar ca pe Melinte a-ti pacalit-o si ati facut o federatie nationala . Este OK- respect munca Dvs . Au fost si altii dar pesemne ca au avut alte interese de moment si s-a renuntat la un proiect global , care avea acceptul tuturor , si s-a ajuns la forma asta de organizare struto - camila .
Cu legile si cu hotaririle judecatoresti nu ne jucam ! Sunt apanajul Dvs .
Repet - respect ceea ce este statuat oficial !
Ceea ce nu pricep este aroganta Dvs .... vizavi de o sitiatie internationala . Romania va avea , urmare dreptului international , drept de preemptiune a echipelor propuse de AGVPS din Romania si organizarea de catre Dvs a CN nu isi are finalitatea ... prin urmare , slaba participare .
In schimb orice trial de evaluare , din placere , a AGVPS va putea genera o echipa nationala eligibila la FIPS .
Este OK , Dvs aveti sportul , noi nu suntem sportivi , astia din AGVPS , suntem o paria ! Avem pescarii !
Dar noi organizam niste competitii interne ale asociatiei ( gen cupa firmei X ... ) , de evaluare a nivelului de pescuit printre membrii vanatori si pescari sportivi ai asociatiei .... si propunem asociatei internationale un lot care sa reprezinte AGVPS din Romania . Asa fara tenta sportiva ...
Matale ce faci ???? Faci un CN , pe care il doresti nespus ..... si le pui 2 diplome de gat .... fix 0 la CM . Eu sincer va urez succes , dar sunt fapte si hartii clare ca nu exista succes din partea Dvs . Chiar si cum scriu eu , e un bun scenariu .... pe care il poate dezvolta oricine .
D-ta te legi de cuvintul sportiv , noi ne legam de cuvintul PESCAR !
Sau ca sa intelegi mai bine - AGVPS nu poate pierde FIPS , decit in masura in care Romania pierde FIPS ! Vrei sau nu - asta e realitatea ...si judecata legilor pe care D-ta le vrei respectate se face altfel in afara tarii . Si asa avem o reputatie in sensul asta ...

Iar faptyl ca in Romania iti trebuie CIP , sau CIF sau ce mai spui d-ta ....e una , la FIPS nu e necasar . Se pot face concursuri de calificare si altfel decit in perimetrul sportiv . De placere .....