CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORT

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Popescu Stefan

Re: CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT S

Mesaj de Popescu Stefan »

Vali Vesa scrie:Rad cand vreau eu. Pe peroana fizica :lol:
E un drept personal ce nu vă poate fi constatat.
PS Am scris cererea de afiliere la CIPS si de dezafiliere a AGVPSR. Trebuie numai s-o supun aprobării Biroului fderal, întrucât decizia de afiliere a fost deja aprobată de Adunarea Generală. Nu mai ai mult de asteptat până se alege brânza din caș.

Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Vali Vesa »

Mult succes!
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Popescu Stefan

Mulțumesc.

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Pentru cei care vor sa se lamureasca asupra pozitiei FIPS-CIPS privind AGVPS-ul sau Federatia, le semnalez link-ul http:// http://www.agvps.ro/images/informari/informari_56.pdf

Veti gasi un document din 2011 (semnat, stampilat, autentificat) care lamureste situatia.

Domnule Andrei Vladeanu, cred ca documentul respectiv va fi util si la procesul pe care-l aveti cu federatia.

Popescu Stefan

Câinele moare de drumul lung ........................ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Așa mare este deruta? Băieții agitați confunda FNPSR cu FRPS. Asta e. Doctorul în drept are niște întrebări la care nu a răspuns. Maestre, am pregatit scrisoarea pentru dezafilierea AGVPSR. Vlădeanu o poate baga pe lista de pariuri. Se va afilia FRPS la CIPS sau nu? Pariez pe DA.

PS Pentru cine este atestatul CIPS? Ce frumos scrie oficialul CIPS: AGVPSR : Acest document confirmă oficial activitatea, palmaresul, si reprezentativitatea internatională sportivă a AGVPSR din Romania în domeniul sportului în general și de asemenea în domeniul sportului din România.

Măi să fie! Ăștia stiu ce nu stiu autoritățile din România. ANST nu a aflat că AGVSR este structură sportivă și nu i-au dat CIS. Ce tare!

Popescu Stefan

Ba mai mult; au permis infiintarea unei federații sportive. Trag o singură concluzie; dacă AGVPSR va dori să-și ia CIS, fiind o simplă asociație, va trebui să se afilieze la FRPS. Asta va fi cea mai tare. :lol: :lol: :lol: :lol:

pharaoh
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de pharaoh »

Tre` sa fii obligatoriu afiliat la o federatie ca sa obtii CIS?
Marius Sârbu

Popescu Stefan

pharaoh scrie:Tre` sa fii obligatoriu afiliat la o federatie ca sa obtii CIS?
Nu. Trebuie să te adresezi ANST pentru a te înscrie în Registrul Sportiv, în vederea autorizării funcționării și eliberării CIS. CIS este practic certificatul de mastere al unei structuri sportive. Afilierea la federație este un act ulterior autorizării, întrucât in federatie nu se pot inscrie decât structuri sportive autorizate.
Asta tot încerc să îi fac pe unii să priceapă că pescuitul sportiv este recunoscut ca sport și ca AGVPSR,APCR, LRS, LRC, nu sunt structuri sportive și că ceea ce fac este ilegal. Până la urmă tot o să recunoască pentru că nu au încotro.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

D-l Popescu

draga domnule , zau ca nu scriu in speranta unui raspuns . V-am vazut clar ca pe Melinte a-ti pacalit-o si ati facut o federatie nationala . Este OK- respect munca Dvs . Au fost si altii dar pesemne ca au avut alte interese de moment si s-a renuntat la un proiect global , care avea acceptul tuturor , si s-a ajuns la forma asta de organizare struto - camila .
Cu legile si cu hotaririle judecatoresti nu ne jucam ! Sunt apanajul Dvs .
Repet - respect ceea ce este statuat oficial !
Ceea ce nu pricep este aroganta Dvs .... vizavi de o sitiatie internationala . Romania va avea , urmare dreptului international , drept de preemptiune a echipelor propuse de AGVPS din Romania si organizarea de catre Dvs a CN nu isi are finalitatea ... prin urmare , slaba participare .
In schimb orice trial de evaluare , din placere , a AGVPS va putea genera o echipa nationala eligibila la FIPS .
Este OK , Dvs aveti sportul , noi nu suntem sportivi , astia din AGVPS , suntem o paria ! Avem pescarii !
Dar noi organizam niste competitii interne ale asociatiei ( gen cupa firmei X ... ) , de evaluare a nivelului de pescuit printre membrii vanatori si pescari sportivi ai asociatiei .... si propunem asociatei internationale un lot care sa reprezinte AGVPS din Romania . Asa fara tenta sportiva ...
Matale ce faci ???? Faci un CN , pe care il doresti nespus ..... si le pui 2 diplome de gat .... fix 0 la CM . Eu sincer va urez succes , dar sunt fapte si hartii clare ca nu exista succes din partea Dvs . Chiar si cum scriu eu , e un bun scenariu .... pe care il poate dezvolta oricine .
D-ta te legi de cuvintul sportiv , noi ne legam de cuvintul PESCAR !
Sau ca sa intelegi mai bine - AGVPS nu poate pierde FIPS , decit in masura in care Romania pierde FIPS ! Vrei sau nu - asta e realitatea ...si judecata legilor pe care D-ta le vrei respectate se face altfel in afara tarii . Si asa avem o reputatie in sensul asta ... :lol: Iar faptyl ca in Romania iti trebuie CIP , sau CIF sau ce mai spui d-ta ....e una , la FIPS nu e necasar . Se pot face concursuri de calificare si altfel decit in perimetrul sportiv . De placere .....

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Si iti mai dezvolt ceva - pescarul ala care isi plateste cotizatie le AGVPS are dreptul CONSTITUTIONAL si LEGAL sa mearga la CM , organizat de FIPS ( asta e situatia internationala ! ) si la plata cotizatiei el a stiut ca va trece prin competitiile interne AGVPS ca sa isi faca drum spre international , unde suntem bine reprezentati si legali inregistrati de peste 50 ani .
La orice forma de manifestare , stationar , crap , rapitor , samd . Cind o sa se imagineze altceva decit FIPS , la care AGVPS este membra de peste 50 ani , sa te gandesti si matale cu Federatia pe unde te bagi . Pentru ca Federatia asta a d-tale este un soi de discriminare . Pescuitul este sportiv - recreativ , prin lege . matale faci sportivul pentru ca ti-ai luat actele , restul face recreativul si metgem la CM . Ce e asa greu ?
Dupa mine AGVPS se complica prea mult cu matale . Trebuie numai sa schimbe niste denumiri de competitie si alta forma de organizare si e Ok , pe veci , la orice tribunal . Calitatea de membra a CIPS / FIPS este greu sa i-o ia cineva , cf statut .
Dar uite ca iarasi am "baut" prea mult si am logoree .... dar zau ca nu iti mai suport povestile .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”